En hafifi aldım kolda denerim bakalımKullan dene canım, bana fazla ağır geldi yürürken, yada kol kaldır, indir yaparken.
Bisiklet sürerken iyiydi sadece.
Şimdi nerdeler bilmiyorum,belkide attım
Geçmiş olsun canım. Acil şifalar dilerim kuzuya.
Hayatım ben de yatıyorum, çok yorgunum. Yarın da çok iş var.İyi nöbetlerpastelfit fitim aşkitom
Sen geçmişi okuyadur
Yarın nöbetim var yatmaya gidiyorum.
İyi geceler arkadaşlar.
Aynen canımBoşver takılma şaşırtma olsun artı olsa bile diğer gün gider
Teşekkürler pastelcim
Selam canım nasılsınSelaaaaammmmllaaaaaarrrr
Fırında yapabilirsin hem yağlı olmaz hemde daha sağlıklı olurYaa denesem dicem de cok yagli olur
Harika canım
Tabi benim kız 5 yaşında , 1 yaşında kısırlaştırdım. Yarın veterinere sorayım gidince fiyatını.pastelfit dişi kedi kısırlaştırma oluyor mu? Ücreti nedir? Zararı var mı? Bilgi verebilir misin bana?
Hiç sormaYiyin için gelin.
Geldim geldim doğuma kadar azıcık dizginlemem lazım son haftalarda çok kilo aldimAman dikkat et canim burdan uzaklasma daha doguma cok var
En son 76 olarak hatirliyorum seni
Amin canım teşekkür ederimMerhaba, bebeğini hayırlıca sağlıklıya kucağına alırsın inşallah
Senin yerine ben indirdim mideyeSelam kızlar naptim biliyor musunuz ? Esim tutturdu yemekten sonra kunfeciye gidelim ramazanda kalabalık olur diye . Sağa gittim sola gittim küçüğü uyuttum o ara da gidemedik
Bende tozunu baharat olarak kullanmakta sakınca yok diye biliyorum ablaAynı şeyleri düşündüm. Sinameki kaynatılıp içildiğinde bağırsak florasina ciddi zarar veriyormuş. Feza neyse ki ufalayip kullanmıştı .
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıllarCanim ikizlerim hastalandi okula gitmediler bugun evde onlarlaydim hic disari cikmadim. Akilli saatim olmadigi icin telle sayim yapiyorum. Onu da hic elime alamadim alinca direkt video isyiyo benimkiler.
Bu hafta dikkat edersin canım biraz toparlarsınHayırlı geceler kızlar bu gece mide fesatindan olmezsem daha ölmem herhalde öğlen arkadaşta cozutarak yedikten sonra akşamda eşimin arkadasi ailecek künefe yemeğe gidelim dediler bir postada orda cozuttumbu hafta kesinlikle temiz beslenmem şart
İnşallah bakalım cumaya kadar ful sağlıklı beslenme yapmam lazım bugün fena kaçtı ipin ucuBu hafta dikkat edersin canım biraz toparlarsın
Canım dişi kedi kısırlaştırılıyor ama kızgınlığa girmemiş olması lazımmış girmişse eğer o sürenin geçmesi gerekiyormuş yoksa kanaması fazla olurmuş ücreti konusunda bilgim yok sanırım veterinerden veterinere yada hayvan hastanelerinde fiyat değişebilir ama her ne kadar onların doğal ortamlarına aykırı olsada herhangi bir zararı olacağını sanmıyorum ancak yinede veterinerinle konuşmalısınpastelfit dişi kedi kısırlaştırma oluyor mu? Ücreti nedir? Zararı var mı? Bilgi verebilir misin bana?
Tmm kuzumEvet senin yaptığın gibi de söylüyordu kitabinda. Az kullan tamam mi. Saçlarına da sinameki iyi gelmiş. Kullanan biri de anlatmıştı. Bir süre sinameki kullanmış bağırsak problemleri için ama sonra saçları coşmuştu
Ayyy selam sindirella nasilsin bebeğimSlmmmm ne yapıyonuz? Ben geldim tık tık.Eki Görüntüle 3035988
Oyle dönemler bendede oluyo canimİyi geceler.
Akşam yemeği yemeyip ivir zivirla, tatliyla günü kapadım. Ramazanla birlikte temiz bir sayfa açarım inşallah. Canim hiç ev yemeği istemiyor ne oldu bana anlamıyorum
Ben ilk kez yaşıyorum. Ev yemeği yapasimda yok yiyesimdeOyle dönemler bendede oluyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?