- 20 Mart 2008
- 141.916
- 213.821
- 1.423
- 60
Çok geçmiş olsunKizlar yatak yorgan yatıyorum
Cigerlerim cok agriyo
Donuyorum
Yerimden kalkamiyorum
Ben adim atamicam canıms i d e l y a
Cok kotuyum rabbim sifa ver
Doktoru aradim taaa saat 7de rdvu verdi
Kesmedi yoğurt demiYoğurt da ne güzelmiş sade sade
Yulaflı omlet yapsan yermisin onu içine maydonoz kapya biberde güzel oluyor.Yulaf bar yiyorum ama yulafi yoğurt içinde sevmiyorum canım
Bende uyuyamam diyordum ki benle uyudu hanımefendi yatakta kendi istediği yerde yattı hep :)Bende öyleydim
Oğullarım yalvardı yakardı, istememde istemem. Sonra oğlum biriyle anlaşmış, kapora vermeye gittik, resmen kediye aşık oldum.
Ben Türkiye deyken aldı eve getirdi. Resimleri şak şak geldi bayıldım.
Turkiyeden geldiğimiz gece bizi epey bi kokladı, sonra yattık, kapının önünde miyev de miyev.
Eşim korkuyor heralde kapıyı aç dedi, açtım. Zıpladı yatağa girdi, tam 2 ay nerden zıplayacak diye düzgün uyku uyuyamadık.
Yatağın ortasında ona bi bölüm ayırdık.
Aylarca bizimle yattı, yalnız kalmasın diye birde dişi sahiplendik.
Arada kavga ediyorlar, arada koklasiyorlar, resmen hepimize terapi oldular.
Allah onlara sağlıklı, uzun ömür versin. Bundan sonraki hayatımı kedisiz düşünemiyorum
Hahah olur yazarım :)Olursa onuda yazda grup olarak rahatlayalım
Sayfanın yukarısında adres çubuğu varya https yazan yer,orayı maus ile üzerinden tara kopyala de mavi renk olur sayfaya yapıştır onu o kadar.Link atmayı bilmiyorum canım
Google amcaya yaz, ilk çıkan tarif benim yaptığım
Ben dinlemem çnkü açık ofis hepi topu 4 masa var ve kim ne konuşuyor beni ilgilendirmez sonuçtaOlursa onuda yazda grup olarak rahatlayalim
Bende öyleyim, tanıdığım bazı insanlar 4 deyil 8 kulaklı inan her taraftan haberleri oluyor ve öyle ınsanları fesat buluyorum. Çünkü fesatliklarina şahit oldum herbirinin
Bende ayni durumdayim. 2 haftadır girmedim. Bugun sondu inşallah yarindan itibaren ramazana kadar kaçamaksiz devam etmek istiyorum. Destek olalimmi birbirimizeÇok iyi gidiyordum kilo verme sürecinde ama motivasyonum düşükmaşallah sizler ne güzel kilolar vermişsiniz kendimi sıfırlayıp aynı motivasyonla baslayamiyorum . Sırf onun için üç haftadır masterfite girmedim umarım bu hafta tekrar eski halime dönerim
Canim Allah şifa versin inşallah çabucak iyileşin. Cocuklar nasilKizlar yatak yorgan yatıyorum
Cigerlerim cok agriyo
Donuyorum
Yerimden kalkamiyorum
Onu hiç denemedim ablacımÇok geçmiş olsun
Kesmedi yoğurt demi
Yulaflı omlet yapsan yermisin onu içine maydonoz kapya biberde güzel oluyor.
Dene bak beğenirsin bunu arada yaparım kendime kahvaltıda güzel oluyor..Onu hiç denemedim ablacım
Zayıflamadan karaciğer temizliği yapılmıyor mu zaten kilom yok ama sağlık için nasıl yapılıyor sebze meyve suları ile yapsak olur muYol uzun çünkü
Çok kilolu olanlar daha fazla veriyor,
Ben karaciğer temizliği yaptığım zamana kadar 26 kilo vermiştim
83 le başlayıp 56 lı kiloyla bitirmiştim. O dönem haftanın 6 günü yürüyüş yada lessli yapıyordum.
O zaman süre galiba 7 aydı ve ben 1 ay önce başlamıştım.
Bunda süre 5 aydan biraz eksik, 78 'le başladık,bakalım kaç gidecek, kötüsü bu sefer hareketim yok
Tamamdır ablacım yulaf aldığım zaman denerim mutlakaDene bak beğenirsin bunu arada yaparım kendime kahvaltıda güzel oluyor..
1 yumurtayla dene önce baktın hoşuna gitti 2 yumurtaylada yaparsın .Tamamdır ablacım yulaf aldığım zaman denerim mutlaka
İçine peynir de koyarım1 yumurtayla dene önce baktın hoşuna gitti 2 yumurtaylada yaparsın .
Aynen bol malzemeli olur hemde doyururİçine peynir de koyarım
Hoşgeldin hayatımKiyamam ben yedimbiraz da abarttım cuma günü masterfite kesin dönmeliyim
Ye bi de meyve ye diycem de, tek tutmaz ki yoğurtNeyse gideyim de bir kase yoğurdumu yiyeyim
Geçmiş olsun canımKizlar yatak yorgan yatıyorum
Cigerlerim cok agriyo
Donuyorum
Yerimden kalkamiyorum
Yoğurt da ne güzelmiş sade sade
İçine bir kaşık yoğurt ve kabak rendesi de koy, börek gibi oluyoİçine peynir de koyarım
Afiyet olsun canım, evet didelyaBugün yine güzel geçti tartıda da güzel sayılar görüyorum 56 ların sonlarına geldim diyebilirim
Menü sabah 1 tane kendi yaptığım profiterol
Öğlen 1 kahve 1 tablet bitter
Akşam patates oturtma salata acibiber 2 3 kaşık yoğurt
Gün boyu su su su yatmadan içebilirsem 1 2 fincan yeşil çay içeceğim
Zipzip-
s i d e l y a takım kaptanım sidelya miydi
İyi akşamlarBen kaçtım iyi akşamlar hepinize
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canimBugün yine güzel geçti tartıda da güzel sayılar görüyorum 56 ların sonlarına geldim diyebilirim
Menü sabah 1 tane kendi yaptığım profiterol
Öğlen 1 kahve 1 tablet bitter
Akşam patates oturtma salata acibiber 2 3 kaşık yoğurt
Gün boyu su su su yatmadan içebilirsem 1 2 fincan yeşil çay içeceğim
Zipzip-
s i d e l y a takım kaptanım sidelya miydi
Iyi akşamlar ablacimBen kaçtım iyi akşamlar hepinize
Afiyet olsun canim
Canım uyandığım andan itibaren akşama kadar 2 kupa Türk kahvesi, en az 2 kupa filtre kahve, en iyi ihtimalle 1 bardak nescafe içiyorum. Bacaklar 82 kiloyu defalarca kaldırıp indirince tutulmasın da ne yapsınSpora yeni başlayanlar, spordan sonra şekersiz türk kahvesi içerse hamlama en aza inermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?