Kendine mi kullandin cocuguna mi canim?Canim benimkide oyleydi
Arkadasim aromaterapi uzerine kitap yazdi
Onun bana onderdigi ucucu yagdan kullandim. Cok iyi geldi denemek istermisin
Amin sagolAllah şifa versin canım
Amin sagol canimAfiyet olsun canim
Cook gecmis olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Saha ekibi yoğun sanırım ablacım patron bile sahaya indiİzin durumun olabilseydi keşke bugün
Sağol canısı
Salmayı da sevmiyorum işteSal biraz ...
Günaydın canimGunaydin kizlar
Tartida guzel seyler gordum
Insallah cumaya kadar devam eder
Ben alıştım sanırım genetik kolesterol yüksek çıkınca covide karşı iyi fln diyilince nefesimi tutup içiyorumGünaydınlar sirkeyi bende denedimde içemedim kokusu hoş gelmşyor bana,aslında içmek lazım da olmadı bende.
abla azaltıyorumdaKarbonhidrati her gün yavaş yavaş azalt tatlım. İstikrar birden kazanılmıyor alışkanlık zamanla oluşuyor.
Günaydınlar süper bir haber o zamanGunaydin kizlar
Tartida guzel seyler gordum
Insallah cumaya kadar devam eder
İşlerde yoğun demek ki.Saha ekibi yoğun sanırım ablacım patron bile sahaya indi
Kolestrol bendede var hep yüksek çıkıyor ,salatada bile kullanmam sirkeyi sevemedim gittiBen alıştım sanırım genetik kolesterol yüksek çıkınca covide karşı iyi fln diyilince nefesimi tutup içiyorum
Anneye hümetler ,yakmış seni yedirmiş baksanaabla azaltıyorumda
mesela dün annem katıklıekmek yapmış
off dedim neden hataylıyım neden
sonra bana döndü dediki bişi olmaz son yiyişlerin eşin gelip yürüyüşe başlayınca zaten yemieceksin
yineden dikkat ediyorum boyutuna vsAnneye hümetler ,yakmış seni yedirmiş baksana
Belli olmuyor bazı günler çok sakin bazı günler çok yoğun oluyorGünaydınlar süper bir haber o zaman
İşlerde yoğun demek ki.
Kolestrol bendede var hep yüksek çıkıyor ,salatada bile kullanmam sirkeyi sevemedim gitti
Afiyet olsun ablacımŞimdi 2 yumurtatan omlet yaptım içine maydonoz ve 1 kaşıkta lor peyniri kattım,nete baktım 201 kalori diyor orta boy yumurta için.Fazlamı normalmi sizce.
Deliii yaaa 58,5 gayett iyiiii tabii tabiii tartının suçu ne kiii yaniiyineden dikkat ediyorum boyutuna vs
akşam belli bi saaten snra yemiyorum
veremesemde kilomu koruyorum
dün tartıda 58,5 gördüminanamadm
bence tartı bozuk
Ben 50 kilo iken bile vardı bu genetik faktörler beni mahvetti ailenin tüm hastalıklari ben de çıkıyorGünaydınlar süper bir haber o zaman
İşlerde yoğun demek ki.
Kolestrol bendede var hep yüksek çıkıyor ,salatada bile kullanmam sirkeyi sevemedim gitti
İş yoğunluğu yada sakinliği belli olmuyor demek ki.Belli olmuyor bazı günler çok sakin bazı günler çok yoğun oluyor
Sağol canısı yanında başka bişi yok yemiyorum çay içiyorum sadece.Afiyet olsun ablacım
Bendede öyle yaklaşık 30 sneye yakındır hep var,en son 345 çıkmıştı kolestrol ldl bile yüksekBen 50 kilo iken bile vardı bu genetik faktörler beni mahvetti ailenin tüm hastalıklari ben de çıkıyoriyi şeyler vermesinler ztn
bence yanlışDeliii yaaa 58,5 gayett iyiiii tabii tabiii tartının suçu ne kiii yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?