İşte kacirdigim enerjik bir mesajGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Böcüküm nazlı çiceeeeemGünaydın canikolar
Günaydın cicikuşumGünaydın kızlar 🌨
Günaydın kaptanımGünaydın
Günaydın el arabiaGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn
Günaydın kaptanımHerkese günaydın.
Başarılar sizinle olsun tatlım.Kolay gelsin. Bu hafta ben de yoğunum. Yeğenin sınavları var. Bende kalıyor.
HemmeeenSu içelim hadi
Afiyet olsun canımGunaydin kaptanim. Kaşarlı peynirli omlet ve ihlamur vardi kahvaltimda :)
Kabağı çok seviyorum hele dereotu çok yakışıyorGel kabağım geliki gün kabağa talim
Ayy aklima bal kabağı geldi . Öbür kabağı düşünemedim bir an, diyorum bal kabagiyla tatlı dışında ne olur kiGel kabağım geliki gün kabağa talim
Darısı başıma diyeyim ama benim hedefim 65 kilo olmakTeşekkür ederim bitanem darısı her isteyenin başına
Şu ana kadar 1 litre su içtim yatana kadar 3.5 litre içmeyi planlıyorumOoo mükemmel
İnşaallahŞu ana kadar 1 litre su içtim yatana kadar 3.5 litre içmeyi planlıyorum
Çok tatlısın şekersin şekercimi baban seninTamam ama bir gün de Avrupa tarım politikalarını falan konuşalım yoksa küserim
Fazla mizin olduğuna iddiaya girebilirimYapanlar nasıl yapıyor, bizim ne eksiğimiz var onlardan
Yaaa darısı başımızaBirtakım eksiler görüldü
Yalancisina bile hasret kaldıkburayada kar yagmadı bahar geldi resmen ama yalanci bahar
OrtimKeske bugün tartı günü olsaydı sindirim sistemim çalıştı bugün inşallah cumaya da aynı şey olur 1 bardak su içtim ona rağmen tartım çok güzel
Nasıl sinifmis oSağolun varolunsınıfa bir girdim gün sofrası var yine. Bu sefer dayanamadım ama saat 9 bile değildi
Gece 1 de yattım, 3 te erkek kedinin bağırmasına uyandim.Günaydın, uyuyamadın mı
1 litredeyimSuyum 1,5 bitmek üzere
Ben de dün , birkaç gündür ayak ucumda yatıyo demiştim yaGece 1 de yattım, 3 te erkek kedinin bağırmasına uyandim.
Ne istiyorsa avazı çıktığı kadar bağırıyor.
Madem uyandım dedim, eşimin çantasını hazırlayım. Çanta ve kahvaltıyı hazırladım, biraz etrafı topladım yattım ama uyumam ne mümkün.
Saat 6 ya kadar uyuyamadım.
Gözlerim kapanırken son sürat kovalamaca oynuyorlardı.
Kediler kızgınlık zamanlarında çok bağırırlarmış gezegenim tamda onların kızgınlık ayıGece 1 de yattım, 3 te erkek kedinin bağırmasına uyandim.
Ne istiyorsa avazı çıktığı kadar bağırıyor.
Madem uyandım dedim, eşimin çantasını hazırlayım. Çanta ve kahvaltıyı hazırladım, biraz etrafı topladım yattım ama uyumam ne mümkün.
Saat 6 ya kadar uyuyamadım.
Gözlerim kapanırken son sürat kovalamaca oynuyorlardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?