MasterFit Yarışması 27. Hafta | 18.03.2022 Cuma | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |
Kırmızı Takım | |||||||||
| Kırmızı Kaptan | 68,7 | |||||||
@pastel34 | Kırmızı | 62,00 | |||||||
| Kırmızı | 63,20 | |||||||
| Kırmızı | 66,80 | |||||||
@yildiz4kc | Kırmızı | 74,40 | |||||||
| Kırmızı | 58,60 | |||||||
| Kırmızı | 75,70 | |||||||
@limonlutarcinlikek | Kırmızı | 62,70 | |||||||
| Kırmızı | 76,70 | |||||||
| Kırmızı Sarı | ||||||||
Kırmızı Takım ortalama | |||||||||
Menü avantaj ödülü % 1 | |||||||||
Kırmızı Takım ortalama Sonuç | |||||||||
Mavi Takım | |||||||||
| Mavi Kaptan | 88,00 | |||||||
| Mavi | 82,10 | |||||||
| Mavi | 66,55 | |||||||
| Mavi | 59,70 | |||||||
S Suskunkardelen | Mavi | 56,90 | |||||||
| Mavi | 56,70 | |||||||
| Mavi | 77,30 | |||||||
| Mavi | 68,20 | |||||||
| Mavi | 84,5 | |||||||
@Busra 17 | Mavi Sarı | ||||||||
Mavi Takım Ortalama | |||||||||
Spor avantaj ödülü % 1 | |||||||||
Spor avantaj ödülü % 1 | |||||||||
Menü avantaj ödülü % 1 | |||||||||
Mavi Takım Ortalama Sonuç | |||||||||
Yeşil Takım | |||||||||
@B O Z A | Yeşil Kaptan | 81,60 | |||||||
| Yeşil | 63,15 | |||||||
| Yeşil | 83,70 | |||||||
@Ytmz | Yeşil | 69,80 | |||||||
| Yeşil | 58,10 | |||||||
H HAYAT40INDABASLAR | Yeşil | 54,80 | |||||||
G Guzguzelim | Yeşil | 69,60 | |||||||
| Yeşil | 69,40 | |||||||
| Yeşil | 72,80 | |||||||
@Tesnim1989 | Yeşil hamiş | 66,80 | |||||||
| |||||||||
Yeşil Takım Ortalama Sonuç | |||||||||
| |||||||||
|
İşler bitti hocam yeşil çay içiyorum şimdiKolay gelsin canımsonra duş ve kahve ohhh ne güzel etkinlikler.
Sağol kuzum bitti sonunda dün dışarda olunca kalmıştı işlerKolay gelsin ablacim
Birara valide buradayken yapamamıştım sonrada tembellk oldu kalk dedim kendime yap sporunu başladım hemenMutluluk hormonları salgılansin bol bol. Vaktin olmadığı için yapamıyorsun yoksa hep yaparsın bence. Daim olsun bitanem
Ben anlamıyorum bunu neden karşı çıkarlar bir dönem 2 sene evde köpek baktım sonra vermek zorunda kaldık çok üzülmüştüm onada.Köpek bakımı daha zor kediye göre.Ortağım ben de çok istiyorum sahiplenmeyi ama bende de aynı sorun.Eşim eve hayvan girerse ben gidiyim diyor.
Ben de bazen bak kedi alırım diye takılırım
Çok geçmiş olsun pastelcim hayırdır önemli bişeyi yoktur umarımBen de sporumu yapayım , dün akşama bıraktım kaldı. Oğlan hasta oldu, karnı çok ağrıdı. Onla uğraşırken 11 olmuş saat anca adım tamamladım akşam
38 dakika sürüyor çok rahat yapılıyor hareketler,sadece 2-3 tane bacak hareketinde yanmalar oluyor.Kaç dakika sürüyor?
