Ben hep kabakla yapardım havucu sen yazınca gördüm ve bende havuç katmaya karar verdimSana da afiyet olsun canımçok güzel bir meze oldu. Daha önce içine havuç rendelememiştim harika oldu severek yedim. İnşallah bize eksi olarak döner
Allah şifa versin. Üzüldüm canım.Sağol hocam yeşil takımıda geride bırakmak istemiyorum aslında,bizde spor mecburi değil aslında.
Ben önce kendim için yapıyorum hemde daha sağlıklı olabilmek adına.
Kemik erimem var,hafif skolyozum var kireçlenmem var bunları en aza indirmek için sporsa şart aslında.
SağollAfiyet olsun canım
Iyi akşamlar ablacimBana müsade hanımlar görüşürüz iyi akşamlar hepinize
Dün mavişti sanırım bir video paylaşmisti . Sebze yiyen bir çocuk vardı. Ondan esinlendim kabak spagetti yaptı içine eline hangi sebze geçtiyse koyduydu. Gerçekten çok lezzetli oluyor havuçla. İnşallah seversin.Ben hep kabakla yapardım havucu sen yazınca gördüm ve bende havuç katmaya karar verdim
Afiyet olsun bitanemMenü
Sabah 8.30
İki sarma bir sigara böreği
Öğlen 12.00
Tam buğday lavaş içine
Yarım dilim süzme peynir
2 hindi füme
Marul maydanoz
Ara 15.00
2 fincan orta şekerli türk kahvesi
Akşam 18.00
Kırmızı meyveli yulaf bar
Su 2 litre
Zipzip- Beth18 s i d e l y a
Geçmiş olsun canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin hele kanser hiç vermesin ben annemi kansere verdim ne zor bir şey olduğunu iyi bilirim
Ben de babamıAllah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun canım ölüm olacak bir şey sebep oluyor işte
Benim babamda kanserdi ameliyat oldu 6 sene daha yaşadı 8 sene öncede onu kaybettik .
Bu hafta böyle oldu Elhanım. Büyük bir heyecanla cumayı bekliyorumAfiyet olsun bitanemakşam yemek muhabbetleri bizi bekliyor. acikacaksin gibime geliyor. Yulaf barla idare eder misin emin değilim. İnşallah başa çıkarsın.
Selam canimSelam kızlarcım
Gaza geldim gelmesine de hava yağmurluydu bugün canım dışarı çıkamadım.1000 adımcık daha fazla atacam işte,bak gaza getiriyorum seni hocam sen birde dışardada yürüyorsun hemde okuldasın ne güzel.Hepimiz sağlıcakla huzurla yaşayalım
Afiyet olsunEvvvet şuan itibariyle, tadi damağımda minik çikolatamla, yemek olayım bitti.akşama doğru kuruyemiş yeme planım var.
Şimdi bunları gel de kalori programina giraçım ulen.
Vallahi eve girer girmez bişeyler hazırladım yedimBende açıktım direniyorum
Çok geçmiş olsunErkek için işin boyutu farklı ne kadar eşe yardımcı olacak ki,masraf artacak hele çocuklar okula başlasın o zaman asılmasraflar başlar.
Küçükler herhalde demi yaşlarını bilmiyorum gerçide,istekleri ilerleyince almak zorunda kalıyorsun tabi herşeyi değil bu sferde doyumsuz çocuklar oluyorlar ben kendi yeğenimden biliyorum bunu.
YTıpranıyorsun birde çocukların peşinde koşmaktan bakımı doğumu masrafı derken .
Bu iş sadece bez parasından kurtulmakla olmuyor büşracım anneninde hazır olması lazım doğuma.
Kesin kararlıysan eşinle net konuş ona göre kararınızı verin derim..
Benim 1 tane kızım asla 2.bir çocuk düşünmedim gurbetteydim teksin kimsen yok yanında.
Birde kalça çıkığı ameliyatı oldu 8 ay alçıda kaldı nasıl 2.bir çocuk düşünebilirdim ki ben neler yaşadım kanserin ucundan döndüm göğsümden tümör alındı..
Amin canım inşallahİnşallah canım Allahım sesinizi dualarınızı duysun banada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
İnsanlar düşüncesiz. Çocuğun yok sürekli sorarlar, veya istemiyosun belki yine de sorarlar. Biz de çok çektik öyleleriniÇok sağol hocam neler yaşadım varya kızım bebek kucakta ayak alçıda uçağa binerim buraya gelirdim hastaneye alçı değişirdi.
Ne sinir kalırdı ne kuvvet bir yerde kırılma noktan olurdu,neyseki geçti o dönemler ..
Tesadüf oldu oda elime geldi 3 cm boyuttaydı neyseki temiz çıktı
Bana neden 2.çocuk yok dedikleri zaman boğasım gelirdi insanları ..
Kimse blmezki ben neler yaşadım.
Afiyet olsun aşkitom23 Mart yemek fasli kapanmıştır sıvılara devam
Zipzip- @She-Raa pastelfit
11.00 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, tere, domates salatalık, peynir, zeytin, beş badem, bir dilim tahıllı ekmek, bir kayısı , çay, yarım muz
13.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Salata, iki kabak bir havuçtan sote( iki kaşık yoğurt, iki ceviz , pul biber), kibrit kutusu kadar haş. tavuk
Bitki çayları , iki litre su+detoks suyu
Spor bildirimi daha sonra inşallah.
Allah rahmet eylesinAllah rahmet eylesin hanımcim. Babamın hastalığını öğrenmemiz tedavisi 49 gün sürdü. Çok saglikliydi meğer daha önce başlamış. Anlamadık.
Afiyet olsunSana da afiyet olsun canımçok güzel bir meze oldu. Daha önce içine havuç rendelememiştim harika oldu severek yedim. İnşallah bize eksi olarak döner
HoşgeldinSelam kızlarcım
eskiden evde yapmak daha ucuza geliyordu şimdi o denge de kalmadıCanım birşey istiyor. Bu ne fiyat evde yapayım diyorum. Eve bakıyorum malzemeler eksik, vazgeciyorum
Canım geniş zaman dilimine yaysan rahat edersin aslında. Mesela bir kilo fazlalığı iki haftada versen.Bu hafta böyle oldu Elhanım. Büyük bir heyecanla cumayı bekliyorum
Teşekkür ederim aşkilopumAfiyet olsun
Vallahi eve girer girmez bişeyler hazırladım yedim
Çok geçmiş olsun
Amin canım inşallah
İnsanlar düşüncesiz. Çocuğun yok sürekli sorarlar, veya istemiyosun belki yine de sorarlar. Biz de çok çektik öylelerini
Afiyet olsun aşkitom
Allah rahmet eylesin
Afiyet olsun
Hoşgeldin
Allah rahmet eylesinBenim babamda kanserdi ameliyat oldu 6 sene daha yaşadı 8 sene öncede onu kaybettik .
Amin canımAllah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?