- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Günaydın canimGünaydın kızlarr
Geçmişe bakmadan önce sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biraz önce arabayı yıkamaya bıraktığımda lastikçi abi ‘kışlıkları değiştirelim artık, boşuna yıpranmasınlar’ dedi. Bende ‘abi güvenemiyorum havalara, yolda belde kalırım’ dedim. ‘Cuma gün 20 derecenin üstüne çıkıyor, kış bitti artık’ dedi. Ben o an lastiği falan düşünemedim. Kış bitti kışş, bahar geliyor, ramazan kapıda. Hadi bir gayretle mücadeleye asılalım
Gecmis olsun canimSelamlar 20lik dişimde gittiama baktıgımda altı ii üst çürüktü doktor çürümüş dedi kanal tedavisi olsa iiydi ne bilim şimdi de dolgu olana doktor hatasiymiş dedi ki önce kanal tedavisi somra dolgu olmalı dedi agaaa be gitti dişim diye ağlıyorummmm
Günaydınalr geçmiş olsun ikinizede.Günaydın kızlar bakamadım kızım iyice mizmiz gribi bana da geçti gece de uyumadık ilk fırsatta menü yazmaya geleceğim.
Günaydın canim gecmis olsunGünaydın kızlar bakamadım kızım iyice mizmiz gribi bana da geçti gece de uyumadık ilk fırsatta menü yazmaya geleceğim.
Günaydınlar bizim arabadada duruyor kış lastiği değişmedi hala,hemde sürüşü ağırlaştırıyor arabada.Günaydın kızlarr
Geçmişe bakmadan önce sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biraz önce arabayı yıkamaya bıraktığımda lastikçi abi ‘kışlıkları değiştirelim artık, boşuna yıpranmasınlar’ dedi. Bende ‘abi güvenemiyorum havalara, yolda belde kalırım’ dedim. ‘Cuma gün 20 derecenin üstüne çıkıyor, kış bitti artık’ dedi. Ben o an lastiği falan düşünemedim. Kış bitti kışş, bahar geliyor, ramazan kapıda. Hadi bir gayretle mücadeleye asılalım
Göbekleri kışın hirkayla sakliyoruz yaz gelince saklamak zorlasiyorKış bitti lafıyla bağlandı ya. Kısa kollular, ince bluzlar hayatımıza giriyor artık. Saklanacak bir yer kalmadı yahu
Geçmiş olsun 20'lik dişin faydası yok zaten çekildiğiiyi olmuş.Selamlar 20lik dişimde gittiama baktıgımda altı ii üst çürüktü doktor çürümüş dedi kanal tedavisi olsa iiydi ne bilim şimdi de dolgu olana doktor hatasiymiş dedi ki önce kanal tedavisi somra dolgu olmalı dedi agaaa be gitti dişim diye ağlıyorummmm
En çok şort ve terlik giymeyi özledim bende.Göbekleri kışın hirkayla sakliyoruz yaz gelince saklamak zorlasiyor
Saol abla ama çok üzüldüm şimdi dişlerime iyi bakıcam zaten bakıyordum cocuklugumdan beriGeçmiş olsun 20'lik dişin faydası yok zaten çekildiğiiyi olmuş.
Kanal tedavide her zaman işe yaramıyor yakınım olan birisi kanal yaptırmıştı çürüdü oda çekildi sonra o dişi.
Dişler böyle hele hamilelik dişede zarar veriyor maalesef.Saol abla ama çok üzüldüm şimdi dişlerime iyi bakıcam zaten bakıyordum cocuklugumdan beridoğumdan sonra çürüdü i
GünaydınlarGünaydın kızlar
Günaydın canimGünaydın kızlar
20 lik disim yokGeçmiş olsun 20'lik dişin faydası yok zaten çekildiğiiyi olmuş.
Kanal tedavide her zaman işe yaramıyor yakınım olan birisi kanal yaptırmıştı çürüdü oda çekildi sonra o dişi.
Görüşürüz ablaicm kolay gelsinBen kaçtım görüşürüz bugün geç gelirim dolaşacağım birazda çarşıdda işim var
DiyorsunKış bitti lafıyla bağlandı ya. Kısa kollular, ince bluzlar hayatımıza giriyor artık. Saklanacak bir yer kalmadı yahu
Öyle bir zamanda ben geliyorum der ki20 lik disim yok
Cikmadi simdiye kadar dahada cikmaz galiba
Elhan canım kaptanım bugün hafiflemiş hissediyorum evden yemek getirmeye de başladığım için çokkk mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?