Sağol canım teşekkğrlerkolay gelsin ablacım :)
benim babamda eve hayatta kedi istemem diyordu :) kardeşim öğrenci evinden gelirken sömestr tatilinde 4 ayaklı yeğenim ile geldiilk gün kullanmadığımız odada yattı kedi ikinci akşam orası soğuk olur (kombi yanıyor odada ) diye kolidorda yatsın dedi babam ki getirmeden önce getirme istemiyorum kalsın bu eve kedi giremez diyordu 3. gece bana senin odan sıcak oluyor odana alsana hayvanı demeye başladı 4.geceden itibaren benmle aynı yatakta yatıyordu kedi hanım birde üstüne geceleri lavaboya kalktıkça babam üşüyeceksin dedoşum diye üstünü örtüyordu şimdide habire özledim diyor hatta kardeşim dönerken götürme o burada mutlu bile diye ikna etmeye çalıştı
Uçağa kedi alıyorlar hatta bilette alıyorsun ona,yanında kimlik kartının olması lazım kafesinde kucağında yolculuk yapabiliyor.hikayenin sonunda kardeşim giderken götüremedi kediyi uçağa almıyorlar diyebir hafta sonra babam götürdü. diyordu bir de giderken ikna edersem birlikte döneriz kediyle diye ikna edemedi ama yaz tatilinde hanımefendi gelecek diye dün evde olmayan kediye mama soruyorduk petshopa
Yapalım demi hocam adamları şoktan şoka sokalım
dün akşam dışarı çıktık babamla işimiz vardı yürüyoruz bir yandan da konumuz kedi :)
Kedicik de bu :)
Eki Görüntüle 3031540
Ellerine sağlık kaptanım18-24 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 27. Hafta 18.03.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım sidelya Kırmızı Kaptan 68,7@pastel34 Kırmızı 62,00Elhan Kırmızı 63,20sandriyon Kırmızı 66,80@yildiz4kc Kırmızı 74,40fesang Kırmızı 58,60erenmothers Kırmızı 75,70@limonlutarcinlikek Kırmızı 62,70Kinoalihatun Kırmızı 76,70Zipzip- Kırmızı Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım She-Raa Mavi Kaptan 88,00Hallederiz Mavi 82,10HLLAK Mavi 66,55Maviokur Mavi 59,70S Suskunkardelen Mavi 56,90ugurbocuuu Mavi 56,70North River Mavi 77,30gewezebidik Mavi 68,20L u c i a Mavi 84,5@Busra 17 Mavi Sarı Mavi Takım Ortalama Spor avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 1 Menü avantaj ödülü % 1 Mavi Takım Ortalama Sonuç Yeşil Takım @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60Cordelia Yeşil 63,15Chedarice Yeşil 83,70@Ytmz Yeşil 69,80HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10H HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80G Guzguzelim Yeşil 69,60Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40gezegenfeza Yeşil 72,80@Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80 Yeşil Takım Ortalama Sonuç sara_28 yazarhanim35
2 gündür dışarıdayım Öğle yemekleri biraz ağır olduğu için akşam hafif bişeylerle geçiştiriyorum. Ama tartı da oynamıyor. Sanırım yanlış bişeyler varAkşam yemeği yoookkk, kaybolmuş şimam
Afiyet bal şeker olsun kuzum
Teşekkür ederim ablaSağol pasyelcim bitti şimdi ter içinde kaldım
Bitti kuzum pestil gibiyim tutuldum
Alacan bunları mıncıklayacan güzelcene offff ya eşim hee dese sahiplenecem hemenn istemiyor evde
Tebrikler kırmızı takımsidelya mavi takımıda tebrik ederim She-Raa
Kaptanım ellrine sağlık
Öylede aynı iş yerinde yaşanan sorunlar maalesef .
Iki secenekte cok guzelÇok saygı değer eşime diyecemki seçeneklerim bunlar seç birini..
A) Ya bu eve kedi gelecek.
B) Ya gardorop kıyafetler değişecek bol gelmeye başladı.
