- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 35
Üzgün degilim de abla bazen bunalıyorumKuzum ne oldu neden üzgünsüz öyle
Selam canimHerkese selamlardünden hiç bir farkı olmayan bugünü yaşıyorum yarın da bugünden farksız olacak son bir haftadir kalbimde aynı hissiyat var . Hedefimiz ne , nereye gidiyoruz günleri tüketip onlara mutlu oluyoruz ... Farklı bir duygu var içimde. Neyse ki okula gelip küçücük beyinleri beslemek onlara yeni şeyler öğretmek iyi geliyor bana en azından bir amacım var diyorum
O kadar normal ki? Ben neredeyim kimim ne istiyorum duyguları? Hayatta ki amacını bilememe hissi. Günlerin monotonlugu da etkiliyor. Çok güzel şeyler hakediyorsun. Umarim yakında çok güzel seyler olur.
Kız başın döner orda
Dönüyor da çok adımlayıncaKız başın döner orda
Kime :))
"Sen" e ve sabaha.Kime :))
Selamlar hayat monoton artık herşey tek düzede ondan.Herkese selamlardünden hiç bir farkı olmayan bugünü yaşıyorum yarın da bugünden farksız olacak son bir haftadir kalbimde aynı hissiyat var . Hedefimiz ne , nereye gidiyoruz günleri tüketip onlara mutlu oluyoruz ... Farklı bir duygu var içimde. Neyse ki okula gelip küçücük beyinleri beslemek onlara yeni şeyler öğretmek iyi geliyor bana en azından bir amacım var diyorum
Keleş burda yorgun sırtları ağrıyor gene kaptanım
Hepimizde var kuzum sen bide hep evdesin demi dışarı çıkmıyormusun hiç arkadaşların filan mutlaka vardır.Üzgün degilim de abla bazen bunalıyorum
Geçmiş olsun.Selamlar hayat monoton artık herşey tek düzede ondan.
Evde tek başımayım bazen o kadar bunalıyorum ki bağırıp çığlık atmak istiyorum yanlız kalıp sessizliğe gömülmek istiyorum
Keleş burda yorgun sırtları ağrıyor gene kaptanım
Hepimizde var kuzum sen bide hep evdesin demi dışarı çıkmıyormusun hiç arkadaşların filan mutlaka vardır.
Arada çık uzaklaş biraz imkanın varsa bu sayfayıda çok dert etmen bence kafanı dinle sadece.
Ya abla cok fazla arkadaşim kalmadi yillar icinde o yuzden gorustugum pek kimse yokHepimizde var kuzum sen bide hep evdesin demi dışarı çıkmıyormusun hiç arkadaşların filan mutlaka vardır.
Arada çık uzaklaş biraz imkanın varsa bu sayfayıda çok dert etmen bence kafanı dinle sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?