- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
5000 step kaç puan kaptanım şimdi yaptımm pert oldum geneLeslie ye de 1000 puan verdim canim.
O bakışlar ne öyle@gezegenfeza foto istemişti şuraya bırakayım
Huysuz boz ayı ve minik mırmır
O pis bakışı minikkuşa atıyo
Maşallah5000 step kaç puan kaptanım şimdi yaptımm pert oldum gene
Epey ara vermiştim hocam başladım gene iyi oldu sağolasınMaşallah
Kolay gelsin canımSpor bitti sırada ev sporuvar görüşürüz canlar
Kolay gelsin ablacimSpor bitti sırada ev sporuvar görüşürüz canlar
Mutluluk hormonları salgılansin bol bol. Vaktin olmadığı için yapamıyorsun yoksa hep yaparsın bence. Daim olsun bitanemEpey ara vermiştim hocam başladım gene iyi oldu sağolasın
Ortağım ben de çok istiyorum sahiplenmeyi ama bende de aynı sorun.Eşim eve hayvan girerse ben gidiyim diyor.Sağol pasyelcim bitti şimdi ter içinde kaldım
Bitti kuzum pestil gibiyim tutuldum
Alacan bunları mıncıklayacan güzelcene offff ya eşim hee dese sahiplenecem hemenn istemiyor evde
Tebrikler kırmızı takım @s i d e l y a mavi takımıda tebrik ederim @She-Raa
Kaptanım ellrine sağlık
Öylede aynı iş yerinde yaşanan sorunlar maalesef .
İyi değil ama idare ediyo yazıkO bakışlar ne öyletenhada seni bir sıkıştırırsam ........ gibi bakmış.
Minik çok sağlıklı görünüyor. İlaçlarını içti sanırım. Maşallah korkutmustu iyi görünüyor bitanem. Allah razı olsun senden.
Gözleri parlak korkma iyileşme süreci iyi gidiyor.İyi değil ama idare ediyo yazık
Gözleri parlak korkma iyileşme süreci iyi gidiyor.
Gecmis olsun ablacimBen de sporumu yapayım , dün akşama bıraktım kaldı. Oğlan hasta oldu, karnı çok ağrıdı. Onla uğraşırken 11 olmuş saat anca adım tamamladım akşam
Kaç dakika sürüyor?5000 step kaç puan kaptanım şimdi yaptımm pert oldum gene
Vayyy kaptanların şahı gelmişKaç dakika sürüyor?
Resim var mı canım?21 Mart menüsü
6.45 filitre k
7.50 2 yk aptates salatasi, 1 h yumurta,3 zeytin
1 yeşilçay
12.40 4 yk patates salatası,1 yumurta ekledim(okulda yiyince),5 zeytin
15.00 4 fındık,1 ceviz, 1 incir pestili
17.30 2 kepçe kuru fasulye, yarım soğan, yeşillik,bir kase yoğurt
Yeşilçay,1 lt su, yarım sade soda(bitiremedim tuvalete taşımaktan)
18000adim(sabaha kadar Tibet yolunda bı bin daha atarım galiba),1250 zıp, 50 squat Cordelia @She-Raa Zipzip-
(Zıplar değil de şu squat mahvetti bacaklarımı) @ugurbocuuu mm sen naptın?
abla akşam olduGelmiş erkenden enerji bombasıdur kısss kahve içeyim afyonum patlasın
Afiyet olsun canım
Allah şifa versin canım.ablamla haberlestik simdi. Ameliyatta stent takilmis, kanama durdurulmus. Suan icin baska bir sey bilinmiyor. 14 gun uyutacaklarmis. Anladigim kadariyla nasil oldugunu, asil uyandirildigi zaman gorecegiz. Dualarinizi eksik etmeyin. Hic aklimin ucundan gecmezdi. 40 yasinda bile degil, dun tansiyonu cok yuksekmis, kuzenim doktora gidelim demis o istememis. Bugunde hastanenin onunde trafik isiklarinda isim yesile donmesine ragmen ilerlemedigi icin arkadaki aracin surucusu gelip bakmis o gormus durumu. Hastanenin onunde oldugu icin hemen mudahale edilebilmis. Anladigim kadariyla sua olabilecek her sey yapilmis. Sansina hastanenin onunde oldugu icin cok hizli mudahale edilebilmis. Bundan sonrasi artik dualarimizla destek olmakta... Umarim sagligina kavusmus bir sekilde uyanacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?