- 18 Mart 2018
- 31.124
- 124.318
- 598
- 35
Aklıma ne geldiyse koydum kuzum, belli bir tarif yokNohutlu döner mi hmmmm
Afiyet olsun canım ellerine sağlıkAklıma ne geldiyse koydum kuzum, belli bir tarif yok
Zikir mı çekeriz, yasin mı okuruzAllah razı olsun çok iyi fikir
Kökten çözüm diyorsunBaligi severim ama temizleyemem oda zorlayabilir beni
En iyisi evlenmemek
Kokusu bile yeter gözlemeninOhhh sıcacık gözleme yanında tarator yanında çay misss
Bence münasip bı kısmet bulun yoksa eşya kalmayacakValla düne kadar dişi baya bi süründü, kokladı, yaladı, gitti ağzına ne bulduysa onu aldı gezdirdi ( battaniye, havlu, tüylü küçük halısı, yerde çorap bulursa o, antre deki tüylü hafif yolluğu onun yüzünden topladım kaldırdım) bazı şeyleri ona feda ettik
Kaptanım emin ol bahardan kaynaklı.Birkac gün arzu ettigin şeyleri yapıp sonrasında hafiften bir programla(yapmak istediğin şey her neyse)başlarsan toparlanman daha kolay olabilirBirakmak dusuncesinde degilim ama gercekten bu aralar bunalıyorum
Sizlerle alakasi da yok
Kendim icin birseyler yapmaliyim ama yapamiyorum
Gunler su gibi akip geciyor
Evde de bunalıyorum rahat bir nefes alamıyorum
Şimdi baktım ouygulamayaama çok güvenilir gelmedi banaAfiyet olsun canim
Teşekkür ederim canim ihtiyac olursa mutlaka söylerim
@Nefesimmmsin de demisti acaba ayni uygulama mi
Kullaniyor musun sende canim indirelim mi gunluk en az 10.000 adim atiyorum bir ise yarasin
Kendi mi kizartmisValla sabahın köründe kız üsenmemiş sigara böreği kızartmış. Hayır canım yemek bolumu değil imam hatip lisesindeyim
Hayvanlarda evlat duygusu yok canım maalesef özellikle erkekler de . Ay İzmir de olsaydı bir tanesini de ben alırdımVay sapıklar, kaç bebeğimiz olur bilmem de şimdiden isteyen çok, 1 tanesini kendimize ayırıp gerisini sahiplendiririz
Sen en iyisi yerinde yürü kuzumDönüyor da çok adımlayınca
Tanıdığım bütün dişi kediler kısır canımBence münasip bı kısmet bulun yoksa eşya kalmayacakşaka bir yana, zor olmalı onun için este dostta yok mudur derdine derman olacak birkac kedi
Kaptanım emin ol bahardan kaynaklı.Birkac gün arzu ettigin şeyleri yapıp sonrasında hafiften bir programla(yapmak istediğin şey her neyse)başlarsan toparlanman daha kolay olabilirregl yaklastiysa hele
Şimdi baktım ouygulamayaama çok güvenilir gelmedi banayorumları okudun mu?
Kendi mi kizartmisşimdiki kızlardan beklemedigim hareketler yemek bolumu diye şaka yapmıştım
Afiyet olsun canımYa bende dün aşırı yeme isteği vardı. Aç olmadığım halde sürekli yemek yemek istedim. Sanırım duygusal açlık dedikleri şey bu. Neyse yazayım menümü.
Salı menüsü
11:30
1,5 tost(yumurta, kapya biber, sucuk, kaşar) 5 zeytin, beyaz çay
16:00
3 Kepçe erişteli mercimek çorbası
8 tane muz topları(muz, hindistan cevizi, kakao, fındık)
21:00
Çeyrek ayva
2,5 lt su
Eki Görüntüle 3032766
Zipzip- @Cordelia She-Raa
Bu yaz izmire geleceğim nasip olursa, bir akrabamızla beraber, getirme şansım olsa getirirdimHayvanlarda evlat duygusu yok canım maalesef özellikle erkekler de . Ay İzmir de olsaydı bir tanesini de ben alırdım
Kurban olsunlar sanaEylül 58 kg idi.pantolonlar da çok büyük fark yok canım yaza kadar tartilmam herhalde cuma günleri sizin tartıları görünce içim gidiyor ama yaza kadar çıkmam tartiya
Bir deburcuyum burcun yüz karasiyim
Afiyet olsun ablacım şifa olsun23 Mart yemek fasli kapanmıştır sıvılara devam
Zipzip- She-Raa @pastel34
11.00 Bir buçuk haş yumurta, maydanoz, tere, domates salatalık, peynir, zeytin, beş badem, bir dilim tahıllı ekmek, bir kayısı , çay, yarım muz
13.00 Sade Türk kahvesi
17.00 Salata, iki kabak bir havuçtan sote( iki kaşık yoğurt, iki ceviz , pul biber), kibrit kutusu kadar haş. tavuk
Bitki çayları , iki litre su+detoks suyu
Spor bildirimi daha sonra inşallah.
Teşekkür ederim kaptanım .Afiyet olsun ablacım şifa olsun
Sokağa bıraksan döner mi ya da başına bı şey gelir mi bilemedim kiTanıdığım bütün dişi kediler kısır canım
Afiyet olsun canım, suyu en az 3 litre içersen sağlığın için daha iyi olurİyi akşamlar kızlar. Hemen menümü yazayım aklımdayken,
Sabah 10.00
2 yumurta ve 2 kaşık kavurma ile omlet,
Bol yeşillik,
1 kk peynir,
6 tuzsuz zeytin.
Akşam 17.30
Brüksel lahanası 2 tabak,
3-4 köfte (ekmeksiz).
Su:2 litre. Bugün suyu az içtim ama yükleneceğim.She-Raa Zipzip- @North River
Duaların karşılık bulsun inşallah.Annesini babasını kaybedenlere sabır versin rabbim.hasta olanlara şifa versin inşallahbebek isteyenlere Rabbim hayırlı zamanda bir bebek nasip etsin inşallah evimiz bereketlensin.vucudumuza rabbim sağlık sıhhat versin
Afiyet olsun canım, bulgur bana da dokunuyor ama çok seviyorumShe-Raa @Cordelia Zipzip- canlarım bugün adım hâlâ yazmadı telim yeni oturdum kolileme yapıyoruz çünkü evde bugün izinli idim ama işlerimi hafifletip spora da başlayacağım neyse menümü yaziyim onda da sıkıntı var bulgur bana yasakken çiğköfte yedim lavaş fln değil ama yeşillik ile
23 Mart Çarşamba
8.30 sirkeli su
9.30 sade türk kahvesi
12.00 kahvaltı haşlama yumurta salatası, yeşil salata, 4 zeytin, 2 dilim glutensiz ekmek, yeşil biber sote
15.00 sade türk kahvesi glutensiz kraker
16.00 birkaç dilim portakal ve elma
18.30 akşam yemeği 1 yt karnabahar, bolca yeşillik ve çiğ köfte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?