Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun :)
Kabağı çok seviyorum hele dereotu çok yakışıyor
Salçalı bol maydanozlu kabak spagetti de çok lezzetli oluyor canım çekti akşama kabak mı yapsam
Ay bir türlü kabağı bayılarak yiyecek kıvama gelemedim :) ama zeytin yağlı dereotlu güzel oluyor bak :)
Sunum bu kadar olabildi.yine pide yemek yok.cok açım . hoşçakalın
Afiyet olsun :) davığına kavuşmuşsun :)
Çok sorgulamamak gerekiyor onları çözümsüzler ben gündüz evde olduğum zaman uyutmuyordum gün içinde akşam mışıl mışıl uyuyordu
Bakın, bahar-yaz neden gelmiyormuş
Login • Instagram
Foto ekliyim, açamayan olur
Hahah bence de biz şu fazlalıkları atana kadr gelmesin ya

Aynen canım, zaten hep planın 1 ay gerisindeyim

Afiyet olsun canım bende inşallah artılarımdan bir nebze olsun eksiltebilirim cumaya kadar
İnşaallah amin (seni dua topiginden hatırladım. İnşaallah sağlıkla, hayırlı zamanda gelsin yavrularıniz) tedavi süreci devam ediyor mu? Belirli bir sorun söyledimi Doktorlar.

Sağol teşekkürler, evet öyle güzel oluyor

Kabağı rendeleyip sotele soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt dereotu ve ceviz ekle muhteşem oluyor bir kaşık kadar pulbiberli yağ gezdirebilirsin

1 litredeyim

Ben de dün , birkaç gündür ayak ucumda yatıyo demiştim yanazar değdirdim. 4’te bağırmaya başladı, aman yarabbi. 7’de kalktım başım ağrıyo
Neden bağırıyor olabilir ki?
Hanı çiftleşmek istiyor desem kaymak gibi hatun aldık, ona da yanaşmıyor. daha derdi ney çözemedik

Kabağı rendeleyip sotele soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt dereotu ve ceviz ekle muhteşem oluyor bir kaşık kadar pulbiberli yağ gezdirebilirsin
Misss
Neden bağırıyor olabilir ki?
Hanı çiftleşmek istiyor desem kaymak gibi hatun aldık, ona da yanaşmıyor. daha derdi ney çözemedik
Yok canım yok, benim kız kısır. Sıkıntıdan bağırıyı

İnşaallah amin (seni dua topiginden hatırladım. İnşaallah sağlıkla, hayırlı zamanda gelsin yavrularıniz) tedavi süreci devam ediyor mu? Belirli bir sorun söyledimi Doktorlar.
Amin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum

Martı kutlamak istiyordur canım ne isteyecek
Valla düne kadar dişi baya bi süründü, kokladı, yaladı, gitti ağzına ne bulduysa onu aldı gezdirdi ( battaniye, havlu, tüylü küçük halısı, yerde çorap bulursa o, antre deki tüylü hafif yolluğu onun yüzünden topladım kaldırdım) bazı şeyleri ona feda ettik

Yaa bırakmayı düşünmüyorsun değil mi? Haklısın çok zor ve emek isteyen bir iş çok haklısın

Yok ya bırakmaz iş bölümü yaparız olmadı. Bırakmasin ama

Elifim bizi masterfitsiz bırakmayı düşünmüyorsun di mi
Birakmak dusuncesinde degilim ama gercekten bu aralar bunalıyorum
Sizlerle alakasi da yok
Kendim icin birseyler yapmaliyim ama yapamiyorum
Gunler su gibi akip geciyor
Evde de bunalıyorum rahat bir nefes alamıyorum

Amin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum
Ben ilk kizima 3. Tedavi de hamile kalmıştım. O ay doktor bu son ilaç tedavisi sonra ignelere baslayacagiz sonrada gerekirse tüp bebek demişti. Bende baştan uzulsemde sonra kendimi serbest biraktim, 3 4 ay ara verir ignelere baslariz diye düşündük. O ay işe girdim, hatta eşim arabayi satmayi düşünüp arsa bakmaya başlamıştı öyle boş vermiştik. Ama doktorun dediklerini uygulamistik yinede. Hic beklemedigim şekilde oldu o ay. O yüzden oluruna birakmak en güzeli aslinda rabbim hayırlı vakitte sağlıkla kavuştursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…