Ben olmasam ne yapacaksın acaba
Bu hafta ztn yerleşme mutfak zaman alicak bir o sıkıyor canımıKaçınılmaz son yaklaşınca bir rahatlık geliyo mecbur. Allah kolaylık versin canım. Eşyaları diğer eve indir ondan sonrası yavaş yavaş olur
Kıss dur hızlı bi sabahtan çıktım. Afyonum patlamamış sen aşk meşk istiyosun. Bi kahve içek bariBeni anmamış ama olsun
O kadar etiket yapıyoruz hatunu bir elhanim dememiş ama o da olsundu
Günaydın pastelfitim
Olsun yaa, taşınmak yine de güzel. Herşey elden geçiyo mis gibi oluyoBu hafta ztn yerleşme mutfak zaman alicak bir o sıkıyor canımı
Annenin ellerine sağlık çok sevindim.Canım kaptanım dün baya bitti eşim kalanı yapıcak, kız kardeşim görümcem evi temizliycez yemek işi anneme bıraktım yarın işçilere bile ev yemeği Yapicak avantaj olur benim içinde dışarıdan ayran fln alınır ama kötü olan evde kendimize malzeme bile yok kahvalti yapıcam ben peynir fln bile yiyemiyorumbana şu detoks için malzeme alıp siseme koyucam ama kabızlık oldu stresten kaç tane form çayı neler yaptım tık yok yarın müshil denesem diyorum işçilere rezil olurum
Ben aşk kadınıyımKıss dur hızlı bi sabahtan çıktım. Afyonum patlamamış sen aşk meşk istiyosun. Bi kahve içek bari
Benim sabah sefam çoooook uzun olurBen aşk kadınıyım
Afiyet olsun ben de yapayım bir kahve daha. Hatunun nasıl bir afyonu varsa ikindiyi bulur onun patlaması
Sağol ablamSağlıklı gunlerin olsun ve kolay gelsin canım
Bu hafta yıkıyormuyuz buraları ortim.ramazandan önce son hafta birinci biz oluyoruz değil mi
Kaptanimm❤❤❤Bugün sürpriz bir şekilde yine bir araya gelmenin mutluluğunu, heyecanını yaşıyorum Kırmızı Takim' in güzide şişkocuklari
Biz kimiz
@s i d e l y a
En güzel giysilerinden biri kendi vücudundur ona iyi bak
North River
Engeller seni durduramaz.
İnsanlar seni durduramaz.
Problemler seni durduramaz.
Seni sadece sen durdurabilirsin.benim için durdurmaktan vazgeçer misin
@sabahvesen
Egzersiz yap, sağlıklı beslen ve sabret. Hak ettiğin ödülü bedeninde göreceksin.
Maviokur
Tatlım masterfitte kacamaksiz bir gün geçirmek zor tabi. Zor olmalı. Kolay olsaydı herkes yapardı.. Sen özelsin ve bizimlesin. Harika bir haftaya birlikte imza atalım mı
@sandriyon
Son şişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, doymadı gitti yârbu bedeli niye biz ödeyelim çıtır çıtır gezmek varken gereğinin yapılması .....
@gezegenfeza
Biz öyle hatunlarız ki küllerimizden doğar , yıkıntıların üstünde kahvemizi içeriz. Şimdi cuma günü ne kadar kilo verdiğini hayal et.
@limonlutarcinlikek
Kimse geçmişe gidip yeniden başlayamaz. Herkes bugün karar verip yeni bir son yazabilir. Tatlım kendine güven çalışmaya başla.
@yildiz4kc
Kendine hak ettiğin hayatı vereceğine inancım sonsuz.
@dolunaydagel
Savaşın ne kadar büyükse zaferin o kadar gösterişli olur.
menekse_kokusu
Hiçbir masal kendini fit ve sağlıklı hissetmen kadar güzel değildir.
@Suskunkardelen
Hedefine giden süreç yavaş işliyor olabilir fakat pes etmek bu süreci hızlandırmaz. Pes etmek yok
fesang
Diyet, kaybettiğimizde kazandığımız tek oyun.bu haftaki etabı kazanmama yardım eder misin
Sevgili masterfit sakinleri bizler işte buyuz. Bu hafta menulerimizle , sporumuzla ve içtiğimiz bol şifalı su ve caylarimizla yarışa hazırız.
Herkese selamlar ve sevgiler.
Didem kim kız?@B O Z A neye sasirdin ki
Haftaya başlasam ii olucak ramazanda pideler tatlılar anammm saymakla bitmeyen şeyler olucak
İşte dikkat etmek gerek
Neyseki ne diyeceksin söyle
fesang didem fitnesse başlamak istiyorum bunu daha önce denedim bi hafta yaptım çok etksini çok gördüm
Sabahlari aç karnına spor yapınca inanılmaz güç veriyor insana ben erken kalkıyorum da sporu neden üşendigimi bilmiyorum valla saldım iyice
Günaydın canim afiyet olsunGünaydinşu an çayımı yudumlayip burayi okuyorum
Bi dakika atayım bekleDidem kim kız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?