Yaa yerim seni canım kaptanım beeSağlık olsun canım, sen içine dindiği gibi işlerini yap da önemli olan o. Ben senin yerine de yürürüm
İyi gecelerİyi geceler hanımlar
Nescafe ve yeşil çayı unuttum. Çok gibi durabilir ama diil, çünkü açlık hissediyorum çokSelam tekrardan herkese
Kahvaltı
Beyaz Peynir (3-4 kücük küp)
14 zeytin,
1 tatlı kaşığı tereyağ,
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle
1 porsiyonşiş (az bulgur pilavı, 1 domates, soğan ve 1 biber)
16:30
1 porsiyon pırasa yemeği
7 kaşık kadar yoğurtlu kereviz salatası
4 kaşık makarna
1 küçük fındıklı çikolata (uzun uzun tarif etmiyim, ece çikolata tarzi işte, küçük küçük paketlenenlerden)
Yemekten sonra
12 kavrulmuş fındık
2-3 avuç çekirdek
Spor yok
Su 3 lt
Zipzip- Cordelia
Gayet iyi afiyet olsunMenüm
23 Mart
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta .6 zeytin
1 kk peynir
40 gram tuzsuz tbe halk ekmek
Öğle 15.00
1 kase çorba .3 köfte
2 kaşık makarna
Akşam 19.30
Turp salatası
100 gram et
3 wasa
2 litre su
@B O Z AZipzip- @Kendinin en iyi hali ol
Önceki niki neydi canım
Evet canım biraz fazla kaçsa midem çok rahatsız oluyor özellikle akşamlarıAz yemege basladigin zaman birden cok yediginde mide rahatsiz oluyor
O gunleri ozledim
Midem agrimasin yeter ki az yerim derdim kilo verirken
Simdi ne bulsam yiyorum birsey olmuyor
Amin cnm insallahCanım inşallah bu gece rahatça uyur yarın daha iyi kalkarsın
afiyet olsun canim21 Mart menüm
Kahvaltı:10.00
1yumurta
2dilim kasar peynir
1kapya biber
1portakal
4 zeytin
2dilim ekmek
İki albeni bisküvi
Aksam:17.00
2kepçe mercimek çorbası
1yk musakka
Salata
2dilim ekmek
18.00
1avuç badem()
Su:2litre
Spor:Eki Görüntüle 3031328
Zipzip- Cordelia s i d e l y a gewezebidik
Bugun 8 degil 11 bin yaptim kaptanim :)Canım çok hassas düşünüyorsun , çok ince ve naziksinbazen kaçabiliyor Mesajlar, birine cevap yazayım derken diğeri unutulabilir. Sayfalar karışabiliyor. Olur böyle şeyler
Afiyet olsun canım. Kız 8.000 adıma çok az kalmışmışneyse bugüne artık
Dukan bira (yesilcay, soda, limon) efsane etkili birde uykunu al az uyuma uykusuzluk odem yaparTeşekkür ederim
İki gündür kabızlık var kizlartartıda hala 100 Gr eksideyim yarın için öneriniz var mı?
Ay eskiler bosuna demiyor nazar, mali kazana, insani mezara sokar diye.. nazar cok etkiliyorAğustosta 37 olucam inşallah
İnanırım canım.iyi gözde kötü gözde maalesef nazar yapıyor.ben bebekken nazardan ölüyormuşum.(annemin yalancısıyım)
Yaa o his cok guzel degil mi.. ama karnim tokken gozumun ac olmasi ve yiyemediklerime uzulmemEskisi gibi değilim, yeme performansım çok düştü. Bence midem küçüldüKesin hepsinden birer tane yer doydum derim. Cuma günleri eşime diyorum ben hala yemek istiyorum ama doydum diye
Ya ben mide olarak doyuyorum ama beynim hep ac, gozum hep baskalarinin tabagindaDoymak çok güzel bir duygu ben hissedince mutlu oluyorum. Yeme bozukluğu olan kişiler doymuyor. Misal ben.
Bu benim :)Bende de var bencedoyduktan sonra hala yemek istemek de bit tür rahatsızlık bence
Yaa o kadar cok psikolojik sebebi var ki, bir yemek yemek ozellikle tatli seyler seratoninnyani mutluljk hormonu salgilatiyor, iki; ilk insanlar avci toplayicilar, kendini ancak guvende hissettifi zaman yemek yiebiliyor, o yizden yemek yerken aslinda kendini gu ende hissediyorsun, strese girince yemek yemek istefi hwp bundan, o gerginligi azaltmak istiyor vucut. Daha say say bitmezPsikolojimiz mi bozuk neyse insan karnı tokken neden yemek ister ki toksun yani yeme değil mi yok olmuyor malesef sıkıldıkça yiyesim geliyor benim de
Afiyet olsun prensesimMenüm
23 Mart
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta .6 zeytin
1 kk peynir
40 gram tuzsuz tbe halk ekmek
Öğle 15.00
1 kase çorba .3 köfte
2 kaşık makarna
Akşam 19.30
Turp salatası
100 gram et
3 wasa
2 litre su
@B O Z AZipzip- @Kendinin en iyi hali ol
Detoks sutu ne? Afiyet olsun guzel menuZipzip- Cordelia s i d e l y a @Elhan
Kahvaltı 08.45
Detoks sütü yulaf kayısı ceviz keten tohumu chia
Öğle 12.30
Yarım kase tavuksuyu çorba
2 kaşık ıspanak sote
1 kaşık h tavuk
Züber bar
Akşam 17.20
Ispanak yulaf peynir ile omlet
Yulaf bar
Su 2,5+
Spor
Cordelianın videosu
Adım 8.897
Ayaklarina saglik :)Selam kızlar. Bu gece yine uykuya geç kaldım. Adımlarımı paylaşayım hemen.
Eki Görüntüle 3033193
She-Raa Cordelia North River
Afiyet olsun ablacım
Bende hiç sevmiyorum mecbur olmadıkça yapmıyorumBen temizletip alıyorumyıkarken de eldiven takıyorum eldivenim olmasa bulaşık bile yıkamam kirli yada ıslak hiç bir şeye dokunamıyorum
Hesap detaylarından yapabilirsin canımKaptan nick nasıl değiştirebilirim bende bir değişiklik yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?