Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Dün yeme olayım iyi geçmedi
Evde yazicam menümü
Üzgünüm bira z
dün dünde kaldı canım üzülme yerine bugün telafi et olsun bitsin insanız hepimiz zaman zaman nefsimize yeniliyoruz mesela ben dün akşam pirinç pilavı yedim bu sabah artı çıkarım diye düşünmüştüm ama tartıda gördüğüm eksi süperdi ve dün gece üzüldüğümle kaldım o yüzden böyle küçük şeyleri çokda dert etmemek lazım

Geçmiş olsun bende çekildim bugünde ama kurtuldum gitti ama dişlere iyi bakmak lazım hergün firçalıycam artık

Yağmur yağsa da kar lastiği daha çok kaydirir canim dişleri kara göre geniş aralıklı . Lastiği değiştirirken bedenimizi de değiştirebilir miyiz bi sorsaydın
Günaydınalr geçmiş olsun ikinizede.
Sağol canim
Günaydın canim gecmis olsun
Sağol kaptanım

Zordur uyu apnesi,ameliyat olacak demi mutlaka faydasını görür,çok geçmiş olsun.
Eşimde horlar,kkb doktora gitmiştik oda demişti uzun sürelim diye,yok sayıyordum demiştim
Sağol abla .Nisan ayın da ameliyat olucak.hastane de uyku bölümünde yattı ve cihaza bagladilar.oylelikle 85 kez uykuda nefesini tuttuğu tespit edildi.
Sağol canımcım zaten vardı ağrılarım ondan bu ara zorlamak istemiyorum .
Sana da çok büyük geçmiş olsun

günaydın kızlar herkese mutlu günler
Günaydın canim
Demiştim bak uzulme diye eksiye odaklan diye cok sevindim

İnşallah kusma hemen kesilirse su kaybi olmaz. Ama kusma ishal birlikte devam ederse serum gerekebilir. Biz o zaman küçük olduğu için 2 3 kez serum taktirmistik
Akşam vurdukları iğneden sonra kusma olmadı. Çok Halsiz hep uykulu. Ara ara birkaç yudum su içirebiliyorum. Hafif ateşi de var. Rabbim biran önce şifasını verir inşallah. Büyük oğlumu babannesine bırakmıştık hastaneye giderken. Halası götürdü okula. Birkaç gün orada kalacak. Çok bulaşıcı çünkü. Onun da bu hale gelmesini istemiyorum

Bugün zor kalktım.mecburen ayaktayım kaptanım

Rabbim sifa versin.iyiki gitmissiniz dra .mutlaka bizimde gitmemiz lazım.

Geçmiş olsun canım

s i d e l y a cok gecmis olsun Allah sifa versin

Çok geçmiş olsun canım.

Günaydınlar

Gnaydınlar kuzum

Çok geçm,ş olsun

Günaydınlar

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah

İnşaAllah bir an once gecer canim
Rabbim sifa versin
Allah yardimcin olsun kuzum

Çok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun her birinizden

Sağol

Sağol ya teşekkürler, işte canım istese yesem takmicam, sonuçta aç olmak da zorlanıyorum da niye boş boş yedim diye sinirim geçmiyor, canım istemedi ki. Boşver. Baksana bitter çikolata ve Türk kahvesi diyordun ya yağ yakıyor birlikte. Bitter miktarı nasıl olacak yaklaşık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…