- 30 Ocak 2013
- 29.416
- 43.904
- 798
Tok tutuyorsa iyi bariİş yoğunluğu yada sakinliği belli olmuyor demek ki.
Sağol canısı yanında başka bişi yok yemiyorum çay içiyorum sadece.
Tutuyor evet dışarıda çıkacam birazdan bugün yokum uzun süre.Tok tutuyorsa iyi bari
Bünyee işteeeebence yanlış
benm 60 olmam lazm
öyle hissediorm
diyet yaparken veremedim.. yapmıoken nasıl vermişim
Afiyet olsun tekrardan ablacımTutuyor evet dışarıda çıkacam birazdan bugün yokum uzun süre.
Afiyet olsun ablacimŞimdi 2 yumurtatan omlet yaptım içine maydonoz ve 1 kaşıkta lor peyniri kattım,nete baktım 201 kalori diyor orta boy yumurta için.Fazlamı normalmi sizce.
Afiyet olsun canimYeşil çayımı içtim
Günaydın canimGünaydın mutlu bir gün dileğiyle
Moralini bozma canimNeye yanıyorum, canım istemeden yediğime. Çünkü önüme koyulmuştu. Bahane g... Gibidir herkeste bulunur derler
Doğum kilolarını vermeyip biraz daha beklersen sonra zor olacak tatlım...tombiş bir anne olarak yaşamayı istiyorsan önüne konulan her güzel lezzetli yiyeceği ye afiyet olsun.abla azaltıyorumda
mesela dün annem katıklıekmek yapmış
off dedim neden hataylıyım neden
sonra bana döndü dediki bişi olmaz son yiyişlerin eşin gelip yürüyüşe başlayınca zaten yemieceksin
Haklsın kaptanımAfiyet olsun canim
Aksam yemegin az geldi bana yanina yumurta yesillik ekleseydin
Geçmiş olsun canımDüştü allahtan tansiyonum ama her ihtimale karşı EKG çektiler akşam. Arkadaşlar yoğun ablacım yerime bakacak kimse yok maalesef
Mevzu ne ara diyete bağlandi anlayamadımGünaydın kızlarr
Geçmişe bakmadan önce sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biraz önce arabayı yıkamaya bıraktığımda lastikçi abi ‘kışlıkları değiştirelim artık, boşuna yıpranmasınlar’ dedi. Bende ‘abi güvenemiyorum havalara, yolda belde kalırım’ dedim. ‘Cuma gün 20 derecenin üstüne çıkıyor, kış bitti artık’ dedi. Ben o an lastiği falan düşünemedim. Kış bitti kışş, bahar geliyor, ramazan kapıda. Hadi bir gayretle mücadeleye asılalım
Saol canımGeçmiş olsun canım
Kış bitti lafıyla bağlandı ya. Kısa kollular, ince bluzlar hayatımıza giriyor artık. Saklanacak bir yer kalmadı yahuMevzu ne ara diyete bağlandi anlayamadımben en son kar lastiklerindeydim.
Sağol canısıAfiyet olsun tekrardan ablacım
Hepimizde oluyor moral bozmak yokDün yeme olayım iyi geçmedi
Evde yazicam menümü
Üzgünüm bira z
GğnaydınalrGünaydın mutlu bir gün dileğiyle
Sağol kuzum z.yağında omlet yaptım nettende baktım da 201 diyordu dışarı çıkacamya tok tutsunen azındanAfiyet olsun ablacim
Yumurtanin kalorisi 201 mi yagda kizarmis olabilir
Haşlanmış yumurta 80 kalori diye biliyorum
Afiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?