Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Allah şifa versin. Üzüldüm canım. Allah nazardan korusun. Her şeye rağmen hareket etmeye çalışıyorsun.

Ben hep kabakla yapardım havucu sen yazınca gördüm ve bende havuç katmaya karar verdim
Dün mavişti sanırım bir video paylaşmisti . Sebze yiyen bir çocuk vardı. Ondan esinlendim kabak spagetti yaptı içine eline hangi sebze geçtiyse koyduydu. Gerçekten çok lezzetli oluyor havuçla. İnşallah seversin.

Afiyet olsun bitanem akşam yemek muhabbetleri bizi bekliyor. acikacaksin gibime geliyor. Yulaf barla idare eder misin emin değilim. İnşallah başa çıkarsın.

Geçmiş olsun canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin hele kanser hiç vermesin ben annemi kansere verdim ne zor bir şey olduğunu iyi bilirim

Ben de babamı Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun canım ölüm olacak bir şey sebep oluyor işte

Benim babamda kanserdi ameliyat oldu 6 sene daha yaşadı 8 sene öncede onu kaybettik .

Allah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun

1000 adımcık daha fazla atacam işte, bak gaza getiriyorum seni hocam sen birde dışardada yürüyorsun hemde okuldasın ne güzel.Hepimiz sağlıcakla huzurla yaşayalım
Gaza geldim gelmesine de hava yağmurluydu bugün canım dışarı çıkamadım.

Evvvet şuan itibariyle, tadi damağımda minik çikolatamla, yemek olayım bitti. akşama doğru kuruyemiş yeme planım var.
Afiyet olsun
Şimdi bunları gel de kalori programina gir açım ulen.

Bende açıktım direniyorum
Vallahi eve girer girmez bişeyler hazırladım yedim
Çok geçmiş olsun
İnşallah canım Allahım sesinizi dualarınızı duysun banada hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin
Amin canım inşallah
İnsanlar düşüncesiz. Çocuğun yok sürekli sorarlar, veya istemiyosun belki yine de sorarlar. Biz de çok çektik öylelerini
Afiyet olsun aşkitom
Allah rahmet eylesin hanımcim. Babamın hastalığını öğrenmemiz tedavisi 49 gün sürdü. Çok saglikliydi meğer daha önce başlamış. Anlamadık.
Allah rahmet eylesin
Sana da afiyet olsun canım çok güzel bir meze oldu. Daha önce içine havuç rendelememiştim harika oldu severek yedim. İnşallah bize eksi olarak döner
Afiyet olsun
Selam kızlarcım
Hoşgeldin

Teşekkür ederim aşkilopum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…