Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Iyi aksamlar canim
Afiyet olsun ablacimm

Afiyet olsun canım çok değil tek öğün besleniyorsun çünkü hatta az bile yemişsin

Spor yapmak az uyku ve bulgur bendede ödem yapıyor be bende troit hastasıyım acaba troit mi yapıyor bize bunları
Uzun yürüyüşlerde kaslar su toplarmış, bize özel deyil bence, az uyku da bence herkeste yapar, şehir dışına gittiğimiz zaman geç saate kadar oturup erken kalkardık ve herkesin gözler balon gibi olurdu. Bulguru bilemedim

Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Süzme yoğurt (kendim yaptım)
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
İki yaprak marul
Şekersiz çay

Ara
Bir fincan yeşil çay

Öğle
Bir kase mercimek çorbası
120 gram ton balığı
Salata

Ara
Bir fincan bitki çayı

Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı ve tarçınlı sade türk kahvesi

Akşam
Fırında hamsi
Közlenmiş domates ve kuru soğan
Salata

Su 3.5 litre spor yok adımları sonra yazacam

Zipzip- Cordelia

Şehir değiştirince bendede ödem olur bulgur içinse diyetisyenim Gluten intöleransın olabilir demişti ama bulgur öyle aman aman ödem yapmıyor bende sma şunu farkettim unlu gıda ve bulgur ürünleri tüketmediğimde çok daha rahatım ve kolay kilo veriyorum

Afiyet olsun canim guzel menu

Kedi sohbeti olmuş bende kedilerden korkarım hiç bir hayvana hatta canlıya hiç kimse zarar versin istemem ama elimde olmadan korkuyorum işte mesela doğum yapmış bir kedi vardı evden süt ısıtıp eşimle gönderip içirtiyordum ama kendim bırak dokunmayı yanıma gelecek olsalar çığlık çığlığa bağırıyorum ancak kardeşim kedi almış evine bakıyorlar bi kaç günlüğüne onlara gittim geçen aylarda kardeşimin kucağında ilk defa bir hayvana dokundum sevdim çok tatlı ya tatlı tatlı yüzüme bakıyor gıdısının altını sevdirmeye bayılıyor hala korkuyorum kucağıma alamadım ama oda yakındır gibi geliyor keşke korkmasam neden korktuğumuda bilmiyorum elimde değil işte

Bu konuda psikolojik tedavi gören arkadaşlarım vardı biliyor musun? Çünkü artık dışarı çıkamayacak, açık alanda kahve bile içemeyecek duruma gelmişlerdi. Bir gün kahve içmeye çıktık, hava çok güzeldi dışarıda oturmaya karar verdik. Ben kahveleri almaya içeri girdim, dışarıda kıyamet kopuyor, çığlıklar, ağlamalar… koşarak dışarı çıktım, bizim arkadaş bağırıyor. Ne oldu diyorum, herkes birbirine bakıyor, kimse birşey anlamamış. Meğer kedi atlamış tenteden yere. Anlayabiliyorum seni yani.
Bende yılan dahil bütün hayvanları besledim desem yeridir

22.03.2022 salı

09.00

Sade nescafe

Sabah

10-15

2 dilim ekmek arasına krem peynir kuru domates ezmesi roka ve haşlanmış yumurta

Şekersiz çay

12.00

Sade Türk kahvesi

Öğlen 14.00

200gram ızgara tavuk

Bir ufak kase Salata

Bir kutu Ayran

15.00

Sade soda

16.00

Kayısı form çayı

19.30

Bir ufak kase tarhana çorbası

Bir tabak marul salatası ( üzerine 2 yk börülcesi salatası )

2 tane ızgara köfte

Su :2.5 litre

yanlis alintilamisim
Gecmis olsun demişsin sagol canim
Canim Allah şifa versin inşallah çabucak iyileşin. Cocuklar nasil
Amin cnm insallah
Buyuk iyi toparladi kendini
Kucukde bugun biraz daha iyi düne bakarak
Esimde ayni benim gibi hasta
Geçmiş olsun canım
Sagol cnm
Allah şifa versin canım, test yaptın mı
Sagol cnm hayir belki doktor yapar ama daha 2 ay once korona olduk biz bilmiyorum
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Amin cnm insallah Allah razi olsun

Aynen abla tadı güzel bitirdim bile
Kizlar yatak yorgan yatıyorum
Cigerlerim cok agriyo
Donuyorum
Yerimden kalkamiyorum
Ben adim atamicam canım @s i d e l y a
Cok kotuyum rabbim sifa ver
Doktoru aradim taaa saat 7de rdvu verdi
Geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…