- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
Bu mesaji baska yere kopyalamak istersen abla isaretledigim yere tikla
Kopyala cikiyor kopyala diyeceksin sonra istedigin yere yapistir
Eki Görüntüle 3031381
Günaydınlarİyki sormusum, dikkatimizi çekmiş oldu. Müsait zamanda açıcam bu konuyu inşaallah
Aminnn
Tövbe tövbe
Çok teşekkür ederim
İyi uykular
Günaydın nnn
Günaydın nn
Günaydın nnn
Günaydın
Aminn
Sağol bakalım inşallah
Günaydın
Afiyet olsun
Günaydın
Günaydın
Günaydın evett
Kıyafetten mi hesapladım öbür tartıyla?
Teşekkürler
Günaydın nn
Afiyet olsun
Evettt
Hayırlı sabahlar kaptanimHayırlı sabahlar
Ikiside kiyafetli degil miKıyafetten mi hesapladım öbür tartıyla?
Duymadin mi diyene kadar keske su yapılacak deseydiBazı insanlar neden deneyimi fazla diye kendni bir halt sanıyor kızlar
Sabah iş arkadaşıma bir şey sordum ofiste yoktu direkt tersledi moralim o kadr bozuldu ki . Sorduğum da işle alakalı. Sen dün patronla konuşurken duymadın mı ne konuştuk diyor. Her konuşulanı dinlemek zorunda mıyım ben meraklı gibi ya.
Sağlık sektöründe çalışıyorum dün bir yerde vaka vardı gruptan yazmışlardı ama vaka yapıldığına dair akşam bilgi gelmeyince bende teyit amaçlı sorayım dedim dün vaka oldu mu x yerde dedim. Sen ofiste değil misin diye sordu ofisteyim dedim nerde yaşıyorsun dün biz ne konuştuk xx ile dedi bende her konuştuğunuzu dinlemiyorum sonuçta o yüzden teyit amaçlı sorayım dedim . Sorma demişDuymadin mi diyene kadar keske su yapılacak deseydi
Insanlar tuhaf gercekten
malesef böyle insanlar hayatımızda var... en iyisi duymazdan gelmekBazı insanlar neden deneyimi fazla diye kendni bir halt sanıyor kızlar
Sabah iş arkadaşıma bir şey sordum ofiste yoktu direkt tersledi moralim o kadr bozuldu ki . Sorduğum da işle alakalı. Sen dün patronla konuşurken duymadın mı ne konuştuk diyor. Her konuşulanı dinlemek zorunda mıyım ben meraklı gibi ya.
Öğrenmek meselesi değil canım orada iş olduysa benim fatura kesmem gerek o işi atlamam demek belirli bir tutarda faturayı kesmemek demek ee Buda bana dönecek sonuçta.malesef böyle insanlar hayatımızda var... en iyisi duymazdan gelmek
ben böyle insanlara soru sormaya devam ediyorum istediği kadar terslesinler
o süreçte öğrenyorum bir dahada sormama gerek kalmıyor öyle düşün cnm
Yine çok az yediğin günlerden biri olmuş. Afiyet olsun canımMenü
Sabah 11.00
Çavdar ekmeği içine 2 dilim hindi füme
Yarım dilim süzme peynir
Marul maydanoz
Akşam 16.00
2 fincan orta şekerli türk kahvesi
Bitterli yulaf bar
Su yatana kadar 2 litreyi geçer
Zipzip- sidelya @limonlutarcinlikek
Seni kaybettiğimize üzüldüm canŞira beni alır mı ki diye aklımdan geçiyordu açmışım şom ağzımıneyse sonuçta aynı gemideyiz. Rotamız aynı nasip artık... var gücümle kırmızı kızlarından daha çok kilo vermeye odaklaniyorum bu saatten sonra. Mavişleri gazlamam lazım.
