- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Sagollafiyet sifa olsun
Hayırlısı bitanem, en güzelini yapmışsın kısmetAmin canım belirli bir sorun yok zaten artık oluruna bıraktım bebek konusunu nasip deyip oturuyorum
Maşallah gelsin kaptanıma
Afiyet olsun canimKizlar selam,
dun kosturmacadan gelip pek bir sey yazamadim. Menumu de yazamadim hemen onu yazayim.
22 mart sali
12.00 1 buyuk kase tavuklu salata, 1 kase corba, 1 dilim tt ekmek
15:00- 16.00 1 kuru kayisi 1 hurma 2 ceviz ici 5 badem)
19.15 2 kasik izgara tavuk goguslu buyuk bi kase yagsiz tuzsuz salata
bugun ofise gittigim ixin tavuu salata gunu gibi oldu ahaha ama en saglikli alternatifler boyleydi. aksamda mc donalds in salatasindan aldim eve donus yolunda. Ama salatalarin icinde farkli yesillikler vardi :)
su 3lt
spor 7641 adim 764 puan. Fun ofus gununoldugu icin ayrica spor yapamadim. Oglen ekiptekilerle bi 20 dk yuruduk.
Cordelia @She-Raa Zipzip- @Kinoalihatun
Afiyet olsun canimSunum bu kadar olabildi.yine pide yemek yok.cok açım . hoşçakalın
Bu ne anlamadimİyice saçmalamaya başladım
Bu nedir acabaİyice saçmalamaya başladım
Bizimki sabah 5 -6 ya kadar uyuyor bu araTabi , onlar gece hayvanı. Herhalde karanlıkta gördükleri için gece avlanıyorlardı.
Yıl olmuş 2022 aynen devam
Onunda etkisi var tabi ki canim kac gundur yine cok sogukKaptanım kış uzadıkça iyice psikoloji kalmadı. Hayırlısıyla yaza bir çıksak o zamanda yogunluktan bunalicaz inşallah :)
Bizim kedi geçen sene ramazanda kizginliga girdi abla zaten sahurdan dolayi gec yatiyorduk birde bu basliyordu miyavlamayaKusura bakmasın
Ya bu yada paşa paşa gider kısırlaştırılır
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin
Bir bakip yukleyim olmazsaAdım para canım ismi bende yeni yükledim
Afiyet olsunGeçmiş bitmiştir, gidip bir kahve içeyim bari
Şimdi adım sayın maşallah o zaman hiç tutamayız sanırım seni adaşBir bakip yukleyim olmazsa
O zaman gunluk 20.000 adim atarim
Afiyet olsun
Günlük adım rekorum 23.000 daha üstüne cikamam canimŞimdi adım sayın maşallah o zaman hiç tutamayız sanırım seni adaş
Benim de 22.222im vardı hey gidi günler heyyGünlük adım rekorum 23.000 daha üstüne cikamam canim
Hee benim yeğenim Elif var o da çok seviyor. Ona ailenin ekonomisti diyoruz. Dolar kurunu 1 lira yapacakmış.Ekonomi en sevdigim konu konusabiliriz
Dün gibi...sanki geçen ay. Nasıl geçmiş oncaaaaa zaman.Benim de 22.222im vardı hey gidi günler heyy
Hosgeldin ablacimSelamlar hanımlar ancak gelebildim dışardaydım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?