TakıntıCanım geniş zaman dilimine yaysan rahat edersin aslında. Mesela bir kilo fazlalığı iki haftada versen.Gelinlik giymeyeceksin , deniz mevsimi değil niye acele edelim ki
Bizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.Çocuğum servisten indi diğer taraftan da aptal komşularım geliyordu. Önce onlar girdi apartmana. Çocuğum kapıya gelince kapıyı özellikle ittirip yüzüne kapatmışlar. Çünkü aptallar. Çocuk sinirden ağlayarak girdi eve
TeşekkürlerAfiyet olsun
Vallahi eve girer girmez bişeyler hazırladım yedim
Çok geçmiş olsun
Amin canım inşallah
İnsanlar düşüncesiz. Çocuğun yok sürekli sorarlar, veya istemiyosun belki yine de sorarlar. Biz de çok çektik öylelerini
Afiyet olsun aşkitom
Allah rahmet eylesin
Afiyet olsun
Hoşgeldin
Ne diyeceğimi şaşırdım, Üzgün ve kızgın ifade gönderiyorum, aah ahh.Bizim de yaptığımız bir şey yok heee. 5 yıl boyunca o aptalların aptal çocuğu oğluma vurup hakaret edip duruyordu. Birkaç kere annesi ile insanca konuştum yok kâr etmedi. En son bir gün tak etti selamı kestim artık dayanamadım. Ondan sonra böyle aptallıklar yapmaya başladılar. Şimdi gidip ne kapatiyonuz kapıyı çocuğun yüzüne diye carlasam benim de yüzüme kapatıp cevap vermezler daha da sinir olurum.
Dua et de bir an önce kurtulalım onlardan. Biz aslında burdan taşınmak istiyorduk sırf onlar yüzünden. Ama artık maddiyat yüzünden imkan kalmadı. Onların da gideceği yok ne yazık ki..Ne diyeceğimi şaşırdım, Üzgün ve kızgın ifade gönderiyorum, aah ahh.
Allah hayırlısıyla kurtarsin, iyi insanlarla karşılaştırsın.kahvemi koymaya gelmiştim foto.sinir oldum. Kiraniz ne kadar ki ayıptır sorması?Dua et de bir an önce kurtulalım onlardan. Biz aslında burdan taşınmak istiyorduk sırf onlar yüzünden. Ama artık maddiyat yüzünden imkan kalmadı. Onların da gideceği yok ne yazık ki..
Canım hem biz hem onlar ev sahibiyiz ne yazık ki. Kirada olsam bir dakika durmam. Ben de sinirden sigaraya sardım hiç durmadan içiyorum. Ve de aminnn hepimizi inşallahAllah hayırlısıyla kurtarsin, iyi insanlarla karşılaştırsın.kahvemi koymaya gelmiştim foto.sinir oldum. Kiraniz ne kadar ki ayıptır sorması?
Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun babanınBenim babamda kanserdi ameliyat oldu 6 sene daha yaşadı 8 sene öncede onu kaybettik .
Ah ablam geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın...Erkek için işin boyutu farklı ne kadar eşe yardımcı olacak ki,masraf artacak hele çocuklar okula başlasın o zaman asılmasraflar başlar.
Küçükler herhalde demi yaşlarını bilmiyorum gerçide,istekleri ilerleyince almak zorunda kalıyorsun tabi herşeyi değil bu sferde doyumsuz çocuklar oluyorlar ben kendi yeğenimden biliyorum bunu.
YTıpranıyorsun birde çocukların peşinde koşmaktan bakımı doğumu masrafı derken .
Bu iş sadece bez parasından kurtulmakla olmuyor büşracım anneninde hazır olması lazım doğuma.
Kesin kararlıysan eşinle net konuş ona göre kararınızı verin derim..
Benim 1 tane kızım asla 2.bir çocuk düşünmedim gurbetteydim teksin kimsen yok yanında.
Birde kalça çıkığı ameliyatı oldu 8 ay alçıda kaldı nasıl 2.bir çocuk düşünebilirdim ki ben neler yaşadım kanserin ucundan döndüm göğsümden tümör alındı..
Afiyet olsun canım bol bol yağ yaksınİxocem inşaallah şimdi. Çocuklar durursa Nescafe
Basın sagolsun canım :'(Geçmiş olsun canım Rabbim kimseye dermansız dert vermesin hele kanser hiç vermesin ben annemi kansere verdim ne zor bir şey olduğunu iyi bilirim
Başın sağolsun ablamBen de babamıAllah rahmet eylesin mekanlari cennet olsun canım ölüm olacak bir şey sebep oluyor işte
Çocuğa böyle bir şey niye yapılır ya kapıyı tutsalar çocukta içeri girse kıyamet kopar sankiÇocuğum servisten indi diğer taraftan da aptal komşularım geliyordu. Önce onlar girdi apartmana. Çocuğum kapıya gelince kapıyı özellikle ittirip yüzüne kapatmışlar. Çünkü aptallar. Çocuk sinirden ağlayarak girdi eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?