- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
Hoş gördüm kuzum bugün gidemedik cumaya kaldı herhalde işler,bugünü kendime ayırdım dışardaydım biraz önce geldim eveHosgeldin ablacim
Hoşgeldin ablaHoş gördüm kuzum bugün gidemedik cumaya kaldı herhalde işler,bugünü kendime ayırdım dışardaydım biraz önce geldim eve
Hoş gördüm buşracım sağolHoşgeldin abla
Sağol kuzumAfiyet olsun ablacim
Hadi cilek icin normal diyelim ama 23 liraya domates mi olurMarkette domtaes bugün 23 liraydı,başka yerde çilek 50 liraydı
2 markettede aynı fiattı domatesler.Hadi cilek icin normal diyelim ama 23 liraya domates mi olur
O kadar normal ki? Ben neredeyim kimim ne istiyorum duyguları? Hayatta ki amacını bilememe hissi. Günlerin monotonlugu da etkiliyor. Çok güzel şeyler hakediyorsun. Umarim yakında çok güzel seyler olur.Birakmak dusuncesinde degilim ama gercekten bu aralar bunalıyorum
Sizlerle alakasi da yok
Kendim icin birseyler yapmaliyim ama yapamiyorum
Gunler su gibi akip geciyor
Evde de bunalıyorum rahat bir nefes alamıyorum
Senin bebişin yok mu canım? Allah inşallah en kısa zamanda sağlıkla kucağına almayı nasip eder.Amin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum
Kuzum ne oldu neden üzgünsüz öyleBirakmak dusuncesinde degilim ama gercekten bu aralar bunalıyorum
Sizlerle alakasi da yok
Kendim icin birseyler yapmaliyim ama yapamiyorum
Gunler su gibi akip geciyor
Evde de bunalıyorum rahat bir nefes alamıyorum
Olalım kuzumBende ayni durumdayim. 2 haftadır girmedim. Bugun sondu inşallah yarindan itibaren ramazana kadar kaçamaksiz devam etmek istiyorum. Destek olalimmi birbirimize
Kesinlikle canım hergun ayni degisen birsey olmuyor hayatimdaO kadar normal ki? Ben neredeyim kimim ne istiyorum duyguları? Hayatta ki amacını bilememe hissi. Günlerin monotonlugu da etkiliyor. Çok güzel şeyler hakediyorsun. Umarim yakında çok güzel seyler olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?