Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kizlar selam,

bugunku menumu yazayim hemen
yogun bi haftanin son gunuydu diye sanirim pek spor yapamadim, Hareket neredeyse yok bugunluk ama yarindan itibaren minumum 8 bin adima baslarim hicm erak etmeyin.

saat 10:00 1 kahve
12:30 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 2 ceviz 7 zeytin 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 dilim tt ekmeksekersiz cay
arada sekersiz cay
16:00 1 kahve 1 hurma 1 kuru kayisi
18:30 7-8 parca tabuk kanat (izgara/air fryerda pisirdim) yaninda 2 yk firinda patates az yagli baharatli, 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 bardak ayran

arada dukan bira

20:00 2 kare bitter

regl im bitmedi henuz ve hala cok tatli istiyor canim, krom olmasa neler yiyecektim acaba canim cok tatli cekiyooorrr

su 2,5 lt
spor 2391 adim suan yani yazmama degmez
Cordelia pastelfit Zipzip-

Afiyet olsun bıdıkcım. Krom hamur işine karşı da etkili mi :)

Afiyet olsun bıdıkcım. Krom hamur işine karşı da etkili mi :)
Evet hem de cok, tatli ve karbonhidrat istegini dizginlemeye cooook yardimci. Tabiki regl donemi yine biraz zorlaniyorum ama normal zamanda cok rahat ettiriyor. Eskiden kendimi tutamaz tabak tabak makarna falan yerdim, canim oyle bir karbonhidrat cekerdi ki iradem ne kadar guclu olsa da tutamazdim kendimi. Bana zaten kromu diyetisyenim onerdi, gercekten de inanilmaz etkili. Saatini kacirsam canim tatli cekmeye basliyor o kadar etkili.

super bir hafta olsun kaptanim. Bugun bende birazcik miskinlik yaptim ama yarin minumum 8 bin adim hic merak etme kaptanim :)

ellerine saglik prensesimm

HLLAK uyuyan guzelcigim bu hafta sahane gecsin, birbirimize ugurlu gelelim insallah :)

Teşekkür ederim bitanem.
Diyet afişlerini araştırdım bize uyarladim.
Birazcık döktürmüş olabilirim.
Her güzel şeye layiğiz biz nefis mücadelesi öyle kolay değil yani
Hemde ne mücadele
Benim serbest günüm pazar, ama cumaya eksi geleceğim inşallah

iyi geceler kızlar
pek guzel haberle gelmedim malesef kızımda anne karnında bebek mi var dedi oyle deyince cok uzuldum
gecen cuma 82.5
bu cuma 83.8

cuma menusu

7.40 haslanmis yumurta 3 siyah zeytin ,2 dilim peynir ,
10.30 1 latte
13.30 5 yk yogurtlu corba , 4yk makarna
18.30 1 elma
1 lt su
13224 Adım
Zipzip-

Cordelia

Cocuklara bakma sen benim kiz bana sen şişmansin diyor (ogretmeni benden epey zayif, halasi da cok zayif onlarla kiyasiyor cadi :) )

Ellerine sağlık kalemi güçlü öğretmenim ama kafamı karıştıran birşey var beni dün pastelfit takımına almadı mı yani takımım kırmızı mi mavi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…