Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Zipzip- Cordelia Elhan

Kahvaltı 08.00
Peynirli tambuğday tost

Öğle 13.30
Kinoalı Ton balıklı salata
Protein bar

Akşam 18.45
4 kaşık et yemeği
1 kase yoğurtlu semizotu
2 d tambuğday
1 kayısı

Su 2 lt

Spor
Adım 8.670

Eklentiler

• 135D74BC-0299-48AA-A43A-8EBCE6FBCCA5.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 25
Yiyin için gelin.
Hiç sorma
Aman dikkat et canim burdan uzaklasma daha doguma cok var
En son 76 olarak hatirliyorum seni
Geldim geldim doğuma kadar azıcık dizginlemem lazım son haftalarda çok kilo aldim
Merhaba, bebeğini hayırlıca sağlıklıya kucağına alırsın inşallah
Amin canım teşekkür ederim
Selam kızlar naptim biliyor musunuz ? Esim tutturdu yemekten sonra kunfeciye gidelim ramazanda kalabalık olur diye . Sağa gittim sola gittim küçüğü uyuttum o ara da gidemedik
Senin yerine ben indirdim mideye
Aynı şeyleri düşündüm. Sinameki kaynatılıp içildiğinde bağırsak florasina ciddi zarar veriyormuş. Feza neyse ki ufalayip kullanmıştı .
Bende tozunu baharat olarak kullanmakta sakınca yok diye biliyorum abla
Canim ikizlerim hastalandi okula gitmediler bugun evde onlarlaydim hic disari cikmadim. Akilli saatim olmadigi icin telle sayim yapiyorum. Onu da hic elime alamadim alinca direkt video isyiyo benimkiler.
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıllar

Bu hafta dikkat edersin canım biraz toparlarsın

pastelfit dişi kedi kısırlaştırma oluyor mu? Ücreti nedir? Zararı var mı? Bilgi verebilir misin bana?
Canım dişi kedi kısırlaştırılıyor ama kızgınlığa girmemiş olması lazımmış girmişse eğer o sürenin geçmesi gerekiyormuş yoksa kanaması fazla olurmuş ücreti konusunda bilgim yok sanırım veterinerden veterinere yada hayvan hastanelerinde fiyat değişebilir ama her ne kadar onların doğal ortamlarına aykırı olsada herhangi bir zararı olacağını sanmıyorum ancak yinede veterinerinle konuşmalısın

Tmm kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…