Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı Pazar dışarda yaptım
Serpme kahvaltı

Akşam Doğum gününe gittim pasta yemedim mercimekli köfte fırında sigara böreği yedim

Su: 2 lt
Afiyet olsun canim bu yediklerine rağmen eksisin cumaya daha guzel eksi gelecektir

Dötünden ter aka aka yürüyen karnında davullar zurnalar çalan bu garibanlara denir mi bu laf şimdi laviniam ...
sana gitme demeyeceğim ,üşüyorsun ceketimi al.....
Bi sus lavinia
haksızlık bu biliyorum ama burdakilere ayıp olmasin diye şunu söylerim iki tane canavar çocuğum var 5 dk bile oturtmazlar beni gönderim size sizide zayiflatsinlar

Buradan şaka olduğunu tam anlayabilsem sorun yok da gidince de olur olmaz insanlara reçel yapıyorsun ...otur oturduğun yerde..

Yine yırttı bizim filisss ...cumaya bir şey bulur gene bak sana diyim Elif
Kim hangi filissss
Kız parka gittim ya aaa valla park
Heee evet hayvanat parki
Günaydın kızlaar, bende sabah tartılıp atacaktım ama telaştan unuttum, neyse bi sonraki bildirimde unutmazsam cuma günü çekeyim. Bi yerden başlayım. 3 kilo versem yeter
Sende bendensin
04.10.2021 Pazartesi tartım
71.0 kilo
Eki Görüntüle 2926586

Zipzip-
@Filizzz16
Baslangicin hayirli olsun canim
Başlangıcın hayirli olsun canim
Gunaydinnnn
Hepimiz icin bol eksili bi hafta olsun insallah

Bildirimi yapip kaciyorum, işe gidecem
Ben gelene kadar kaptanlar bildirimini yapsin litfennnnn

Cuma 108.2
Bugün 106.3
Fark 1.9
Cok güzel eksin canim tebrikler
-600
Yediklerime hiç dikkat etmedim halde

Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Tebrikler canim
Güzel eskin canim
Günaydın kilom sabit
Cumaya eksi gelir insallah
aboooo
Günaydın kizlarr bugün -100 Zipzip- E Elif_Eylul

Günaydin mutlu sabahlar kilo bildirimimi yapıp kaçayim.

Cuma 89.2 diye hatirliyorum
Bugün 89.0

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Gurbettt42

Tebrikler kizlar
Sabah aç karnına limonlu su
Kahvaltı Pazar dışarda yaptım
Serpme kahvaltı

Akşam Doğum gününe gittim pasta yemedim mercimekli köfte fırında sigara böreği yedim

Su: 2 lt
Afiyet olsun canım

haksızlık bu biliyorum ama burdakilere ayıp olmasin diye şunu söylerim iki tane canavar çocuğum var 5 dk bile oturtmazlar beni gönderim size sizide zayiflatsinlar
Yok ben almayım kuzum. Yıllar önce o kurtlulardan bende de vardı. 53-54 kiloydum ben de evde tartı bile yoktu. Kantarda tartilirdik patates çuvalı gibi

Çocuğun varsa yaramaz nasip olur kuzum

Abla gel bir gün buraya gelince bir kahvemi iç ve halimi gör hiperaktiv teşhisi konulmuş iki bebek
Tahmin edebiliyorum canım Allah yardımcın olsun. Yıllar çabuk geçiyor gün geliyor o rezil halini bile özlüyorsun hayat böyle garip işte ... Allah sağlık versin bebelerine.

Teşekkür ederim canım

Afiyet olsun canim

Temiz iş yapmışsın

Hayırlı olsun. Azminn daim olsun

Hayırlı olsun canım

Çok sağolun insaAllah istikrarlı bir şekilde devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…