Rica ederim tebriklerTeşekkür ederim abla
C seçeneği demedim yada boşarım seniIki secenekte cok guzel
O zaman 1500 puan sana da verelim.İşler bitti hocam yeşil çay içiyorum şimdi
Sağol kuzum bitti sonunda dün dışarda olunca kalmıştı işler
Birara valide buradayken yapamamıştım sonrada tembellk oldu kalk dedim kendime yap sporunu başladım hemen
Ben anlamıyorum bunu neden karşı çıkarlar bir dönem 2 sene evde köpek baktım sonra vermek zorunda kaldık çok üzülmüştüm onada.Köpek bakımı daha zor kediye göre.
Gtsinler diyorum oylamaya sokuyorum hepinizi
Çok geçmiş olsun pastelcim hayırdır önemli bişeyi yoktur umarım
38 dakika sürüyor çok rahat yapılıyor hareketler,sadece 2-3 tane bacak hareketinde yanmalar oluyor.
Sağol canım teşekkğrler
Uçağa kedi alıyorlar hatta bilette alıyorsun ona,yanında kimlik kartının olması lazım kafesinde kucağında yolculuk yapabiliyor.
Yapalım demi hocam adamları şoktan şoka sokalım
kalpleri bırakayım şuraya tam ısırmalık maşallah
Bayram harçlığı almış gibi oldum kaptanım sağolO zaman 1500 puan sana da verelim.
Canım çok haklısın yumuşak yüzlü görünce hele de gençsen böyle saygısızca davranmayı kendinde hak gören hadsizler olabiliyorNormalde işten çıktığım an işi kapının ardından bırakırım hafta sonu pek umursamam tatil benim sonuçta çalışmıyorum diye ama bu şekilde kaba davranışlar da kırıyor insanı
Eline sağlık canım. H HAYAT40INDABASLAR canım menülerin eksik. Tamamlayabilir misin?18-24 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 27. Hafta 18.03.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım sidelya Kırmızı Kaptan 68,7@pastel34 Kırmızı 62,00Elhan Kırmızı 63,20sandriyon Kırmızı 66,80@yildiz4kc Kırmızı 74,40fesang Kırmızı 58,60erenmothers Kırmızı 75,70@limonlutarcinlikek Kırmızı 62,70Kinoalihatun Kırmızı 76,70Zipzip- Kırmızı Sarı Kırmızı Takım ortalama Menü avantaj ödülü % 1 Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım She-Raa Mavi Kaptan 88,00Hallederiz Mavi 82,10HLLAK Mavi 66,55Maviokur Mavi 59,70S Suskunkardelen Mavi 56,90ugurbocuuu Mavi 56,70North River Mavi 77,30gewezebidik Mavi 68,20L u c i a Mavi 84,5@Busra 17 Mavi Sarı Mavi Takım Ortalama Spor avantaj ödülü % 1 Spor avantaj ödülü % 1 Menü avantaj ödülü % 1 Mavi Takım Ortalama Sonuç Yeşil Takım @B O Z A Yeşil Kaptan 81,60Cordelia Yeşil 63,15Chedarice Yeşil 83,70@Ytmz Yeşil 69,80HanimKelesimiGetir Yeşil 58,10H HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,80G Guzguzelim Yeşil 69,60Kendinin en iyi hali ol Yeşil 69,40gezegenfeza Yeşil 72,80@Tesnim1989 Yeşil hamiş 66,80 Yeşil Takım Ortalama Sonuç sara_28 yazarhanim35
Yol uzun çünküEvet burda yazarım zaten sana da özellikle haber ederim inşallah.
Çok zor geliyor bana ahmet apanin sistemi. Açlık yapmak daha kolay sanki. Bir de ahmet apanin sistemde hep çok zayifladiklarindan bahsediyorlar ben zayıflamak istemiyorum beden temizliği ve sağlık için istiyorum aslında. Bi sitesinden bakayım
Peygamberimiz akşam yemeğini kesmeyin buyurmuş, akşam yemeğini kesen erken ihtiyarlar demiş.Canım ben akşam açlığına dayanıyorum ama sabah dayanamıyorum. Aslında seninki daha iyi sanırım oruç tutmak gibi düşünürsek.
Ben de öğlen 2 gibi yiyip bir daha yemeden 11 kilo vermiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?