- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.318
- 598
- 35
Hayırlı geçsin inşallah, yarın iyi haberlerini bekliyoruzAmin canım
Ben de öyle dedim canım.yarın dr randevusu var.ona sormadan bırakmak mantıksız.Babam yutkunamadıgi için yemek yiyemiyordu.zor nefes alıyordu.az da olsa duzelme yolunda gelişmesi var.yemek yemeye başladı.daha rahat nefes alıyor.ya ilacı almayınca tekrar eskisi gibi kötü olursa diye çok korkuyorum.
Canım ben de şimdi yarım bardak portakal suyu içtim oh iyi yaptımBende açlıktan ölüyorumaz sütlü kahve yaptımmidemi ısıtsın diye
Içme ağzın kokarBence bu kadar açlığa yarım çay bardağı portakal suyu içebilirim
Yarın benim detox günüm cumaya hazırlıkBence bu kadar açlığa yarım çay bardağı portakal suyu içebilirim
Ben de çok açım. Yarın da bir şekilde dayanırım cuma patlarım böcükümYarın benim detox günüm cumaya hazırlık
Bugün yorgun ve halsizim
Baligi severim ama temizleyemem oda zorlayabilir beniCanım ben balık sevmem kokusunada dayanamam
Evlenirken hiç sormak aklıma.gelmedi ama Allahtan esimde balık.sevmez ağzına sürmez
Denk geldi qma sevseydi ne olurdu bilmiyorum
Ciddiyim, ben şekerli bisey yersem koku yapıyorBayılırım portakal kokusuna
Bence süt yada ayran iç canım yoksa daha çok acıkırsın mideni yakarBence bu kadar açlığa yarım çay bardağı portakal suyu içebilirim
Cuma patlayalım valla düşünelim ne yesek acabaBen de çok açım. Yarın da bir şekilde dayanırım cuma patlarım böcüküm
Gözleme ve havuç tarator düşündüm benCuma patlayalım valla düşünelim ne yesek acaba
Ben temizletip alıyorumBaligi severim ama temizleyemem oda zorlayabilir beni
En iyisi evlenmemek
Hahhaha bende gözleme yiyeceğim o kadar canım çekiyor kiBugün arkadaşım kahveye geldi. Cuma hayalim gözlemeyi söyledim. Ne kadar fakir hayallerin var insan hamburger pizza yer ödül gününde dedi. Diyemedim burda kaç gündür gözleme muhabbeti var diye
Kaptan nick nasıl değiştirebilirim bende bir değişiklik yapmak istiyorum151000 i kim yazdi ki
Ne zaman 152 olduk
Ohhh sıcacık gözleme yanında tarator yanında çay misssHahhaha bende gözleme yiyeceğim o kadar canım çekiyor ki
Allah razı olsun çok iyi fikirHerkesin sıkıntısı var
Kiminin sağlık, kiminin huysuz komşu, kiminin eskiler.
Hazır ramazan geliyor, birbirimize dua başlatalım mı kızlar?
Herkes gönlünden geçen niyetini yapsın,
Hergün 1 arkadaşımıza hep birlikte dua edelim, nedersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?