Canım ben akşam açlığına dayanıyorum ama sabah dayanamıyorum. Aslında seninki daha iyi sanırım oruç tutmak gibi düşünürsek.Evet nasil dayaniyorsun aksam acikmiyor musun? Ben buraya baslamadan once aksama kadar yemeyip aksam ee istedigimj yiyordum oylelikle 5 6 kilo vermistim. Sen de tersini yapiyorsun. Aslinda yine oyle yapsam cok rahat ediyorum oyle
Sagolasin
Canım okulda dolabında leblebi, fıstık , kuru üzüm olsun. Acıkma hissi geldiğinde bir iki atıştır. Yeşil çay ve limon da olsun. Oyalıyor insanı. Zaten okulun telaşıyla unutup gidiyorsun. Öğün saatin geldiğinde güzelce yemeğini yersin.Dun aksam yedim kv.leri yolladin cocuklarla uyuyakalmisim
Bugun aksam yemeyi dusunuyorum
Sabah okulda bir sey yemiim diyorum ama tabi suanda gunun başi aksama 7336728228 saat var
Ama 22 Mart daha bitmedi ki22 Mart
12.00 Maydanozlu, bir kaşık yulaf unlu, iki yumurtalı omlet, roka, nane , salatalık, domates, bir minnak muz, bir kayısı, üç badem , peynir, çay
13.30 Sade Türk kahvesi, bir kare bitter
18.00 Bir tabak ezogelin , ıspanak iki kaşık yoğurt, çeyrek porsiyon et, yeşillik
19.00 Elma
İki buçuk litre su
Zipzip- She-Raa Cordelia pastelfit
Eki Görüntüle 3031371
Akşam saatini ne kadar erkene cekersek o kadar güzel sonuç alıyoruz tatlım.Canım ben akşam açlığına dayanıyorum ama sabah dayanamıyorum. Aslında seninki daha iyi sanırım oruç tutmak gibi düşünürsek.
Ben de öğlen 2 gibi yiyip bir daha yemeden 11 kilo vermiştim
Yaaa yine mi yanlış yazdımAma 22 Mart daha bitmedi ki
Eveeet biricikim sabah tartıldım güzel şeyler gördümAkşam saatini ne kadar erkene cekersek o kadar güzel sonuç alıyoruz tatlım.
Sınıf defterine tarihi sen atmiyosundur inşallahYaaa yine mi yanlış yazdımduzeltme bitmediyse koşayim
Sabah okul oluyor ya baya oyalaniyorum evde olsam yerimde okulda olsunca sabrediyorum bugun yine onu denicemCanım ben akşam açlığına dayanıyorum ama sabah dayanamıyorum. Aslında seninki daha iyi sanırım oruç tutmak gibi düşünürsek.
Ben de öğlen 2 gibi yiyip bir daha yemeden 11 kilo vermiştim
Evet oylelikle baya kilo vermistim okulda oyalaniyorum dedigin gibi ama aksam evde cok duramiyorum. Surekli buzdolabinda gözumCanım okulda dolabında leblebi, fıstık , kuru üzüm olsun. Acıkma hissi geldiğinde bir iki atıştır. Yeşil çay ve limon da olsun. Oyalıyor insanı. Zaten okulun telaşıyla unutup gidiyorsun. Öğün saatin geldiğinde güzelce yemeğini yersin.
Öğleye kadar yazıyorlar çok şükürSınıf defterine tarihi sen atmiyosundur inşallah
Farklı değiliz canım.Sabah okul oluyor ya baya oyalaniyorum evde olsam yerimde okulda olsunca sabrediyorum bugun yine onu denicem
Evet oylelikle baya kilo vermistim okulda oyalaniyorum dedigin gibi ama aksam evde cok duramiyorum. Surekli buzdolabinda gözum
Onuda anlatayim abla o yazıyi ben yazmiyorumCanım çok teşekkür ederim. Bir de yazı yazıyorsun o yaziyi tıklayınca sayfaya gidiliyor ya onu merak ettim.
