Iyi aksamlar canimİyi akşamlar kızlar. Ben bugün yine hiç gelemedim proje derdine. Tek çalışıyorum maalesef. Zaten boyun fıtığım var, bilgisayar başında oturmaktan omuzlarım taş kesildi. Çocuğum öğretmencilik oynamaya bekliyor. Onun gönlünü yapayım, menümü yazmaya geleceğim.
Afiyet olsun ablacimmMenüm
1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
2 salatalık turşusu ( arkadaşım şifa olsun diye yollamış, çok tuzluydu, cumaya kadar yemem daha)
Bikaç kaşık salata
Brokoli kızartması yaptım, yanmış, az yedim
Mantar ve kapya kavurma
Kabak çekirdeği
Yazınca çok göründü de, miktarlar azdı
1,5 lt su fazlada olabilir
2 kupa kahve
Yeşil çay içmem lazım ki turşu su tutmasın
Yerim kalırsa kekik çayı da içerim
Zipzip-
@B O Z A
Afiyet olsun ablacim22 Mart Menü
12.30 Bir yulaf bar, elma , çay
15.00 Üzüm, leblebi, kayısı fındık, fıstık badem tamamı bir avuç kadar , kahve
18.30 Bir kepçe mercimek çorbası, Dana sote, üç kaşık pilav, salata
İki litre su
Zipzip- She-Raa Cordelia @pastel34
Eki Görüntüle 3031981
Afiyet olsun canım çok değil tek öğün besleniyorsun çünkü hatta az bile yemişsinMenüm
1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
2 salatalık turşusu ( arkadaşım şifa olsun diye yollamış, çok tuzluydu, cumaya kadar yemem daha)
Bikaç kaşık salata
Brokoli kızartması yaptım, yanmış, az yedim
Mantar ve kapya kavurma
Kabak çekirdeği
Yazınca çok göründü de, miktarlar azdı
1,5 lt su fazlada olabilir
2 kupa kahve
Yeşil çay içmem lazım ki turşu su tutmasın
Yerim kalırsa kekik çayı da içerim
Zipzip-
@B O Z A
DüzelttimÇok fazla değil kuzum. Saatlerini de yazsan daha iyi olur sanki.afiyet olsun.
Uzun yürüyüşlerde kaslar su toplarmış, bize özel deyil bence, az uyku da bence herkeste yapar, şehir dışına gittiğimiz zaman geç saate kadar oturup erken kalkardık ve herkesin gözler balon gibi olurdu. Bulguru bilemedimSpor yapmak az uyku ve bulgur bendede ödem yapıyor be bende troit hastasıyım acaba troit mi yapıyor bize bunları
Şehir değiştirince bendede ödem olur bulgur içinse diyetisyenim Gluten intöleransın olabilir demişti ama bulgur öyle aman aman ödem yapmıyor bende sma şunu farkettim unlu gıda ve bulgur ürünleri tüketmediğimde çok daha rahatım ve kolay kilo veriyorumUzun yürüyüşlerde kaslar su toplarmış, bize özel deyil bence, az uyku da bence herkeste yapar, şehir dışına gittiğimiz zaman geç saate kadar oturup erken kalkardık ve herkesin gözler balon gibi olurdu. Bulguru bilemedim
Afiyet olsun canim guzel menuMenümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Süzme yoğurt (kendim yaptım)
Közlenmiş kırmızı biber ve yeşil biber
İki yaprak marul
Şekersiz çay
Ara
Bir fincan yeşil çay
Öğle
Bir kase mercimek çorbası
120 gram ton balığı
Salata
Ara
Bir fincan bitki çayı
Ara
Bir fincan hindistan cevizi yağlı ve tarçınlı sade türk kahvesi
Akşam
Fırında hamsi
Közlenmiş domates ve kuru soğan
Salata
Su 3.5 litre spor yok adımları sonra yazacam
Zipzip- Cordelia
Kesinlikle katılıyorumDemekki kahve içmesen daha kötü olacakmış
Afiyet olsun canım22 Mart Menü
12.30 Bir yulaf bar, elma , çay
15.00 Üzüm, leblebi, kayısı fındık, fıstık badem tamamı bir avuç kadar , kahve
18.30 Bir kepçe mercimek çorbası, Dana sote, üç kaşık pilav, salata
İki litre su
Zipzip- She-Raa Cordelia @pastel34
Eki Görüntüle 3031981
Bu konuda psikolojik tedavi gören arkadaşlarım vardı biliyor musun? Çünkü artık dışarı çıkamayacak, açık alanda kahve bile içemeyecek duruma gelmişlerdi. Bir gün kahve içmeye çıktık, hava çok güzeldi dışarıda oturmaya karar verdik. Ben kahveleri almaya içeri girdim, dışarıda kıyamet kopuyor, çığlıklar, ağlamalar… koşarak dışarı çıktım, bizim arkadaş bağırıyor. Ne oldu diyorum, herkes birbirine bakıyor, kimse birşey anlamamış. Meğer kedi atlamış tenteden yere. Anlayabiliyorum seni yani.Kedi sohbeti olmuş bende kedilerden korkarım hiç bir hayvana hatta canlıya hiç kimse zarar versin istemem ama elimde olmadan korkuyorum işte mesela doğum yapmış bir kedi vardı evden süt ısıtıp eşimle gönderip içirtiyordum ama kendim bırak dokunmayı yanıma gelecek olsalar çığlık çığlığa bağırıyorum ancak kardeşim kedi almış evine bakıyorlar bi kaç günlüğüne onlara gittim geçen aylarda kardeşimin kucağında ilk defa bir hayvana dokundum sevdim çok tatlı ya tatlı tatlı yüzüme bakıyor gıdısının altını sevdirmeye bayılıyor hala korkuyorum kucağıma alamadım ama oda yakındır gibi geliyor keşke korkmasam neden korktuğumuda bilmiyorum elimde değil işte
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Sagolun kizlarCok gecmis olsun canim Allah sifa versin
yanlis alintilamisimKesmedi yoğurt
Amin cnm insallahCanim Allah şifa versin inşallah çabucak iyileşin. Cocuklar nasil
Sagol cnmGeçmiş olsun canım
Sagol cnm hayir belki doktor yapar ama daha 2 ay once korona olduk biz bilmiyorumAllah şifa versin canım, test yaptın mı
Amin cnm insallah Allah razi olsunCanım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Ayaklarına sağlık ablacımMaviş kaptanım bugünkü 8000' den fazla adımlarımı sana ithaf ediyorum.
İçin rahat olsun bizim kızlar bugün dikkat edecektir.
Aynen abla tadı güzel bitirdim bileGüzel bir haber verdin bizlere
Anladım çaktım şimdi
Çok değişikmiş buda denemek lazım bunuda
Selamlar
Rica ederim ne demek
Doymadım gerçide idare etti yinede.
İçtinmi tadı güzel demi yatana kadar içeceksin bunu
Geçmiş olsun kuzumKizlar yatak yorgan yatıyorum
Cigerlerim cok agriyo
Donuyorum
Yerimden kalkamiyorum
Ben adim atamicam canım @s i d e l y a
Cok kotuyum rabbim sifa ver
Doktoru aradim taaa saat 7de rdvu verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?