Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Spor bitti sırada ev sporu var görüşürüz canlar
kolay gelsin ablacım :)
Ortağım ben de çok istiyorum sahiplenmeyi ama bende de aynı sorun.Eşim eve hayvan girerse ben gidiyim diyor.
Ben de bazen bak kedi alırım diye takılırım
benim babamda eve hayatta kedi istemem diyordu :) kardeşim öğrenci evinden gelirken sömestr tatilinde 4 ayaklı yeğenim ile geldi ilk gün kullanmadığımız odada yattı kedi ikinci akşam orası soğuk olur (kombi yanıyor odada ) diye kolidorda yatsın dedi babam ki getirmeden önce getirme istemiyorum kalsın bu eve kedi giremez diyordu 3. gece bana senin odan sıcak oluyor odana alsana hayvanı demeye başladı 4.geceden itibaren benmle aynı yatakta yatıyordu kedi hanım birde üstüne geceleri lavaboya kalktıkça babam üşüyeceksin dedoşum diye üstünü örtüyordu şimdide habire özledim diyor hatta kardeşim dönerken götürme o burada mutlu bile diye ikna etmeye çalıştı

Hikayenin sonunda evi kedinin üzerine yapacak bence.

Hikayenin sonunda evi kedinin üzerine yapacak bence.
hikayenin sonunda kardeşim giderken götüremedi kediyi uçağa almıyorlar diye bir hafta sonra babam götürdü. diyordu bir de giderken ikna edersem birlikte döneriz kediyle diye ikna edemedi ama yaz tatilinde hanımefendi gelecek diye dün evde olmayan kediye mama soruyorduk petshopa

Ne güzel bir hikaye.
HanimKelesimiGetir canım senin kocayla benim kocaya böyle bir şey yapsak mi

Geçmiş olsun canım. Midesini üşütmüş olabilir.
Öğlen nohut ve bulgur pilavı varmış. Nohut gaz yaptı bulgur da şişkinlik yaptı diye düşündüm. Hemen rezene demledim. Bir de ağrı kesici verdim. Yatana kadar rahatladı. Bugün gelsin bakalım hala var mı
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederiz
dün akşam dışarı çıktık babamla işimiz vardı yürüyoruz bir yandan da konumuz kedi :)

Kedicik de bu :)

Eki Görüntüle 3031540

Elinden geleni yaptığına inanıyorum canım, kolay gelsin

Ki
Eline emeğine sağlık Cordelia kaptanım
sidelya kaptanım tebrik ediyorum çok güzel adımlar atmış takımın Darısı benim takımıma diyorum
Maviş kızlar adımlarımız eksik , lütfen bugün ve yarın en az 8bin adımımızı atalım. Bakın perşembe ve cuma günleri sizlere adım konusunda karışmayacağım
Elhan
HLLAK
Maviokur
S Suskunkardelen
North River
gewezebidik
L u c i a
Amine Busra

Akşam yemeği yoookkk, kaybolmuş şimam
Afiyet bal şeker olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…