Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınlar tünaydınlar.
22 mart menüm
Sabah çeyrek simit
Öğlen 1 lahmacun salata
Akşam 1 tabak pırasa yemeği +2yk yeşil mercimek

Su 3 lt
Afiyet olsun canim
Zipzip- adaşım pc başında oluyorum gündüz ben liste yapmana yardımcı olabilirim aklında olsun :)
Teşekkür ederim canim ihtiyac olursa mutlaka söylerim
Nefesimmmsin de demisti acaba ayni uygulama mi
Kullaniyor musun sende canim indirelim mi gunluk en az 10.000 adim atiyorum bir ise yarasin

Birakmak dusuncesinde degilim ama gercekten bu aralar bunalıyorum
Sizlerle alakasi da yok
Kendim icin birseyler yapmaliyim ama yapamiyorum
Gunler su gibi akip geciyor
Evde de bunalıyorum rahat bir nefes alamıyorum
Kaptanım kış uzadıkça iyice psikoloji kalmadı. Hayırlısıyla yaza bir çıksak o zamanda yogunluktan bunalicaz inşallah :)

Bugün denemem lazım

Bence hiç bir şey olmaz canımbi model vardı adını hatırlamıyorum eger tatlı yiyecekseniz kahvaltıda yiyin diyordu onun gibi sende kaçamakları kahvaltıdsn önce yaptığın için sayılmaz bence
Umarım canım, bence de olmaz ya ne yalan söyleyeyim o kadar erken saat olunca pek suçluluk hissetmedim

Oh eline sağlık afiyet olsun. Bir lokma da yememek olur mu iyi yapmışsın

Afiyet olsun canim

Teşekkür ederim canim ihtiyac olursa mutlaka söylerim

Nefesimmmsin de demisti acaba ayni uygulama mi
Kullaniyor musun sende canim indirelim mi gunluk en az 10.000 adim atiyorum bir ise yarasin
Adım para canım ismi bende yeni yükledim

Kac kilosun dicem ama tartilmiyorsun canim
Bende 50 yi gormeyi cok istiyorum ama 51 i gordum en az oda yarismadayken

Fazla mizin olduğuna iddiaya girebilirim

Yaaa darısı başımıza

Yalancisina bile hasret kaldık

Ortim

Nasıl sinifmis ove yine mibeslenme bölümünde falan misin
Valla sabahın köründe kız üsenmemiş sigara böreği kızartmış. Hayır canım yemek bolumu değil imam hatip lisesindeyim

Amin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum
Tamam canım , anlıyorum. Bir dua göndericem akşam üzeri.bi de onunla denemiş olursun, sağlıkla, hayırla, herşeyin hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…