Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bunlar nasıl insan ya cocukla.ugrasiyolar

Babam henüz iyileşmedi.kıyamıyorum ona.onun için gidiyorum.annem ve kızkardeşim kafalarına göre ilacını da icirmemisler babama.midesini bulandiriyor diye.Çok zayıfladı babam.stres yasak.
Kuzum midesini bulunduruyorsa ilaç yan etki etmiştir, doktora söyleyip değiştirseniz nasıl olur

Az yemege basladigin zaman birden cok yediginde mide rahatsiz oluyor
O gunleri ozledim
Midem agrimasin yeter ki az yerim derdim kilo verirken
Simdi ne bulsam yiyorum birsey olmuyor

Bana yaptiran hayat sanada yaptırabilir kaptanım

Iyi akşamlar naptınız zayıflar giremedim özledim bugün sizi sondaki mor da fesang ve beni temsil ediyor
Menü yazalım

Sabah
1 yumurta 1 dilim sucuk 1 çatak peynir 1 dilim ekmek

Öğlen
1 küçük kase kısır

Akşam
2 3 kaşık tavuk ciğeri
3 kaşık türlü
Salata 1 dilim ekmek
Zipzip-
s i d e l y a

Afiyet olsun canim

Bize mor çok yakışacak

Bugün yine veterinerdeyimdedim ki, benim evdeki dombili sabaha kadar bağırıyo. Aynı benim dediğimi dedi. Gündüz uyuduğu için gece sıkılıyo, ya da evde olmadığınız için özlüyor. Yaw ben bütün gün evdeyim, özlemediği kesin
@busra ytez yeni nikin hayirli olsun canim
O kim
Afiyet olsun canım

Allah babana şifa versin canım sıkma canını ya sabır de sürekli
Amin canım
Kuzum midesini bulunduruyorsa ilaç yan etki etmiştir, doktora söyleyip değiştirseniz nasıl olur
Ben de öyle dedim canım.yarın dr randevusu var.ona sormadan bırakmak mantıksız.Babam yutkunamadıgi için yemek yiyemiyordu.zor nefes alıyordu.az da olsa duzelme yolunda gelişmesi var.yemek yemeye başladı.daha rahat nefes alıyor.ya ilacı almayınca tekrar eskisi gibi kötü olursa diye çok korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…