Menün de adımların da çok iyi. Afiyet olsun canım
Afiyet olsun. Bu menüler güzel kilo verdirirsidelya Cordelia Zipzip-
8.30: Peynirli dereotlu omlet, marul salatası ve çay
13.10: Sütlü kahve ve 3 hurma
18.00: Tavuk but (fırında), zeytinyağlı kereviz ve yoğurt
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3031251
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canım. Menün çok kötü değil. Suyu bol tüketmeye devam etGunun menusunu yazicam
Hem hasta hem halsiz hemde istahsizdim aslinda ama gec yedim kahvaltiyida aksamida
Halsiz oldugum icinde adimda iyi degil
21 mart
Kahvalti 12de
1 dilim tb ekmeği
Peynir
Tavada yumurta
Ceri domates
Salatalik
Ara
Kahve
Aksam 19da
Somon balik
Kemik suyu hasladim sehriye corbasi 2 kepce
2 kanat (yagda)
Salata
Yemek eşimdendi zorlada olsa yedim
Su 2,5
Adim cok kotu
Zipzip- Cordelia sidelya
Allahim insallah yarin cocuklarda bende iyileşiriz nolur nolur nutfen
Bu tatlıları cuma gününe saklamalıydık. Akşamki menün de karbonhidrat fazla olmuş. Bugün kahvaltı dışındaki öğünlerini sevemedim21 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
2dilim kasar peynir
1kapya biber
1portakal
4 zeytin
2dilim ekmek
İki albeni bisküvi
Aksam:17.00
2kepçe mercimek çorbası
1yk musakka
Salata
2dilim ekmek
18.00
1avuç badem()
Su:2litre
Spor:Eki Görüntüle 3031328
Zipzip- Cordelia sidelya @gewezebidik
Emojiyi yanlış yere mi koydun canım. Sayısız kahvenin bir zararı yok bence. Ama revani olmamış hiç.
Ben kıskançlık sezdim.Öğrenmek meselesi değil canım orada iş olduysa benim fatura kesmem gerek o işi atlamam demek belirli bir tutarda faturayı kesmemek demek ee Buda bana dönecek sonuçta.
ğlık sektöründe çalışıyorum dün bir yerde vaka vardı gruptan yazmışlardı ama vaka yapıldığına dair akşam bilgi gelmeyince bende teyit amaçlı sorayım dedim dün vaka oldu mu x yerde dedim. Sen ofiste değil misin diye sordu ofisteyim dedim nerde yaşıyorsun dün biz ne konuştuk xx ile dedi bende her konuştuğunuzu dinlemiyorum sonuçta o yüzden teyit amaçlı sorayım dedim . Sorma demiş
Yani sonuçta çocuk değilim 28 yaşındayım benden 7 yaş büyük olması iş hayatına erken başlaması çocuk gibi azarlamasına da sebep değil.
Başkalarına olan sinirini benden çıkarıyor resmen ukala herif
Yaaa yesinler onu
Kıskanacağı bir şey de yok hani yaş olarak küçüğüm benden daha deneyimli her zaman da söyledim sizle çalışmak çok kolay insana yardımcı oluyorsunuz diye ama demek ki bir insana iltifat etmemek gerekiyormuşBen kıskançlık sezdim.
Oyy çok şeker bu bal gibi
Bu durum kisiden kisiye gore değişiyor canimRegl şişliği ne zaman başlar kızlar yada şöyle sorayım herkeste bu şişlik olur mu ben pek bu durumu anlayamıyorum da
regl 10 gün var ama elim ayağım karnım şiş gibi sanki
su da bol içiyorum yediklerime de dikkat ediyorum anlamıyorum yada farklı şekilde üşüttüm falan sanırım
Maşallah
Cok tatli
Onu kişisel bir derdi var belki de. Çok üst üste diri sormuyorsan bu tepki normal değil. Takma boşver gitsin.Kıskanacağı bir şey de yok hani yaş olarak küçüğüm benden daha deneyimli her zaman da söyledim sizle çalışmak çok kolay insana yardımcı oluyorsunuz diye ama demek ki bir insana iltifat etmemek gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?