- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
Bende çok olmazdı o şişknlikler,erken başlar genelde alarm verir.Regl şişliği ne zaman başlar kızlar yada şöyle sorayım herkeste bu şişlik olur mu ben pek bu durumu anlayamıyorum da
regl 10 gün var ama elim ayağım karnım şiş gibi sanki
su da bol içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum anlamıyorum yada farklı şekilde üşüttüm falan sanırım
Yerimmm şu güzelliği kocsm şkna olsa keşke eve almak istiyorum bende
Yok canım bebeğim emzirmiyorum en iyisi ben dediğin gibi ödem içeceği hazırlayayım bugünde tartılmadım sadece karnımda şişlik görünce bu hisse kapıldım korkuyorum artık valla en küçük bir şişlikte ya kilo veremezsem diyeBu durum kisiden kisiye gore değişiyor canim
Mesela kimi zaman ödem olmazken bende kimi zamanda odem oluyor
Baslama sureside degiskenlik gösteriyor
Dun guzel bir eksi gordun aslinda odem olsa goremezdin sanki
Emziriyormuydun hatirlayamadim emzirmiyorsan ödem atici icecek hazirlayabilirsin
Anladım ablacım işte bende pek yaşamıyordum hatta buraya başladığım ilk hafta regl olmuştum gayet güzelde kilo vermiştim benim ki evham sanırımBende çok olmazdı o şişknlikler,erken başlar genelde alarm verir.
Yerimmm şu güzelliği kocsm şkna olsa keşke eve almak istiyorum bende
Sabah sabah moralimi bozduOnu kişisel bir derdi var belki de. Çok üst üste diri sormuyorsan bu tepki normal değil. Takma boşver gitsin.
Emzirme yoksa limon maydonoz kürü yapıp içebilirsin çok faydası oluyor onunda.Yok canım bebeğim emzirmiyorum en iyisi ben dediğin gibi ödem içeceği hazırlayayım bugünde tartılmadım sadece karnımda şişlik görünce bu hisse kapıldım korkuyorum artık valla en küçük bir şişlikte ya kilo veremezsem diye
ÖAdem varsa oda şişkinlik yapar,yada wc durumu filan.Anladım ablacım işte bende pek yaşamıyordum hatta buraya başladığım ilk hafta regl olmuştum gayet güzelde kilo vermiştim benim ki evham sanırım
Hiç takılma canım bunlar yaşanır ve geçer gider boşverSabah sabah moralimi bozdu
Emzirme yoksa limon maydonoz kürü yapıp içebilirsin çok faydası oluyor onunda.
WC durumu var abla olmaz mıÖAdem varsa oda şişkinlik yapar,yada wc durumu filan.
Liptonun slim plus kayısı çayını aldım çok etkili oda onuda kullanabilirsin.WC durumu var abla olmaz mılimon maydonoz aç karnıma mı yapayım abla
Menün güzel canım afiyet olsun.Menü
Sabah 1 yumurta 2 dilim peynir 1 dilim ekmek
Öğlen az şekerli türk kahvesi
Akşam 1 tabak pırasa yemeği ekmek yok salata acibiber turşusu
Zipzip-
Normalde işten çıktığım an işi kapının ardından bırakırım hafta sonu pek umursamam tatil benim sonuçta çalışmıyorum diye ama bu şekilde kaba davranışlar da kırıyor insanıHiç takılma canım bunlar yaşanır ve geçer gider boşverherkesin tavrı kendi değerini belirler nasıl bir kişilik olduğunu görmüş oldun sonuçta bu da bir ders aslında sen yine kendin ol en güzeli bu
Hayat kendini üzmene değmeyecek kadar kısakimseyi kafana takma derin bir nefes al 10 a kadar say ve kaldığın yerden devam
Kaynatarak mı yapıyorum anladım abla ben önceden çiğden limon ve maydonoz blend edip içiyordum o sandımLiptonun slim plus kayısı çayını aldım çok etkili oda onuda kullanabilirsin.
Kürü yapınca aç tok fark etmiyor gün içinde içiyorsun onu.
Hazırladım ocakta şimdi kaynamaya geçti.
Hiç üzülme bile kendi değersizliğini göstermiş o kişide.Sabah sabah moralimi bozdu
Üzülmeye değmez de işte sık sık yüz yüze bakınca kırılıyor insan ablacımHiç üzülme bile kendi değersizliğini göstermiş o kişide.
Aynen kaynıyor günlük miktarını yazayım sana.Kaynatarak mı yapıyorum anladım abla ben önceden çiğden limon ve maydonoz blend edip içiyordum o sandım
şimdi hepsini kaynatacağım sanırım ok canım ablam bugün deneyeyim
Sıkıntı o işte yüz yze kalınca olmaması lazım bunların.Üzülmeye değmez de işte sık sık yüz yüze bakınca kırılıyor insan ablacım
Pc'de nasıl yapacaz bunu kaptanım
Sıkıntı o işte yüz yze kalınca olmaması lazım bunların.
Pc'de nasıl yapacaz bunu kaptanım
Yok olmadıPopüler Konu - Ellssa ile MasterFit
Regl şişliği ne zaman başlar kızlar yada şöyle sorayım herkeste bu şişlik olur mu ben pek bu durumu anlayamıyorum da regl 10 gün var ama elim ayağım karnım şiş gibi sanki su da bol içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum anlamıyorum yada farklı şekilde üşüttüm falan sanırım Bende çok olmazdı o...www.kadinlarkulubu.com
Deneme oldumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?