Afiyet olsun canimGünaydınlar tünaydınlar.
22 mart menüm
Sabah çeyrek simit
Öğlen 1 lahmacun salata
Akşam 1 tabak pırasa yemeği +2yk yeşil mercimek
Su 3 lt
Teşekkür ederim canim ihtiyac olursa mutlaka söylerimZipzip- adaşım pc başında oluyorum gündüz ben liste yapmana yardımcı olabilirim aklında olsun :)
Kızlar bir uygulama keşfettim geçenlerde attığınız adımları puana çevirip sonra da ona göre hediye alabiliyorsunuz uygulamadan.
Filtre kahve makinesi çaycı frenchpres smothie makinesi gibi şeyler var. Şimdi aklıma geldi de size de söyleyeyim dedim :)
Kaptanım kış uzadıkça iyice psikoloji kalmadı. Hayırlısıyla yaza bir çıksak o zamanda yogunluktan bunalicaz inşallah :)Birakmak dusuncesinde degilim ama gercekten bu aralar bunalıyorum
Sizlerle alakasi da yok
Kendim icin birseyler yapmaliyim ama yapamiyorum
Gunler su gibi akip geciyor
Evde de bunalıyorum rahat bir nefes alamıyorum
Bugün denemem lazımAfiyet olsun :)
Ay bir türlü kabağı bayılarak yiyecek kıvama gelemedim :) ama zeytin yağlı dereotlu güzel oluyor bak :)
Afiyet olsun :) davığına kavuşmuşsun :)
Çok sorgulamamak gerekiyor onları çözümsüzlerben gündüz evde olduğum zaman uyutmuyordum gün içinde akşam mışıl mışıl uyuyordu
Hahah bence de biz şu fazlalıkları atana kadr gelmesin ya
afiyet sifa olsunSunum bu kadar olabildi.yine pide yemek yok.cok açım . hoşçakalın
Umarım canım, bence de olmaz ya ne yalan söyleyeyim o kadar erken saat olunca pek suçluluk hissetmedimBence hiç bir şey olmaz canımbi model vardı adını hatırlamıyorum eger tatlı yiyecekseniz kahvaltıda yiyin diyorduonun gibi sende kaçamakları kahvaltıdsn önce yaptığın için sayılmaz bence
Bu sene bende de oluştu ev ekonomisi arada bol keseden gitsekte bir şekilde dengeliyoruzEkonomi en sevdigim konu konusabiliriz
Tarim politakasi dersimiz vardı hic sevmezdimTamam ama bir gün de Avrupa tarım politikalarını falan konuşalım yoksa küserim
Kusura bakmasınHatunu beğenmemiş olabilir yada çok eşlilikten yana başka bir hatun istiyor
havalar burda bahara döndü ama hersey psikolojik hersey bizde bitiyorrr
Oh eline sağlık afiyet olsun. Bir lokma da yememek olur mu iyi yapmışsınDün ben bir şey yaptım eşime donut yaptım çok güzel içlerini doldurdum çikolataya bandım sonra hamurun minicik parçası kalmıştı minik yeşil erik büyüklüğünde ona da çikolata bandım tadında baktım
Adım para canım ismi bende yeni yükledimAfiyet olsun canim
Teşekkür ederim canim ihtiyac olursa mutlaka söylerim
Nefesimmmsin de demisti acaba ayni uygulama mi
Kullaniyor musun sende canim indirelim mi gunluk en az 10.000 adim atiyorum bir ise yarasin
Ben de senin için diliyorum biricikimmİşte kacirdigim enerjik bir mesaj
Güzel bir gün gecirmeni dilerim bitanem
İnşallah gönlündeki neyse onu görürsün bitanemDarısı başıma diyeyim ama benim hedefim 65 kilo olmak
Kac kilosun dicem ama tartilmiyorsun canimAynen yaparız canım.ben kendi adıma söylüyorum destek burada çok fazla bazen açlıktan ölüyorum ama bakıyorum burada ki bir cümle beni durduruyor.benim hedef 50 kg olmak hayırlısıyla hepimiz sağlıklı bir şekilde istediğimiz kiloya gelelim
Canım Saracım o senin tatlılığın. Coook sekersin senÇok tatlısın şekersin şekercimi baban senin
Valla sabahın köründe kız üsenmemiş sigara böreği kızartmış. Hayır canım yemek bolumu değil imam hatip lisesindeyimFazla mizin olduğuna iddiaya girebilirim
Yaaa darısı başımıza
Yalancisina bile hasret kaldık
Ortim
Nasıl sinifmis ove yine mi beslenme bölümünde falan misin
Valla canım cumam geliyorEvettt yedim, olsun bastırdı birazcumaya iki gün kaldı . Hatta bir gibi. Bugün yarım, bı de yarın tam gün. fesang
Tamam canım , anlıyorum. Bir dua göndericem akşam üzeri.bi de onunla denemiş olursun, sağlıkla, hayırla, herşeyin hayırlısı olsunAmin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?