Bencede bişey olmaz hele senin kilonda hiç bir şey olmaz canım benimSabah 9dan önce bir sigara böreği iki sarma yenirse ne olur??? Bence bişey olmaz
Afiyet olsun :)Kizlar selam,
dun kosturmacadan gelip pek bir sey yazamadim. Menumu de yazamadim hemen onu yazayim.
22 mart sali
12.00 1 buyuk kase tavuklu salata, 1 kase corba, 1 dilim tt ekmek
15:00- 16.00 1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz ici 5 badem)
19.15 2 kasik izgara tavuk goguslu buyuk bi kase yagsiz tuzsuz salata
bugun ofise gittigim ixin tavuu salata gunu gibi oldu ahaha ama en saglikli alternatifler boyleydi. aksamda mc donalds in salatasindan aldim eve donus yolunda. Ama salatalarin icinde farkli yesillikler vardi :)
su 3lt
spor 7641 adim 764 puan. Fun ofus gununoldugu icin ayrica spor yapamadim. Oglen ekiptekilerle bi 20 dk yuruduk.
@Cordelia @She-RaaZipzip- @Kinoalihatun
Ay bir türlü kabağı bayılarak yiyecek kıvama gelemedim :) ama zeytin yağlı dereotlu güzel oluyor bak :)Kabağı çok seviyorum hele dereotu çok yakışıyor
Salçalı bol maydanozlu kabak spagetti de çok lezzetli oluyor canım çekti akşama kabak mı yapsam
Afiyet olsun :) davığına kavuşmuşsun :)Sunum bu kadar olabildi.yine pide yemek yok.cok açım . hoşçakalın
Çok sorgulamamak gerekiyor onları çözümsüzlerGece 1 de yattım, 3 te erkek kedinin bağırmasına uyandim.
Ne istiyorsa avazı çıktığı kadar bağırıyor.
Madem uyandım dedim, eşimin çantasını hazırlayım. Çanta ve kahvaltıyı hazırladım, biraz etrafı topladım yattım ama uyumam ne mümkün.
Saat 6 ya kadar uyuyamadım.
Gözlerim kapanırken son sürat kovalamaca oynuyorlardı.
Hahah bence de biz şu fazlalıkları atana kadr gelmesin ya
Aynen canım, zaten hep planın 1 ay gerisindeyimAfiyet olsun :)
Ay bir türlü kabağı bayılarak yiyecek kıvama gelemedim :) ama zeytin yağlı dereotlu güzel oluyor bak :)
Afiyet olsun :) davığına kavuşmuşsun :)
Çok sorgulamamak gerekiyor onları çözümsüzlerben gündüz evde olduğum zaman uyutmuyordum gün içinde akşam mışıl mışıl uyuyordu
Teşekkürler ablaAfiyet olsun canım
İnşaallahAfiyet olsun canım bende inşallah artılarımdan bir nebze olsun eksiltebilirim cumaya kadar
Sağol teşekkürler, evet öyle güzel oluyorAfiyet olsun :)
Ay bir türlü kabağı bayılarak yiyecek kıvama gelemedim :) ama zeytin yağlı dereotlu güzel oluyor bak :)
Çok sorgulamamak gerekiyor onları çözümsüzlerben gündüz evde olduğum zaman uyutmuyordum gün içinde akşam mışıl mışıl uyuyordu
Kabağı rendeleyip sotele soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt dereotu ve ceviz ekle muhteşem oluyor bir kaşık kadar pulbiberli yağ gezdirebilirsinAfiyet olsun :)
Neden bağırıyor olabilir ki?1 litredeyim
Ben de dün , birkaç gündür ayak ucumda yatıyo demiştim yanazar değdirdim. 4’te bağırmaya başladı, aman yarabbi. 7’de kalktım başım ağrıyo
Deneyeyim bir ara canımKabağı rendeleyip sotele soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt dereotu ve ceviz ekle muhteşem oluyor bir kaşık kadar pulbiberli yağ gezdirebilirsin
MisssKabağı rendeleyip sotele soğuyunca üzerine sarımsaklı yoğurt dereotu ve ceviz ekle muhteşem oluyor bir kaşık kadar pulbiberli yağ gezdirebilirsin
Yok canım yok, benim kız kısır. Sıkıntıdan bağırıyıNeden bağırıyor olabilir ki?
Hanı çiftleşmek istiyor desem kaymak gibi hatun aldık, ona da yanaşmıyor. daha derdi ney çözemedik
Mis gibi hatun adayı aldık kuzum, bağırmasına gerek yok ki.Kediler kızgınlık zamanlarında çok bağırırlarmış gezegenim tamda onların kızgınlık ayı
Amin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorumİnşaallahamin (seni dua topiginden hatırladım. İnşaallah sağlıkla, hayırlı zamanda gelsin yavrularıniz) tedavi süreci devam ediyor mu? Belirli bir sorun söyledimi Doktorlar.
Bunu bende gördüm. Dedimki benim yüzümden bahar gelemiyor 65 olamadim kac aydir
Hatunu beğenmemiş olabilir yada çok eşlilikten yana başka bir hatun istiyorMis gibi hatun adayı aldık kuzum, bağırmasına gerek yok ki.
Üst kattaki kiracıyı düşünüyorum, onlara ses gidiyor mu diye
Valla düne kadar dişi baya bi süründü, kokladı, yaladı, gitti ağzına ne bulduysa onu aldı gezdirdi ( battaniye, havlu, tüylü küçük halısı, yerde çorap bulursa o, antre deki tüylü hafif yolluğu onun yüzünden topladım kaldırdım) bazı şeyleri ona feda ettikMartı kutlamak istiyordur canım ne isteyecek
Yaabırakmayı düşünmüyorsun değil mi? Haklısın çok zor ve emek isteyen bir iş çok haklısın
Yok ya bırakmaz iş bölümü yaparız olmadı. Bırakmasin ama
Ne oluyor
Birakmak dusuncesinde degilim ama gercekten bu aralar bunalıyorum
Elifim bizi masterfitsiz bırakmayı düşünmüyorsun di mi
Ekonomi en sevdigim konu konusabilirizDiyet topiginde ev ekonomisi mi konuscaz. Yemek konuscaz tabi.
Bugün biraz yorsunlar, bakalım yine bağıracak mıYok canım yaabenimki 12 ay bağırıyo. Bütün gün uyudukları için , gece canları sıkılıyo
Ben ilk kizima 3. Tedavi de hamile kalmıştım. O ay doktor bu son ilaç tedavisi sonra ignelere baslayacagiz sonrada gerekirse tüp bebek demişti. Bende baştan uzulsemde sonra kendimi serbest biraktim, 3 4 ay ara verir ignelere baslariz diye düşündük. O ay işe girdim, hatta eşim arabayi satmayi düşünüp arsa bakmaya başlamıştı öyle boş vermiştik. Ama doktorun dediklerini uygulamistik yinede. Hic beklemedigim şekilde oldu o ay. O yüzden oluruna birakmak en güzeli aslindaAmin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum
Gece avlanma içgüdüleri ortaya çıkarmışaaaaaa kardeşimin kediside gündüz uyuyup gece dolaşıyormuş demekki bütün kediler aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?