Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

22 Mart salı
8:00 sirkeli su
9:50 sade türk kahvesi hindistan cevizi yağı
12:00 kahvaltı fotoda
17:20 misafirlikte idim patates salatası olan tabak ve 4 yk sebze yemeği ile akşam yemeği
ara öğün yemedim
19:00 portakal olarak kapadim
2.5 litre su bitti daha icerim adim ve sporumu ilerleyen saatler de paylaşacağım
She-Raa Cordelia Zipzip-

Eklentiler

• IMG_20220322_172532.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20220322_172027.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20220322_115843.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 31
Kizlar yatak yorgan yatıyorum
Cigerlerim cok agriyo
Donuyorum
Yerimden kalkamiyorum
Ben adim atamicam canım @s i d e l y a
Cok kotuyum rabbim sifa ver
Doktoru aradim taaa saat 7de rdvu verdi
Allah şifa versin canım, test yaptın mı

Afiyet olsun canim

İyi akşamlar kızlar. Ben bugün yine hiç gelemedim proje derdine. Tek çalışıyorum maalesef. Zaten boyun fıtığım var, bilgisayar başında oturmaktan omuzlarım taş kesildi. Çocuğum öğretmencilik oynamaya bekliyor. Onun gönlünü yapayım, menümü yazmaya geleceğim.

Zayıflamadan karaciğer temizliği yapılmıyor mu zaten kilom yok ama sağlık için nasıl yapılıyor sebze meyve suları ile yapsak olur mu
Kuzum 3 günlük açıklar yapılıyor, kaç sefer onu hatırlamıyorum, karaciğer temizliği bu açlıkların sonunda yapılması gerekiyor.
Aidin salih in yitik şifa kitabında detaylı açıklaması var.
Kitabımı bir arkadaşa okuması için verdim, elimde olsa bakıp net cevap verirdim, şimdi tam hatırlamıyorum.

Ahmet apa nın grubunda zayıf insanlar da var, onlara fazla kilo kaybetmemeleri için önceki gün bahsettiğim kuruyemişli tahinden daha fazla yiyin diyor. Ama ne yaparsan yap yine biraz kilo kaybedersin.
Zaten karaciğer temizliği sonrası beslenmene azami dikkat etsende 5 kilosu otomatik olarak geri geliyor

Son düzenleme:
Canım uyandığım andan itibaren akşama kadar 2 kupa Türk kahvesi, en az 2 kupa filtre kahve, en iyi ihtimalle 1 bardak nescafe içiyorum. Bacaklar 82 kiloyu defalarca kaldırıp indirince tutulmasın da ne yapsın
Demekki kahve içmesen daha kötü olacakmış

Menüm

1 kâse mercimekli bulgurlu çorba
2 salatalık turşusu ( arkadaşım şifa olsun diye yollamış, çok tuzluydu, cumaya kadar yemem daha)
Bikaç kaşık salata
Brokoli kızartması yaptım, yanmış, az yedim
Mantar ve kapya kavurma
Kabak çekirdeği

Yazınca çok göründü de, miktarlar azdı

1,5 lt su fazlada olabilir
2 kupa kahve
Yeşil çay içmem lazım ki turşu su tutmasın
Yerim kalırsa kekik çayı da içerim

Hepsi 15: 00, 15: 30 arası

Zipzip-
@B O Z A

Son düzenleme:
Her görsel enfes bir şölen havasında. afiyet olsun canım

Çok fazla değil kuzum. Saatlerini de yazsan daha iyi olur sanki. afiyet olsun.

Spor yapmak az uyku ve bulgur bendede ödem yapıyor be bende troit hastasıyım acaba troit mi yapıyor bize bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…