- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Geçmiş olsun canımOlmadı canım. Hastanede iğne yaptılar Bulantı nın hafiflemesi için. Eve de yardımcı ilaçlar verdi. Virüs olduğu için kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz
Teşekkür ederim
Midr bağırsak virüsü dedi doktor. Yoğun kusma ishal ateş olur. 10 güne kadar devam edebilir dedi
al) Ü
Olsun olsun cuma dondurma yiyeceğimSelam kızlar. Cumaya az kaldı
80 diyor benim programımda haşlanmıśahaşlanmış yumurtayı bende 75 - 80 kalori diye biliyorum
Ne güzel. Harika. Ben arada yasaklı şeyler yediğimden ödül yapamıyorum. Bu cuma 80 olursam ödül yaparımOlsun olsun cuma dondurma yiyeceğim
Hayırlı sabahlarHayırlı sabahlar
Afiyet olsun canimDünün diyeti
Sabah
1 yumurtadan omlet
Domates
1 kk peynir
2 etimek
Ara
Bir muz
Sütlü kahve
Akşam
5yk tavuk sote
2yk bulgur
1 bardak ayran
Su:2 lt spor : Eki Görüntüle 3036293 Eki Görüntüle 3036294
Telefondan 2456 adımı öğlen bebek arabasıyla
7424
= 9880 adım
Elhan Zipzip- @Cordelia @sabahvesen
Selam canimSelam kızlar. Cumaya az kaldı
Afiyet olmuştur inşallah.Dünün diyeti
Sabah
1 yumurtadan omlet
Domates
1 kk peynir
2 etimek
Ara
Bir muz
Sütlü kahve
Akşam
5yk tavuk sote
2yk bulgur
1 bardak ayran
Su:2 lt spor : Eki Görüntüle 3036293 Eki Görüntüle 3036294
Telefondan 2456 adımı öğlen bebek arabasıyla
7424
= 9880 adım
Elhan Zipzip- @Cordelia @sabahvesen
Allah dermansız dert vermesin de sağlıklı yaşarsak çoğu şey geçiyor daBenim annem gelinine vermiş
Annemde ne varsa gelinimiz de de o vardı.
Hatta bizde anneme vermişiz, önce ablam astım hastası oldu, sonra annem. Troid önce bende çıktı sonra annemde
İş güç. İşteyim. 10 dk sonra başlıyor mesai, sen ne yapıyorsun?Chedarice napiyosun yaaa
Dur deme öyle benim için dün başladı bu hafta ki yarış yaaSelam kızlar. Cumaya az kaldı
Ben de isteyimkolay gelsin. Yemek yiyorum bizim de başlıyorİş güç. İşteyim. 10 dk sonra başlıyor mesai, sen ne yapıyorsun?
Neden, iyi geçmedi mi diğer günler?Dur deme öyle benim için dün başladı bu hafta ki yarış yaa
Selam canimHellööğğğ
Günaydın canim
Demiştim bak uzulme diye eksiye odaklan diye cok sevindim
iki kare bitter çikolata yiyorum canım kahvenin yanındaSağol ya teşekkürler, işte canım istese yesem takmicam, sonuçta aç olmak da zorlanıyorum da niye boş boş yedim diye sinirim geçmiyor, canım istemedi ki. Boşver. Baksana bitter çikolata ve Türk kahvesi diyordun ya yağ yakıyor birlikte. Bitter miktarı nasıl olacak yaklaşık?
Bugün de yesem mi bitter
iki kare bitter çikolata yiyorum canım kahvenin yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?