Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben beddua etmem ama Allah'a biraktim. Cok şükür tasinacak satti evini

Afiyet olsun ablacim

Afiyet olsun canim
Bugun eksi gormustun aksam en azından yumurta gibi daha tok tutan seyler yeseydin

Bulaşma canım. Muhatap almaman en büyük ceza onlara...

Elhanım... Nolur dua et. Çocuğuma hiçbir zarar vermesinler fiziksel veya psikolojik. Başka şey istemiyorum
O kadar da ileri gitmezler inşallah. Allah esirgesin canım benim çocuğunla konuş onları umursamadiginizi onların seviyesine inmeyeceginizi anlayacağı şekilde anlat.

O kadar da ileri gitmezler inşallah. Allah esirgesin canım benim çocuğunla konuş onları umursamadiginizi onların seviyesine inmeyeceginizi anlayacağı şekilde anlat.
Giderler canim. Ama ben de dayanırım kapılarına. Umarım o seviyelere gelmeyiz.

Anlatıyorum bitanem o kadının da aklı o kadar çalışıyor düzgün insanlar değiller boşver umursama diyorum ama anlam veremiyor bu kadar çirkeflige tabi.

Kırılma tatlım konuş bence...
Yok gülüm ya konuşulmaz küser.Cocuklugumdan beri hep ezilen ben.robotum sanki herseye yetisebilirim.hiç acımaz.kızı değil geliniyim sanki.kırıldım ağladım.sabah yine paşa paşa gidip kahvaltısını hazırladım evini süpürdüm.

Hmmm o zaman yapma diyeceğim ama???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…