Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Saol canım

Hoşgeldin canım

Hoş geldin aydingelini burasi olmadan kilo vermek benim için de zor çok iyi etmişsin tekrar gelmekle. Fit anne olmak yolunda başarılar dilerim.

Hoş geldiniz. Ne güzel kilolar vermişsiniz.insaallah tekrardan kalıcı olarak nasip olur

Hoşgeldin canım inşallah hedefine ulaşırsın böyle bir takıma geldiğin için çok şanslısın burada yüreği güzel sözü güzel kendi güzel insanlar var

Afiyet olsun kaptanim

Afiyet olsun canim

Hosgeldin canim
Tabi ki menu paylaşılan bir grubumuz da var orda yarısip kilo verebilirsin

Afiyet olsun ablacim

Hosgeldin tekrardan aramiza ben elif 32 yasindayim yaklasik 4 yildir takımlardayim
İnşallah hedefine birlikte ulasiriz

Afiyet olsun canim

Afiyet olsun ablacim

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar bugün dışarıda işlerim vardı buraya giremedim 80 sayfa olmuş okuyamadım çoğunu bende menülerimi falan burda mı paylaşıcam yoksa başka grupta mı yazmam gerekli kusura bakmayın cuma yarışması harici buralara pek aşina değilim de

Aaaaa ben yeni farkettim. Hoşgeldin

Menüler buraya yazılacak canım

Harika menü olmuş inşallah bende artik toparlarim yarin
Yaparsin sen canim o kadar kiloyu vermek ne kadar zordu zoru basardin bunu da basarirsin
Babysi yemek mi yapmadin bu hep ivir zivir olmus
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim

Sagol kaptanim

Menü bildirimi var, adım yok mavişim. Ayyy kolay gelsin gönlüne göre olsun inşallah
Tmm yarın bildirsem olur ya da gece yatakta bugün glutensiz diyetimi bir bozdum boya uğruna karnım bir şiş sürekli in çık tabure de yapıyorum su ardına su içiyorum anlatamam hesapta bugün kaçamak yapmayan ben olacaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…