- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Allah razı olsun canımİnşallah rota değildir canım Allah şifa versin çok geçmiş olsun
Rota virus asisi olmamismiydi
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar. Biz hastanedeyiz bugünküçük oğlum Öğle vakitlerinde kusmaya başladı. 15 dk da bir kusuyor. Midesi hiç birşey almıyor. Az önce lavman yapıldı gaita testi verdik. Rota virüsü var mı bakılacak.
Allah şifa versin canımSagol. Aslinda sabah iyilerdj ama gece cok artiyor oksurukleri
Cok oksuruyorlar
Gece olunca yine oksuruk basladi
Baya az yemissin afiyet olsun
Nasıl bir hastalık
Geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Acil şifalar dilerim yavrucuguna. Rota virüsü ilk kez duyuyorum. İnşallah değildir.İyi geceler kızlar. Biz hastanedeyiz bugünküçük oğlum Öğle vakitlerinde kusmaya başladı. 15 dk da bir kusuyor. Midesi hiç birşey almıyor. Az önce lavman yapıldı gaita testi verdik. Rota virüsü var mı bakılacak.
Afiyet olsun canımKizlar selam,
ikogunin menusunu yazayim. Bu aralar yine cok yogun, ya galiba ben hep yogunum
27 mart pazar
11.30 1 yumurtadan kabakli omlet (veya yumurtali kabak) 2 dilim peynir 2 ceviz ici, 2 kuru kayisi yesillik sekersiz cay
15.30 1 kahve 2 ceviz ici
17.00 1 elma 1 kase yogurt
19.30 1 parca izgara et(biftek) 1 kase yagsiz tuzsuz salata 1 lokma ekmek 2 yk humus
si 2.5 lt
adim 7428
arada bitki cayi da var
28 mart pzts
12.30 1 omlet, 2 dilim peynir 2 ceviz 2 kayisi 1 kase yagsiz tuzsuz salata
14.30 1 kahve 2 ceviz ici
17.00 1 kase yogurt icinde 1 porsiyon yaban mersini var
20.00 5-6 yk izmir kofte (firinda)
1 yk pilav
1 kase yagsiz tuzsuz salata
spor 5059 adim (bugun 8 bon yapamadim kusira bakmayin
pastelfit Cordelia Zipzip- @HLLAK
Eki Görüntüle 3036073
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah
2 Haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
1 ceviz
Akşam
Ton balıklı salata
2 lt su
Eki Görüntüle 3036051
Zipzip- Cordelia Elhan
Afiyet olsun canım28 mart
Kahvalti
1 kucuk lavas arasi peynirli tost
Ara
Kahve
7 badem
2 kivi
Aksam
1 kuru patlican dolmasi
3 yk yogurt
Salata
Avuc ici buyuklugunde lavas
Su 3l
Adim 8021
Zipzip- Cordelia Elhan @limonlutarcinlikek
Bugün zor kalktım.mecburen ayaktayım kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ne kızartıyonuz
Afiyet olsun aşkitomçok az
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Ben bu kadar yürüsem ertesi gün yürüyemem herhaldetebrikler canım
Cuma’ya 1 kilo zor gibi hayırlısı
du bakalım nolcak çok helecanlı
Harikasın canım
Rabbim sifa versin.iyiki gitmissiniz dra .mutlaka bizimde gitmemiz lazım.Allah razı olsun canım
Çok sağol abla.uyku apnesi en kötüsü uzun süre nefesini tutuyor.o arada uyandırmak çok zor oluyor
Sağol canımKBB doktoruna gittik.iki gece uyku da apneyi takip etmek için hastanede yattı.bunun için hastanede bölüm vardı.sabaha kadar cihazla yattı.85 kez nefesini tutmuş.eşin de inşallah öyle bir şey yoktur.suphe ediyorsan mutlaka görünsün
Canım benim çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim prenses
Amin Ablam Allah razı olsun
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlar. Biz hastanedeyiz bugünküçük oğlum Öğle vakitlerinde kusmaya başladı. 15 dk da bir kusuyor. Midesi hiç birşey almıyor. Az önce lavman yapıldı gaita testi verdik. Rota virüsü var mı bakılacak.
Karışım canım....tane olarak kullanımı çok zor.Ay o acı cehre beni öldürüyordu bagirsaklarim bomba gibi şişti. Arkadaş bana 4 tane verdi. 1 tanesi yeter dedi. Ben de beni 1 tane kesmez diye 2 tanesini yedim. Sonra baktım bise olmuyor 2 daha yedim. O gün bağırsak ağrısından sislikten patliyordum. Kac gün atmak için uğraştım etkileri geçsin diye. Senin ki karışım sanırım
Teşekkür ederim canımHayatım ben de yatıyorum, çok yorgunum. Yarın da çok iş var.İyi nöbetler
Olmadı canım. Hastanede iğne yaptılar Bulantı nın hafiflemesi için. Eve de yardımcı ilaçlar verdi. Virüs olduğu için kendiliğinden geçmesini bekleyeceğizRota virus asisi olmamismiydi
Peki simdi tedavisi ne
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Midr bağırsak virüsü dedi doktor. Yoğun kusma ishal ateş olur. 10 güne kadar devam edebilir dediNasıl bir hastalık
al) ÜGeçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Acil şifalar dilerim yavrucuguna. Rota virüsü ilk kez duyuyorum. İnşallah değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?