- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Bunlar nasıl insan ya cocukla.ugrasiyolarÇocuğum servisten indi diğer taraftan da aptal komşularım geliyordu. Önce onlar girdi apartmana. Çocuğum kapıya gelince kapıyı özellikle ittirip yüzüne kapatmışlar. Çünkü aptallar. Çocuk sinirden ağlayarak girdi eve
Kuzum midesini bulunduruyorsa ilaç yan etki etmiştir, doktora söyleyip değiştirseniz nasıl olurBabam henüz iyileşmedi.kıyamıyorum ona.onun için gidiyorum.annem ve kızkardeşim kafalarına göre ilacını da icirmemisler babama.midesini bulandiriyor diye.Çok zayıfladı babam.stres yasak.
Az yemege basladigin zaman birden cok yediginde mide rahatsiz oluyorTeşekkür ederim canım ama sanki bu akşamki menü biraz fazla geldi midem rahatsız oldu maden suyu içiyorum şimdi
Eskiden bundan çok fazla yer yanındada kaç dilim ekmek yerdim ama rahatsız olmazdım şimdi öyle değil
Bana yaptiran hayat sanada yaptırabilir kaptanım
Allah yardımcın olsunCanım hem biz hem onlar ev sahibiyiz ne yazık ki. Kirada olsam bir dakika durmam. Ben de sinirden sigaraya sardım hiç durmadan içiyorum. Ve de aminnn hepimizi inşallah
Istanbul de ev hayal.oldu gecende yanımda 60 senelik daire 1.500 e satildiDaha bugun istanbul kucukcekmecedeki kendi mahallemde fiyatlari gördüm. Ev alma hayalim bile kalmadi.... 800 900 bin
Büşra adını mi degistirdinBana yaptiran hayat sanada yaptırabilir kaptanım
Afiyet olsun canimBen bir kahve yapayım en hamarat benime bakayım.
Afiyet olsun canimIyi akşamlar naptınız zayıflar giremedim özledim bugün sizi❤ sondaki mor da fesang ve beni temsil ediyor
Menü yazalım
Sabah
1 yumurta 1 dilim sucuk 1 çatak peynir 1 dilim ekmek
Öğlen
1 küçük kase kısır
Akşam
2 3 kaşık tavuk ciğeri
3 kaşık türlü
Salata 1 dilim ekmek
Zipzip-
s i d e l y a
Neden ki canimBana burdaki adımı değiştirmek gerçek hayatta ki adımı değiştirmek kadar zor olur heralde
Maşallah bizeE daha yeni 10.000 sayfa olmamış mıydık uçtuk gidiyoruz
10 yıldır aynı şekil nick resim profilNeden ki canim
Kac yildir kullaniyorsun bu niki
Benimde 3.5 yıldır ayni nik ve profil resmi10 yıldır aynı şekil nick resim profil
Şeyyy onlar insan değil canım. Beyinsiz varlıklar. Ayy bugün ne bozdum ağzımıBunlar nasıl insan ya cocukla.ugrasiyolar
Aynen canım. Çok teşekkür ederim aminAllah yardımcın olsun
Ev alma komşu al boşuna dememisler
Bize mor çok yakışacakIyi akşamlar naptınız zayıflar giremedim özledim bugün sizi❤ sondaki mor da fesang ve beni temsil ediyor
Menü yazalım
Sabah
Öğlen
1 küçük kase kısır
Akşam
2 3 kaşık tavuk ciğeri
3 kaşık türlü
Salata 1 dilim ekmek
Zipzip-
s i d e l y a
Bugün yine veterinerdeyimYa benim oğlan götürüp kisirlastiracakti, yazık dedim, oğlan baba olmasın mı?, sen dede olmayacan mı? Biz pisik sevmeyecez mi ?
Duygu sömürüsünün sonu uykusuz geceler.
Yarım saat önce kalktılar, bana bu gecede uyku yok
O kim@busra ytez yeni nikin hayirli olsun canim
Afiyet olsun canımIyi akşamlar naptınız zayıflar giremedim özledim bugün sizi❤ sondaki mor da fesang ve beni temsil ediyor
Menü yazalım
Sabah
Öğlen
1 küçük kase kısır
Akşam
2 3 kaşık tavuk ciğeri
3 kaşık türlü
Salata 1 dilim ekmek
Zipzip-
s i d e l y a
Amin canımAllah babana şifa versin canım sıkma canını ya sabır de sürekli
Ben de öyle dedim canım.yarın dr randevusu var.ona sormadan bırakmak mantıksız.Babam yutkunamadıgi için yemek yiyemiyordu.zor nefes alıyordu.az da olsa duzelme yolunda gelişmesi var.yemek yemeye başladı.daha rahat nefes alıyor.ya ilacı almayınca tekrar eskisi gibi kötü olursa diye çok korkuyorum.Kuzum midesini bulunduruyorsa ilaç yan etki etmiştir, doktora söyleyip değiştirseniz nasıl olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?