Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok şükür tatlım. İyi annem. Teşekkürler.
Maşallah canım çok sevindim

21 günlük bu ben bi hafta yaptım

@fesang
Bu kızı eskiden takip ediyodum çok tatlı, yine takip edeyim
Tony Hill mi ben sağlamken yapamıyorum bunuvallahi helal olsun sana

Burda kar yağıyor kaptanım.Ama kaptanım diyorsa günlük gunesliktir.tabiki de kırmızı takımı biz yenecegiz

Tony Hill mi ben sağlamken yapamıyorum bunuvallahi helal olsun sana
Hemde kahve bile içmemiştim, hemde bir kaç hafta önceki hareketleri muntazam yaptım. Ee kaptanım gram gram da olsa vücut hafifliyor, kaslar da kuvvetleniyor. ‘Ben hasta falan olmayacağım ulennn, maşallah tosun gibiyim’ psikolojim de var elbet

Geçmiş olsun Busracim.Kendine iyi bakmıyorum diye aklımdan deli sorular geçiyor artık. Üsutuyorsun başka açıklaması yok. Bademcik durduk yere şişmez.
Evet abla kendime iyi bakmiyorum bu sene bende farkettim ve artik dikkat etcem. 2 haftadir beslenmem aşırı saçmaydı zaten sağlıklı hic bir şey yoktu

Afiyet olsun canım, aç durma yi yi. Yarım şiş de neymiş. Detoks suyunu da sürekli içme bu hafta ara ver
Gunes yerine kar burda ama enerjim yuksek
5.500 adimdayim
Nisan geldi Ankara’nın bundan haberi yokben 1500 adımdayım ama hiç yürümedim daha , çılgın sabah adımları.
Bu tarafından bakınca evet ne çok şey attım bir bilsen arindim resmen
Anlatınca ben bile rahatladım

Burda kar yağıyor kaptanım.Ama kaptanım diyorsa günlük gunesliktir.tabiki de kırmızı takımı biz yenecegiz
Kesin Elhan ın işi, kar bombası attı heryere
Maşallah moral önemli spor mutluluk veriyo bu bi gerçek
Evet abla kendime iyi bakmiyorum bu sene bende farkettim ve artik dikkat etcem. 2 haftadir beslenmem aşırı saçmaydı zaten sağlıklı hic bir şey yoktu
Hayatım nasıl kendine bakıcaksın, iki küçük çocuk hep hastalık. Yine iyi idare ediyosun. Şu bahar geçse hastalıklar son bulur.

Yaa ne buldum şu an kitaplarımı kurcalarken inanamazsınız tesadüfe,

Taa 2013 te almışım. O zamanlar zayıftım ama 1 bardak su içsem göbeğim çıkıyordu. Kas kütlemi arttırayım diye almıştım hatırlıyorum şimdi. Bende adamı 2016da YouTube da keşfettim sanıyorum

Elhanin profilinde ne yazıyor bir bak istersen

Yemem mi işte sabah kahvaltim .

Önümde koca bir pazartesi olmasa seni kirmazdim ama kusuruma bakma bu hafta tatlım.
Detoks suyumu birazdan şerefine kaldıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…