Abla 2 yil oncesine kadar cikolatalarin icinde yüzüyordumDüşünsene bizde hep çikolata var
Bugun enerjimiz super susmuyoruzvalla ben 20 dk yoktum , 30 dk dır geçmiş yapıyorum
Firincidan uzak durmaliyim mesaji aldimBen bekarken annemin komşusu mahalle fırının sahibiydi. Gençlerdi ama, adam ince uzun kadın çok fena kilolu ve uzundu. Şimdi aklıma o geldi
Öyle bir olaya girersen, kesin alakasız birisi gelir o yazar.155.000 yazılacağı zaman sayfadan herkesi engelleyip ben mi yazsam
Tatliyla aram hic yok aramam yaaAaaaa öyle olmaz. Önce bol hamur işi dolu bir yemek ye, tatlı ondan sonra
Iyiyim canim sen nasilsin
İyiyiz kuzum hoşgeldin sen nasılsın
Iyiyiz kuzum, sen nasılsın?
valla günlerim yoğun geçiyor. kafa yorgunluğum fazla. diyete kafayı adapte edemedim. 79.9 u görmek istiyorum. en kısa zamanda toplamam gerekUykucu şirin modunda. Galiba sen huysuz şirin modunda ??
Yarın?valla günlerim yoğun geçiyor. kafa yorgunluğum fazla. diyete kafayı adapte edemedim. 79.9 u görmek istiyorum. en kısa zamanda toplamam gerek
Hele senYaa kizlar harikasiniz bugün cok güldüm
Yarin ya da pazartesi gunu guzel bir baslangic yap canimvalla günlerim yoğun geçiyor. kafa yorgunluğum fazla. diyete kafayı adapte edemedim. 79.9 u görmek istiyorum. en kısa zamanda toplamam gerek
Sütlaç nerde?
A101 de 10 TL üzeri alışverişe Nestle nin 2 sütlü 2 bitter 4 lü çikolatası 37 TL yerine 18 TLTatliyla aram hic yok aramam yaa
Ama cikolata ayrı benim icin
Senin bir an önce maviş kaptan olman gerekiyorvalla günlerim yoğun geçiyor. kafa yorgunluğum fazla. diyete kafayı adapte edemedim. 79.9 u görmek istiyorum. en kısa zamanda toplamam gerek
A101 de uzak ama aklimda olsun yolum duserse alayımA101 de 10 TL üzeri alışverişe Nestle nin 2 sütlü 2 bitter 4 lü çikolatası 37 TL yerine 18 TLbilgin olsun
Evimde şimdiye kadar bir kere bile sütlaç pişirilmedi yenilmedi ve de görülmediSütlaç nerde?
Ohaaaaa hemen almalıyım.A101 de 10 TL üzeri alışverişe Nestle nin 2 sütlü 2 bitter 4 lü çikolatası 37 TL yerine 18 TLbilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?