201 normal benceŞimdi 2 yumurtatan omlet yaptım içine maydonoz ve 1 kaşıkta lor peyniri kattım,nete baktım 201 kalori diyor orta boy yumurta için.Fazlamı normalmi sizce.
bir yumurtanın kalorisimi 201 yazıyor eğer öyleyse yanlış benceŞimdi 2 yumurtatan omlet yaptım içine maydonoz ve 1 kaşıkta lor peyniri kattım,nete baktım 201 kalori diyor orta boy yumurta için.Fazlamı normalmi sizce.
dün dünde kaldı canım üzülme yerine bugün telafi et olsun bitsin insanız hepimiz zaman zaman nefsimize yeniliyoruz mesela ben dün akşam pirinç pilavı yedim bu sabah artı çıkarım diye düşünmüştüm ama tartıda gördüğüm eksi süperdi ve dün gece üzüldüğümle kaldım o yüzden böyle küçük şeyleri çokda dert etmemek lazımDün yeme olayım iyi geçmedi
Evde yazicam menümü
Üzgünüm bira z
haşlanmış yumurtayı bende 75 - 80 kalori diye biliyorumAfiyet olsun ablacim
Yumurtanin kalorisi 201 mi yagda kizarmis olabilir
Haşlanmış yumurta 80 kalori diye biliyorum
Afiyet olsun canim
Geçmiş olsun bende çekildim bugünde ama kurtuldum gitti ama dişlere iyi bakmak lazım hergün firçalıycam artıkGeçmiş olsun canım. Babam 45 yaşında ameliyatla çektirmişti 20lik dişini, 1 ay ağrısını çekmişti. Ondan nasıl etkilendiysem, damağımı sıkıştırdığını hissettiğim an 20 yaşında 2 tanesini, 25 yaşında da yine damağım ağrıyınca kalan 2 tanesini çektirdim. Sonradan çekilmek zorunda olunca çok daha zahmetli oluyor inan.
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bakamadım kızım iyice mizmiz gribi bana da geçti gece de uyumadık ilk fırsatta menü yazmaya geleceğim.
Yağmur yağsa da kar lastiği daha çok kaydirir canim dişleri kara göre geniş aralıklı . Lastiği değiştirirken bedenimizi de değiştirebilir miyiz bi sorsaydınGünaydın kızlarr
Geçmişe bakmadan önce sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Biraz önce arabayı yıkamaya bıraktığımda lastikçi abi ‘kışlıkları değiştirelim artık, boşuna yıpranmasınlar’ dedi. Bende ‘abi güvenemiyorum havalara, yolda belde kalırım’ dedim. ‘Cuma gün 20 derecenin üstüne çıkıyor, kış bitti artık’ dedi. Ben o an lastiği falan düşünemedim. Kış bitti kışş, bahar geliyor, ramazan kapıda. Hadi bir gayretle mücadeleye asılalım
Sağol canimGünaydınalr geçmiş olsun ikinizede.
Sağol kaptanımGünaydın canim gecmis olsun
Sağol canimgeçmiş olsun canım
Sağol abla .Nisan ayın da ameliyat olucak.hastane de uyku bölümünde yattı ve cihaza bagladilar.oylelikle 85 kez uykuda nefesini tuttuğu tespit edildi.Zordur uyu apnesi,ameliyat olacak demi mutlaka faydasını görür,çok geçmiş olsun.
Eşimde horlar,kkb doktora gitmiştik oda demişti uzun sürelim diye,yok sayıyordum demiştim
Sana da çok büyük geçmiş olsunSağol canımcım zaten vardı ağrılarım ondan bu ara zorlamak istemiyorum .
Günaydın canimgünaydın kızlar herkese mutlu günler
Demiştim bak uzulme diye eksiye odaklan diye cok sevindimdün dünde kaldı canım üzülme yerine bugün telafi et olsun bitsin insanız hepimiz zaman zaman nefsimize yeniliyoruz mesela ben dün akşam pirinç pilavı yedim bu sabah artı çıkarım diye düşünmüştüm ama tartıda gördüğüm eksi süperdi ve dün gece üzüldüğümle kaldım o yüzden böyle küçük şeyleri çokda dert etmemek lazım
Serum takmadı. Ors sıvısı verdiler hastanede. Ev içinde verdi toz halini.Cok gecmis olsun benim kizimda 6 aylikken geçirmiştiallah şifa versin. Serum taktilar mi
Akşam vurdukları iğneden sonra kusma olmadı. Çok Halsiz hep uykulu. Ara ara birkaç yudum su içirebiliyorum. Hafif ateşi de var. Rabbim biran önce şifasını verir inşallah. Büyük oğlumu babannesine bırakmıştık hastaneye giderken. Halası götürdü okula. Birkaç gün orada kalacak. Çok bulaşıcı çünkü. Onun da bu hale gelmesini istemiyorumİnşallah kusma hemen kesilirse su kaybi olmaz. Ama kusma ishal birlikte devam ederse serum gerekebilir. Biz o zaman küçük olduğu için 2 3 kez serum taktirmistik
Bugün zor kalktım.mecburen ayaktayım kaptanım
Rabbim sifa versin.iyiki gitmissiniz dra .mutlaka bizimde gitmemiz lazım.
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım.
Günaydınlar
Gnaydınlar kuzum
Çok geçm,ş olsun
Günaydınlar
Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah
İnşaAllah bir an once gecer canim
Rabbim sifa versin
Allah yardimcin olsun kuzum
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun her birinizdenÇok geçmiş olsun canım
SağolSağol canısı
Hepimizde oluyor moral bozmak yok
Gğnaydınalr
Sağol kuzum z.yağında omlet yaptım nettende baktım da 201 diyordu dışarı çıkacamya tok tutsunen azından
Normalde haşlama yapıyordum hep.
Sağol ya teşekkürler, işte canım istese yesem takmicam, sonuçta aç olmak da zorlanıyorum da niye boş boş yedim diye sinirim geçmiyor, canım istemedi ki. Boşver. Baksana bitter çikolata ve Türk kahvesi diyordun ya yağ yakıyor birlikte. Bitter miktarı nasıl olacak yaklaşık?dün dünde kaldı canım üzülme yerine bugün telafi et olsun bitsin insanız hepimiz zaman zaman nefsimize yeniliyoruz mesela ben dün akşam pirinç pilavı yedim bu sabah artı çıkarım diye düşünmüştüm ama tartıda gördüğüm eksi süperdi ve dün gece üzüldüğümle kaldım o yüzden böyle küçük şeyleri çokda dert etmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?