Ellerine saglik ablacim
Günaydın canimGünaydın kizlarrrrr
Afiyet olsun ablacim21 Mart
12.00 Maydanozlu, bir kaşık yulaf unlu, iki yumurtalı omlet, roka, nane , salatalık, domates, bir minnak muz, bir kayısı, üç badem , peynir, çay
18.00 Bir tabak ezogelin , ıspanak iki kaşık yoğurt, çeyrek porsiyon et, yeşillik
19.00 Elma
İki buçuk litre su
Eki Görüntüle 3031371
Afiyet olsun ablacim
Günaydın kaptanimGünaydın güzeller, bebemi uyutup önce gelecek sonra geçmişe gideceğimbir saate gelirim inşallah
Yazı yazmayı bende bilmiyorum pc'de nasıl oluyor peki.Onuda anlatayim abla o yazıyi ben yazmiyorum
Ama istersen yazida yazabiliyorsun onu uzun zamandir denemedim
Bunu soruyorsun değil mi
Konu Mesajı 'Zipzip- ile MasterFit' Zipzip- ile MasterFit
Sağol kuzum çay olmadan olmaz tabiEllerine saglik ablacim
Sağol kuzum teşekkürlerGünaydın canim
Afiyet olsun ablacim
Afiyet olsun ablacim
Bu mesaji baska yere kopyalamak istersen abla isaretledigim yere tikla21 Mart
19.00 Elma
İki buçuk litre su
Eki Görüntüle 3031371
İyki sormusum, dikkatimizi çekmiş oldu. Müsait zamanda açıcam bu konuyu inşaallahDoktor kontrolü deyilde canım
Apayrı yasam sistemi
Aidin salihin karaciğer temizliğine giden yola genç kardeşimiz yavaş ve emin adımlarla ulaştırıyor.
Önce 40 gün bozulan metabolizmayi düzene koyup sonra yavaş yavaş uzun açlıklara alıştırıyor
AminnnGünaydın bozişim.
Güzel bir geçiririz inşallah.
Tövbe tövbeYaaaa elimizde mi vitamin kaybi var acaba zihnimizde miozellikle de yazmış olabilir .
Çok teşekkür ederimBu motive yazısına birde tezahürat lazım
En büyük kaptan bizim kaaptan❄❄❄
Kar tanesi ponpon niyetine
İyi uykularHayırlı sabahlar kızlar
Eşimin beslenmesini ve kahvaltısını hazırladım geri yatıyorum
Hayırlı geceler
Günaydın nnnGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın nnGünaydın kızlar
Günaydın nnnGünaydın kızlar
Günaydıngünaydın kızlar
AminnRabbim sifa versin çocuklarına bağışlasın inşallah
Sağol bakalım inşallahEvet burda yazarım zaten sana da özellikle haber ederim inşallah.
Çok zor geliyor bana ahmet apanin sistemi. Açlık yapmak daha kolay sanki. Bir de ahmet apanin sistemde hep çok zayifladiklarindan bahsediyorlar ben zayıflamak istemiyorum beden temizliği ve sağlık için istiyorum aslında. Bi sitesinden bakayım
GünaydınGünaydın kızlar
Afiyet olsun21 mart menum
11.30?
2 kepce sehriye corbasi
2 kepce etli yemek
2 yk bulgur pilavi
2 kasik yogurt
Yarim kase kozbiberli yogurtlu salata
1 revani
Ara
Sayisiz kahve
19.00
Yarim kase sehriye corbasi
Yarim lahmacun
2 yk dövme
Zipzip- fesang @s i d e l y a
GünaydınGünaydınlar hanımlar
Günaydın
Günaydın evettGünaydınlar kıyafet bile etkiliyor tartıda
Kıyafetten mi hesapladım öbür tartıyla?Günaydın canim 800 gram fark var o zaman tartılar arasi
Teşekkürler
Günaydın nnGünaydın kizlarrrrr
Afiyet olsun21 Mart
19.00 Elma
İki buçuk litre su
Eki Görüntüle 3031371
EvetttAkşam saatini ne kadar erkene cekersek o kadar güzel sonuç alıyoruz tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?