Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam tekrardan herkese

Kahvaltı
Beyaz Peynir (3-4 kücük küp)
14 zeytin,
1 tatlı kaşığı tereyağ,
1 tatlı kaşığı tulum peyniri
1 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği

Öğle
1 porsiyon şiş (az bulgur pilavı, 1 domates, soğan ve 1 biber)

16:30
1 porsiyon pırasa yemeği
7 kaşık kadar yoğurtlu kereviz salatası
4 kaşık makarna
1 küçük fındıklı çikolata (uzun uzun tarif etmiyim, ece çikolata tarzi işte, küçük küçük paketlenenlerden)

Yemekten sonra
12 kavrulmuş fındık
2-3 avuç çekirdek

Spor yok
Su 3 lt

Zipzip- Cordelia

Nescafe ve yeşil çayı unuttum. Çok gibi durabilir ama diil, çünkü açlık hissediyorum çok sabah tartılicam iyi gidiyorsa akşama kadar moralli olurum

Kizlarrr ben geldim

hemen menumu paylasayim sonra yakin gecmis yapayim :)

23 mart carsamba

10.00 1 kahve
13.00 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin 2 ceviz 1 kase yagsiz tuzsuz salata sekersiz cay
Arada 1 turk kahvesi
17.00 1 hurma 1 kuru kayisi
18.00 1 muz 1 kare bitter
20.00 4 parca tavuk sis 5 parca kuzu sis 1 kase salata 1 tk kunefe

Bugun kromu icmeyi unutmusum diyorum neden canim bu kasar tatli cekti ahahaha

Su 3lt
Spor 1 saat yuruyus, suan adimim 11bini gecti ama yatarken paylasicam tam sayiyi

Zipzip- She-Raa Kinoalihatun Cordelia

23 mart menum
Kahvalti
2 dilim tb ekmegi arasına peynirli tost (yarısını kucuk yaramaz kizim yedi)

Ara
3 yk yogurt
Icine limon ve tuz
Salatalik

Ara
2 kivi
2 ceviz

Aksam
1 tabak et haslama, sifa niyetine yaptim
1 parca ekmek (ilac icmeden once aldim)

Birazdan balli sut yaparim

Su 2,5 yada fazlasi hatirlamiyorum

Zipzip- Cordelia s i d e l y a

afiyet olsun canim
Bugun 8 degil 11 bin yaptim kaptanim :)
Teşekkür ederim
İki gündür kabızlık var kizlartartıda hala 100 Gr eksideyim yarın için öneriniz var mı?
Dukan bira (yesilcay, soda, limon) efsane etkili birde uykunu al az uyuma uykusuzluk odem yapar
Ağustosta 37 olucam inşallah

İnanırım canım.iyi gözde kötü gözde maalesef nazar yapıyor.ben bebekken nazardan ölüyormuşum.(annemin yalancısıyım)
Ay eskiler bosuna demiyor nazar, mali kazana, insani mezara sokar diye.. nazar cok etkiliyor
Eskisi gibi değilim, yeme performansım çok düştü. Bence midem küçüldü Kesin hepsinden birer tane yer doydum derim. Cuma günleri eşime diyorum ben hala yemek istiyorum ama doydum diye
Yaa o his cok guzel degil mi.. ama karnim tokken gozumun ac olmasi ve yiyemediklerime uzulmem
Doymak çok güzel bir duygu ben hissedince mutlu oluyorum. Yeme bozukluğu olan kişiler doymuyor. Misal ben.
Ya ben mide olarak doyuyorum ama beynim hep ac, gozum hep baskalarinin tabaginda
Bende de var bence doyduktan sonra hala yemek istemek de bit tür rahatsızlık bence
Bu benim :)
Psikolojimiz mi bozuk neyse insan karnı tokken neden yemek ister ki toksun yani yeme değil mi yok olmuyor malesef sıkıldıkça yiyesim geliyor benim de
Yaa o kadar cok psikolojik sebebi var ki, bir yemek yemek ozellikle tatli seyler seratoninnyani mutluljk hormonu salgilatiyor, iki; ilk insanlar avci toplayicilar, kendini ancak guvende hissettifi zaman yemek yiebiliyor, o yizden yemek yerken aslinda kendini gu ende hissediyorsun, strese girince yemek yemek istefi hwp bundan, o gerginligi azaltmak istiyor vucut. Daha say say bitmez
Afiyet olsun prensesim
Detoks sutu ne? Afiyet olsun guzel menu
Selam kızlar. Bu gece yine uykuya geç kaldım. Adımlarımı paylaşayım hemen.
Eki Görüntüle 3033193
She-Raa Cordelia North River
Ayaklarina saglik :)

Menüm

Nohutlu, dönerli, bol peynirli omlet
Bikaç çatal havuç tarator

1,5 lt su
2 kupa kahve

Zipzip-
@B O Z A
Afiyet olsun ablacım
Ben temizletip alıyorum yıkarken de eldiven takıyorum eldivenim olmasa bulaşık bile yıkamam kirli yada ıslak hiç bir şeye dokunamıyorum
Bende hiç sevmiyorum mecbur olmadıkça yapmıyorum
Bulaşık makinesine bulaşık yerleştirmeyi hiç sevmiyorum mesela
Kaptan nick nasıl değiştirebilirim bende bir değişiklik yapmak istiyorum
Hesap detaylarından yapabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…