Canım inşallah gün be gün iyiye gider Allah şifa versinAmin canım
Ben de öyle dedim canım.yarın dr randevusu var.ona sormadan bırakmak mantıksız.Babam yutkunamadıgi için yemek yiyemiyordu.zor nefes alıyordu.az da olsa duzelme yolunda gelişmesi var.yemek yemeye başladı.daha rahat nefes alıyor.ya ilacı almayınca tekrar eskisi gibi kötü olursa diye çok korkuyorum.
Sen de gidecek misin doktor randevusuna canımAmin canım
Ben de öyle dedim canım.yarın dr randevusu var.ona sormadan bırakmak mantıksız.Babam yutkunamadıgi için yemek yiyemiyordu.zor nefes alıyordu.az da olsa duzelme yolunda gelişmesi var.yemek yemeye başladı.daha rahat nefes alıyor.ya ilacı almayınca tekrar eskisi gibi kötü olursa diye çok korkuyorum.
Vay sapıklar, kaç bebeğimiz olur bilmem de şimdiden isteyen çok, 1 tanesini kendimize ayırıp gerisini sahiplendiririzKedilerde kendi çocuğu duygusu yokmuş canım dikkat edin yeni doğan kediler arasında dişi varsa birlikte olabiliyormuş baba kedi. Geçen instagram da biri paylaşmış kısır olmayan kedisi bir kaç aylık dişi kediyle (çocuğu hemde )
Sağol can arkadaşımTeşekkür ederim canım ama sanki bu akşamki menü biraz fazla geldi midem rahatsız oldu maden suyu içiyorum şimdi
Eskiden bundan çok fazla yer yanındada kaç dilim ekmek yerdim ama rahatsız olmazdım şimdi öyle değil
Afiyet olsun canım benim
Ben su ve yeşilçay içiyorum ha bireBence bu kadar açlığa yarım çay bardağı portakal suyu içebilirim
Cok şükür tedaviye cevap vermiş. Daha da iyi olur inşallahAmin canım
Çok şükür, ben görene kadarGeçti canım iyiyim şimdi
Busra 17Bugün yine veterinerdeyimdedim ki, benim evdeki dombili sabaha kadar bağırıyo. Aynı benim dediğimi dedi. Gündüz uyuduğu için gece sıkılıyo, ya da evde olmadığınız için özlüyor. Yaw ben bütün gün evdeyim, özlemediği kesin
O kim
Afiyet olsun canım
Oy yerim onları.Yaa ama eger kisirlastirma yapmazsaniz bir yila evde 10-15 kediye ulasirsiniz
Afiyet olsun canimİyi alşamlar
s i d e l y a Cordelia Zipzip-
9.30: Omlet, beyaz peynir, domates, salatalık, kapya, avokado, yeşil zeytin, 1 dilim ekmek ve süt
13.00: Sütlü kahve ve cevizli hurma (3)
18.30: Yoğurtlu ıspanak, et sote, turp ve köz biber
Su 2.5 litre
Eki Görüntüle 3033147
Afiyet olsun canimBugunku menum
Sabah 12:30
Sucuklu yumurta
Peynir
Bir dilim tb ekmegi
Aksam18:00
1 kase yayla çorbası
3 tane sarma
Ara
1 muz
2 lt su
Zipzip-
İyi yapmışsın, geçen bir arkadaş nick değiştirdi, sen misin bilmiyorumYalan olmasın Ekim di galiba buraya gelişim.buradan sagolsunlar destekle dikkat ettim hep.yoksa sonum ne olurdu bilmiyorum
Canım ben balık sevmem kokusunada dayanamamEvlenmeden once sorarım
Sevsin de ben evde pisirmem
Gerci buyuk konusmamak lazim
Yazarim artik size iskembe pisiriyorum diye
Oğlanlarla anlaştık, arada gelip yoracağız büyüğüBugün yine veterinerdeyimdedim ki, benim evdeki dombili sabaha kadar bağırıyo. Aynı benim dediğimi dedi. Gündüz uyuduğu için gece sıkılıyo, ya da evde olmadığınız için özlüyor. Yaw ben bütün gün evdeyim, özlemediği kesin
O kim
Afiyet olsun canım
Bende açlıktan ölüyorumaz sütlü kahve yaptımEti lifalif canım. Ahhhh ahhh çok açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?