Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.

Teşekkürler

Ne diyeceğimi şaşırdım, Üzgün ve kızgın ifade gönderiyorum, aah ahh.

Ne diyeceğimi şaşırdım, Üzgün ve kızgın ifade gönderiyorum, aah ahh.
Dua et de bir an önce kurtulalım onlardan. Biz aslında burdan taşınmak istiyorduk sırf onlar yüzünden. Ama artık maddiyat yüzünden imkan kalmadı. Onların da gideceği yok ne yazık ki..

Dua et de bir an önce kurtulalım onlardan. Biz aslında burdan taşınmak istiyorduk sırf onlar yüzünden. Ama artık maddiyat yüzünden imkan kalmadı. Onların da gideceği yok ne yazık ki..
Allah hayırlısıyla kurtarsin, iyi insanlarla karşılaştırsın.kahvemi koymaya gelmiştim foto.sinir oldum. Kiraniz ne kadar ki ayıptır sorması?

Allah hayırlısıyla kurtarsin, iyi insanlarla karşılaştırsın.kahvemi koymaya gelmiştim foto.sinir oldum. Kiraniz ne kadar ki ayıptır sorması?
Canım hem biz hem onlar ev sahibiyiz ne yazık ki. Kirada olsam bir dakika durmam. Ben de sinirden sigaraya sardım hiç durmadan içiyorum. Ve de aminnn hepimizi inşallah

Ah ablam geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın...

Ben kesin konuşuyorum. Çok israrci olursa tavrim dahada sertleşir bu defa onun tepkisi nasil olur bilemem.

HanimKelesimiGetir ablam bu arada benim cocuklarin arasi 31 ay. Büyük bile küçücüktü yani.. bende cok fazla şey yaşadım. Eşim zaten yoğun çalışıyor, dahada yoğun çalışacak olsa evliliğimizin ne anlamı kalacak ki? Doktora gittim sirf durumumu bilmek için, erken menopoz deseydi bile ben çocuk istemiyorum diyecektim eşime. Erkeklere herşey çok kolay. Onun neden 3. İstedigini az çok biliyorum zaten

Çocuğa böyle bir şey niye yapılır ya kapıyı tutsalar çocukta içeri girse kıyamet kopar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…