Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Geçmiş olsun.

6000 adimdayim

Geçmiş olsun canım. Babam 45 yaşında ameliyatla çektirmişti 20lik dişini, 1 ay ağrısını çekmişti. Ondan nasıl etkilendiysem, damağımı sıkıştırdığını hissettiğim an 20 yaşında 2 tanesini, 25 yaşında da yine damağım ağrıyınca kalan 2 tanesini çektirdim. Sonradan çekilmek zorunda olunca çok daha zahmetli oluyor inan.

supersin ortim

İnşallah kusma hemen kesilirse su kaybi olmaz. Ama kusma ishal birlikte devam ederse serum gerekebilir. Biz o zaman küçük olduğu için 2 3 kez serum taktirmistik

Çok geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar
Akşam daha kötü oldum acile gittik 3 saat sıra bekledim Serum falan verdiler. Eve geldiğimde 4 falandı şimdi de işe geldim. Bugün biter mi acaba
Gelmiş geçmiş olsun canım
Aksamı düşünme ki zaman çabuk geçsin

abla azaltıyorumda
mesela dün annem katıklıekmek yapmış
off dedim neden hataylıyım neden
sonra bana döndü dediki bişi olmaz son yiyişlerin eşin gelip yürüyüşe başlayınca zaten yemieceksin
Hataylisin demek
Künefe ben

Kendine mi kullandin cocuguna mi canim?
Cocuguma kullandim canim
1 cay kasigi tatli badem yagina 2 damla eucalyptus radié (eucalyptus radiata turkcesiymis sanirim) karistir gogsune sur veya ayak altina
Ben özellikle yatarken yaptim gece cok rahat uyudu
abla azaltıyorumda
mesela dün annem katıklıekmek yapmış
off dedim neden hataylıyım neden
sonra bana döndü dediki bişi olmaz son yiyişlerin eşin gelip yürüyüşe başlayınca zaten yemieceksin
Offff hatayin yemeklerine bayilirim cok severim

Şimdi 2 yumurtatan omlet yaptım içine maydonoz ve 1 kaşıkta lor peyniri kattım,nete baktım 201 kalori diyor orta boy yumurta için.Fazlamı normalmi sizce.
Ohooo ben peyniri dolduruyorum, zeytin, ceviz, pastırma, mantar aklıma ne gelirse ondan da koyuyorum.
Hatta geçenlerde peynirli, nohutlu bile yapmıştım

Ben 50 kilo iken bile vardı bu genetik faktörler beni mahvetti ailenin tüm hastalıklari ben de çıkıyor iyi şeyler vermesinler ztn
Benim annem gelinine vermiş
Annemde ne varsa gelinimiz de de o vardı.
Hatta bizde anneme vermişiz, önce ablam astım hastası oldu, sonra annem. Troid önce bende çıktı sonra annemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…