Anlatsam roman olmaz ama çok inişli çıkışlı bir hikaye benimkiKüçük bir motive mesajı...
Bu sefer 1 kilo vermemiş olucam, tartı değişikliği değil sebebi, olmadı, sağlık olsun. Çok dikkat edemedim ve şişkin rahatsız hissediyorum. Amaaaaa hiç sorun değil canım bozacim, çünküüüüü
Yarin cuma, diyetimin 14.ncü günü, yanii tam 2 haftada 2 kilo vermiş oluyorum Allah'ın izniyle. Sabah tartıldım da , 81.1 imGeçen hafta fazla, şimdi de az verince zaten dengelendi çok şükür. 83 ten 81 eeeeeee gelsin 70 lerrrr. Hadi herkes kendi hikâyesini yazsın
Afiyet olsun mavişim günaydınGünaydın kızlar işyerin de bile vazgeçemiyoruz kahveye herkesin günü güzel olsun
Yorgunluk atmaya çalışıyorum mal gibiyim
Günaydın canoşkiGünaydın dememisim günaydın kızlar
Oy kıyamam kuzuma iyi mi şimdi yavrum düştü mü ateşi geçmiş olsun kuzumÇok kötü bir gece geçirdim. Önce sinirden saatlerce uyuyamadım. Sonra tam daldım çocuğum geldi ateşlisabahın köründe kalktım çocuğu mecbur yolladım ben nöbetçiyim. İnşallah okulda bir sıkıntı yaşamaz
Bende 66 kiloyla geldim menapozun hediyesi oldu bu kiloda bana,yavaş yavaş eskye dönmeye başladım .Küçük bir motive mesajı...
Bu sefer 1 kilo vermemiş olucam, tartı değişikliği değil sebebi, olmadı, sağlık olsun. Çok dikkat edemedim ve şişkin rahatsız hissediyorum. Amaaaaa hiç sorun değil canım bozacim, çünküüüüü
Yarin cuma, diyetimin 14.ncü günü, yanii tam 2 haftada 2 kilo vermiş oluyorum Allah'ın izniyle. Sabah tartıldım da , 81.1 imGeçen hafta fazla, şimdi de az verince zaten dengelendi çok şükür. 83 ten 81 eeeeeee gelsin 70 lerrrr. Hadi herkes kendi hikâyesini yazsın
GünaydınlarGünaydın dememisim günaydın kızlar
Geçmiş olsun şimdi nasıl acaba düşütümü ateşi.Çok kötü bir gece geçirdim. Önce sinirden saatlerce uyuyamadım. Sonra tam daldım çocuğum geldi ateşlisabahın köründe kalktım çocuğu mecbur yolladım ben nöbetçiyim. İnşallah okulda bir sıkıntı yaşamaz
Günaydın kürü içiyorsun demi beğendinmi tadını.Oy kıyamam kuzuma iyi mi şimdi yavrum düştü mü ateşi geçmiş olsun kuzum
20 dk geç kaldım ama vardım şükür hayatta en nefret ettiğim şey geç kalmaktır. Ve gerekmedikçe asla izin almam işten ( böyle sürünecek kadar hasta olacağım ya da hastaneye gideceğim öyle ) sonra böyle prensiplerim sekteye uğrayınca huzursuz oluyorumYaaaaa işte trafik illet bir şey. İnşallah hemencik varirsin iş yerine
Günaydın ablacimGünaydınlar hanımlar
Günaydın canim afiyet olsunGünaydın kızlar işyerin de bile vazgeçemiyoruz kahveye herkesin günü güzel olsun
Yorgunluk atmaya çalışıyorum mal gibiyim
Günaydın fesangcimGünaydın dememisim günaydın kızlar
Gecmis olsun canimÇok kötü bir gece geçirdim. Önce sinirden saatlerce uyuyamadım. Sonra tam daldım çocuğum geldi ateşlisabahın köründe kalktım çocuğu mecbur yolladım ben nöbetçiyim. İnşallah okulda bir sıkıntı yaşamaz
Günaydın kuzumGünaydın ablacim
Günaydın canim afiyet olsun
Günaydın fesangcim
Gecmis olsun canim
Günaydın canoşki(canım demem sen artık canoşkisin benim için )seni öpöşki
Canım ilaç verip yolladım umarım okulda bir şey olmazOy kıyamam kuzuma iyi mi şimdi yavrum düştü mü ateşi geçmiş olsun kuzum
Umarım çıkmaz okula giderken yoktu ablacımBende 66 kiloyla geldim menapozun hediyesi oldu bu kiloda bana,yavaş yavaş eskye dönmeye başladım .
Günaydınlar
Geçmiş olsun şimdi nasıl acaba düşütümü ateşi.
Üfff evet ben de çok korkarım geç kalmaktan çok stres yaparım. Neyse vardığına sevindim ama üzülme yapacak bir şey yok senin suçun değil ki20 dk geç kaldım ama vardım şükür hayatta en nefret ettiğim şey geç kalmaktır. Ve gerekmedikçe asla izin almam işten ( böyle sürünecek kadar hasta olacağım ya da hastaneye gideceğim öyle ) sonra böyle prensiplerim sekteye uğrayınca huzursuz oluyorum
Sağol zıpzıpımGünaydın ablacim
Günaydın canim afiyet olsun
Günaydın fesangcim
Gecmis olsun canim
Yoktur bencede olsaydı arar haber verirdi herhalde.Umarım çıkmaz okula giderken yoktu ablacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?