- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
İnşallah canımMaşallah sen de güzel spor yapmışsın. Biz sabırsıziz hemen ertesi gün sonuç bekliyoruz. Cuma günü fazlasıyla mutlu olmayı temenni ediyorum.
Afiyet olsun canımSunum bu kadar olabildi.yine pide yemek yok.cok açım . hoşçakalın
Martı kutlamak istiyordur canım ne isteyecekGece 1 de yattım, 3 te erkek kedinin bağırmasına uyandim.
Ne istiyorsa avazı çıktığı kadar bağırıyor.
Madem uyandım dedim, eşimin çantasını hazırlayım. Çanta ve kahvaltıyı hazırladım, biraz etrafı topladım yattım ama uyumam ne mümkün.
Saat 6 ya kadar uyuyamadım.
Gözlerim kapanırken son sürat kovalamaca oynuyorlardı.
Afiyet olsun canım öğlen menümüz aynıymış bende tavuk yaptım bu sefer tencerede yaptım fırın yerine ama fırından daha lezzetli oldu tavsiye ederim elektriğe geken zamlardan sonra fırını az kullanmaya başladımSunum bu kadar olabildi.yine pide yemek yok.cok açım . hoşçakalın
Canım mesela ıspanak yemeği mi atttı, yemeği ısıtıp,içine biraz bulgur koyup suyunu tuzunu ayarlıyorum . Pişince tadı güzel oluyorOnu nasil yapiyorsun canim???
Kizlarrrr gunaydinnnn
İyi yapmissin, fırında daha az yağlı oluyor genelde yemekler.kizartma ya da yağ içinde pişirme olmuyor.sagolAfiyet olsun canım öğlen menümüz aynıymış bende tavuk yaptım bu sefer tencerede yaptım fırın yerine ama fırından daha lezzetli oldu tavsiye ederim elektriğe geken zamlardan sonra fırını az kullanmaya başladım
Yakındır ev ekonomisi konuşmakDiyet topiginde ev ekonomisi mi konuscaz. Yemek konuscaz tabi.
Yok canım yaaKediler kızgınlık zamanlarında çok bağırırlarmış gezegenim tamda onların kızgınlık ayı
Çok haklısın canım ama tencereye de yağı az koydum harlı ateşte pişirdim suyunu çekmeye yakın kapağını açtım duyu çekip kızarmaya başladı çok leziz olduİyi yapmissin, fırında daha az yağlı oluyor genelde yemekler.kizartma ya da yağ içinde pişirme olmuyor.sagol
Evet bu yemek için farklı oluyo, tavuğun öyle çaresi olabiliyor demek. Eline sağlıkÇok haklısın canım ama tencereye de yağı az koydum harlı ateşte pişirdim suyunu çekmeye yakın kapağını açtım duyu çekip kızarmaya başladı çok leziz oldu
Konuşalım kuzum maksat kafamızı rahatlatıp yemek yeme fikrinden uzaklaşmak değilmiYakındır ev ekonomisi konuşmak
Yada ev işini pratik nasıl yaparım
Teşekkür ederim canımEvet bu yemek için farklı oluyo, tavuğun öyle çaresi olabiliyor demek. Eline sağlık
Afiyet olsun canım bende inşallah artılarımdan bir nebze olsun eksiltebilirim cumaya kadarEvettt yedim, olsun bastırdı birazcumaya iki gün kaldı . Hatta bir gibi. Bugün yarım, bı de yarın tam gün. fesang
aaaaaa kardeşimin kediside gündüz uyuyup gece dolaşıyormuş demekki bütün kediler aynıYok canım yaabenimki 12 ay bağırıyo. Bütün gün uyudukları için , gece canları sıkılıyo
Tabi , onlar gece hayvanı. Herhalde karanlıkta gördükleri için gece avlanıyorlardı.aaaaaa kardeşimin kediside gündüz uyuyup gece dolaşıyormuş demekki bütün kediler aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?