Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bu mesaji baska yere kopyalamak istersen abla isaretledigim yere tikla
Kopyala cikiyor kopyala diyeceksin sonra istedigin yere yapistir

Eki Görüntüle 3031381

Günaydınlar

Bazı insanlar neden deneyimi fazla diye kendni bir halt sanıyor kızlar
Sabah iş arkadaşıma bir şey sordum ofiste yoktu direkt tersledi moralim o kadr bozuldu ki . Sorduğum da işle alakalı. Sen dün patronla konuşurken duymadın mı ne konuştuk diyor. Her konuşulanı dinlemek zorunda mıyım ben meraklı gibi ya.

Duymadin mi diyene kadar keske su yapılacak deseydi
Insanlar tuhaf gercekten

Duymadin mi diyene kadar keske su yapılacak deseydi
Insanlar tuhaf gercekten
Sağlık sektöründe çalışıyorum dün bir yerde vaka vardı gruptan yazmışlardı ama vaka yapıldığına dair akşam bilgi gelmeyince bende teyit amaçlı sorayım dedim dün vaka oldu mu x yerde dedim. Sen ofiste değil misin diye sordu ofisteyim dedim nerde yaşıyorsun dün biz ne konuştuk xx ile dedi bende her konuştuğunuzu dinlemiyorum sonuçta o yüzden teyit amaçlı sorayım dedim . Sorma demiş

malesef böyle insanlar hayatımızda var... en iyisi duymazdan gelmek
ben böyle insanlara soru sormaya devam ediyorum istediği kadar terslesinler
o süreçte öğrenyorum bir dahada sormama gerek kalmıyor öyle düşün cnm

Öğrenmek meselesi değil canım orada iş olduysa benim fatura kesmem gerek o işi atlamam demek belirli bir tutarda faturayı kesmemek demek ee Buda bana dönecek sonuçta.

ğlık sektöründe çalışıyorum dün bir yerde vaka vardı gruptan yazmışlardı ama vaka yapıldığına dair akşam bilgi gelmeyince bende teyit amaçlı sorayım dedim dün vaka oldu mu x yerde dedim. Sen ofiste değil misin diye sordu ofisteyim dedim nerde yaşıyorsun dün biz ne konuştuk xx ile dedi bende her konuştuğunuzu dinlemiyorum sonuçta o yüzden teyit amaçlı sorayım dedim . Sorma demiş

Yani sonuçta çocuk değilim 28 yaşındayım benden 7 yaş büyük olması iş hayatına erken başlaması çocuk gibi azarlamasına da sebep değil.
Başkalarına olan sinirini benden çıkarıyor resmen ukala herif

Yine çok az yediğin günlerden biri olmuş. Afiyet olsun canım
Seni kaybettiğimize üzüldüm canım. Ama neyse ki takımımız bu hafta çok iyi.
Adımlarım ekte kızlar
Ayrıca 2 mile Leslie yaptım
Zipzip- Cordelia sidelya @yildiz4kc
Menün de adımların da çok iyi. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun. Bu menüler güzel kilo verdirir
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım. Menün çok kötü değil. Suyu bol tüketmeye devam et
Bu tatlıları cuma gününe saklamalıydık. Akşamki menün de karbonhidrat fazla olmuş. Bugün kahvaltı dışındaki öğünlerini sevemedim suyun sporun güzel
Emojiyi yanlış yere mi koydun canım. Sayısız kahvenin bir zararı yok bence. Ama revani olmamış hiç.
Dövme dediğin şey ne bilmiyorum ama sanırım pilav gibi bişey. Akşamki öğününde karbonhidrat fazla olmuş. Diğer günlerde daha dikkatli olursan güzel eksi gelecek senden,inanıyorum

Ben kıskançlık sezdim.

Regl şişliği ne zaman başlar kızlar yada şöyle sorayım herkeste bu şişlik olur mu ben pek bu durumu anlayamıyorum da
regl 10 gün var ama elim ayağım karnım şiş gibi sanki
su da bol içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum anlamıyorum yada farklı şekilde üşüttüm falan sanırım

Bu durum kisiden kisiye gore değişiyor canim
Mesela kimi zaman ödem olmazken bende kimi zamanda odem oluyor
Baslama sureside degiskenlik gösteriyor
Dun guzel bir eksi gordun aslinda odem olsa goremezdin sanki
Emziriyormuydun hatirlayamadim emzirmiyorsan ödem atici icecek hazirlayabilirsin

Onu kişisel bir derdi var belki de. Çok üst üste diri sormuyorsan bu tepki normal değil. Takma boşver gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…