- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.807
- 1.423
- 60
En sağda mercekli bişi varya ona tıklaEmojiler de gitmis nerden geliyordu bunlar
Şükür canımÇok şükür
Çocuklarmı yoruyor seni,sen birde hamileydin demi belki bir bıkkınlık filan vardır yorgunluk olabilir.Ama ben bayadir bu durumdayim abla toparlamaya calistikca battim
Derler tabiki onlar haklı nasılsa çalışan suçlu modda.Ee ben yapsam demediğini bırakmazdı ablacım
Gunaydin canim cok gecmis olsunGünaydın tünaydın,
Menümü yazıp kaçayıp bnm bebikler yine ateşli, bi bitiremedik hastalıkları, burayı da hiç okumaya vaktim olmuyor, inşallah alınmıyorsunuzdur.
23 mart menüm
12.30 = enginarli hindi konservesi +
yarım milföyden yapılmış börek
19.00= 1 kase tarhana çorbası ve pırasa yemeği, 2 salatalık turşusu küçük salatalıklardan
Su : 1.5 lt ve 3 bardak
Ağırlıkli spor yapmak iyidir canim ama dikkat et zorlama kendiniKızlar basen ve kalça için bileklere ağırlık bağlayıp spor yapmak yağ yakımina yardımcı olur mu bilginiz var mı
Üçüncü üçlü noktada [ ] bu isarete tikla canimEmojiler de gitmis nerden geliyordu bunlar
Bende 2 haftadir toparlayamiyorumAma ben bayadir bu durumdayim abla toparlamaya calistikca battim
Canım alıştıktan sonra zor gelmiyorAfiyet olsun şimdiden
Kolay gelsin canım
Afiyet olsun
8.000 adım başta bana da zor geliyordu, artık daha rahat. Biraz da zorunlu olmak gerek, yoksa yine tamamlamam
Acilmadi bendeWatch this reel by renovafit on Instagram
Daha hızlı kilo vermek için
Ne guzel yaa burda geceden beri kar yagiyor eriyor tekrar yağıyorBugun istanbulda hava güneşli
Montumu atıp sokaklarda koşmak istiyorum
Hadi yaaa burası güxrl bugünNe guzel yaa burda geceden beri kar yagiyor eriyor tekrar yağıyor
Çok çok yakınıma geçeceğim bu yılTeşekkür ederim biricikim inşallah sen de yakınına geçersin en yakın zamanda
Merhaba bitanem. Hayırdır niye göndermedin çocuklarıMerhaba hanımlarçocukları göndermedim bugün o yüzden geç geldim
insallah ablacim istedigin olurÇok çok yakınıma geçeceğim bu yıl
Nasip olur inşallah.
Burasida pazartesiden sonra isiniyor galiba 15 derece gosteriyorHadi yaaa burası güxrl bugün
Ben aralıklı oruç yapıyorum öğle yemeği yok bu sütü ilk öğünde yanına neler yiyerek icebilirim ??seni de darlamak istemiyorum canım ramazan öncesi çok vermem lazım "dilenci değilim apla sadece kilo vermek istiyorum"3 gün kahvaltıda içiyosun, öğlen ve akşam tavuk-salata veya sebze-yoğurt yiyiyosun. Ben biraz çorba filan ekledim , çok acıktım çünkü. Detoks sütüne de ceviz ekledim .
Detok sütü kahvaltısı, hepsini bızzt yapıp içiyorsun.
1 b süt
1 yk yulaf
1 tk keten tohumu
3 kuru kayısı
Aaaa çok sevindimÇok çok yakınıma geçeceğim bu yıl
Nasip olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?