Başlamak bitirmenin yarısıdır
Hayırlı olsun canım. Eksilsin artmasin
Aynen canım bi yerden başlamam lazımdı ipin ucu çok oldu kacaliBaşlamak bitirmenin yarısıdırüzülme canım hayırlı bir başlangıç olsun inşallah
Hayırlı olsun. Azminn daim olsun
Hayırlı olsun canım
.........kaçınılmazsa zevk almaya çalışıyoruz kuzum. Yazıp yüzleşmek en güzeli...emin ol sarıp sarmalar yarana merhem oluruz ..şükür namazını daha sonra kılarızben tartı mı yazsam var yaaa iki takım da iki rekat şükür namazı kılar iyi ki bu ekim yarışmıyor bizim takım da değil diye
Maşallah abla eksin çok güzelGunaydinnnn
Hepimiz icin bol eksili bi hafta olsun insallah
Bildirimi yapip kaciyorum, işe gidecem
Ben gelene kadar kaptanlar bildirimini yapsin litfennnnn
Cuma 108.2
Bugün 106.3
Fark 1.9
Maşallah canım eksin çok güzel
Sevap işlersin abla kötümü herkese namaz kıldıracaksın.ben tartı mı yazsam var yaaa iki takım da iki rekat şükür namazı kılar iyi ki bu ekim yarışmıyor bizim takım da değil diye
ben diyet yapmadım ki nasıl eksi oldu anlamadımMaşallah abla eksin çok güzel
Maşallah canım eksin çok güzel
maşallah sen çok güzel eksiyle gelmişsin kıdemlim.........kaçınılmazsa zevk almaya çalışıyoruz kuzum. Yazıp yüzleşmek en güzeli...emin ol sarıp sarmalar yarana merhem oluruz ..şükür namazını daha sonra kılarız
Dötünden ter aka aka yürüyen karnında davullar zurnalar çalan bu garibanlara denir mi bu laf şimdi laviniam ...
kaptanim acil yazayim sinav baslayacak 75.7 soz veriyorum bunu halledicem etiketleme yapamadimGünaydın kızlar
Evet abla sanırım ondan bide geceleri o kadar ac yatıyorum :/Maşallah çok kilo almamışsin vücut alistiysa bu kiloya biraz direnir sonra vermeye başlar. Stres yapma rahat ol...sen azimlisin spora ağırlık ver...
2. kilo 800 gram artı , ayy öyle sevapta rabbimin zoruna gitmesin de yaav olmasın yaaaSevap işlersin abla kötümü herkese namaz kıldıracaksın.Ne kadar artı ola bilirki ?
Cuma günkü tartimin aynısı
Rabbım nasip et
Çok da aç kalma gece geç uyuyorsan bir ara öğün yapabilirsin dokuz gibi...Evet abla sanırım ondan bide geceleri o kadar ac yatıyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?