Tabi çikolata da sağlıklı demişti ya birisi içinde kakao var kakao da bir bitki sonuçta vs gibi bişeydiKizlar aksama etli sebze yemegi gunum
Aklima bise gelmiyo evde sebze yok yaa resmen
Patates olmazmioda bi sebze sayilir sonuçta
Oda bi gida oda bi vitamin
Karbonhidrat diye yemiyeehmi
Pattess olurda az ye bariii suyunada ekmek filan sakın haaaaKizlar aksama etli sebze yemegi gunum
Boy 1.61 bende uzun değilim kalçada yok bel kalın biraz idare ediyor 38 bedeb pantolanlar bol gelmeye başladı bende .Maşallah boyun kaç ki hanım cığım bana 36 bol olmuyor 38 güzel oluyor
Lcw çok tercih etmiyorum nedense tarzı çok değişti artık,çok nadir alırım oradan .Ama lcw nin herşeyi bol geliyor çok büyük kaliplar
Biber havuç patates sogan sarımsak hepisinden koy canımKizlar aksama etli sebze yemegi gunum
Eline sağlık canım.25-31 Mart Menü Bildirimleri
MasterFit Yarışması 28. Hafta 25.03.2022 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım Elhan Kırmızı Kaptan 62,10North River Kırmızı 79,35@sabahvesen Kırmızı 78,80Maviokur Kırmızı 59,20sandriyon Kırmızı 65,70@gezegenfeza Kırmızı 71,00@limonlutarcinlikek Kırmızı 63,30@yildiz4kc Kırmızı 73,70@Suskunkardelen Kırmızı 56,75@menekse_kokusu Kırmızı 59,70@s i d e l y a Kırmızı Sarı 67,9@fesang Kırmızı Sarı 57,10Mavi Takım @pastel34 Mavi Kaptan 61,40@sara_28 Mavi 96,20@erenmothers Mavi 74,85@DombiliKus Mavi 80,70@gewezebidik Mavi 67,85@HLLAK Mavi 66,30@dolunaydagel Mavi 81,60@Kinoalihatun Mavi 76,45@She-Raa Mavi 86,60@Nefesimmmsin Mavi 64,40 Zipzip- Mavi Sarı Yeşil Takım ugurbocuuu Yeşil Kaptan 55,70HanimKelesimiGetir Yeşil 57,20@B O Z A Yeşil 81,00Kendinin en iyi hali ol Yeşil 67,70Chedarice Yeşil 82,95@Ytmz Yeşil 69,70Amine Busra Yeşil 70,6 H HAYAT40INDABASLAR Yeşil 54,40@Tesnim1903 Yeşil hamiş 66,60@L u c i a Yeşil 84,3Cordelia 62,5 @Tutku44 83,8
Yerden göğe haklısın? Ayçiçek bir bitki. Yağından ne olcak. Kizart patatesi.Kizlar aksama etli sebze yemegi gunum
Bir sorun yok canimEline sağlık canım.Chedarice H HAYAT40INDABASLAR Amine Busra neden menü paylaşmıyorsunuz?
Zipzip- sayfayı düzenli takip edemiyorum. Bir sorun yok di mi?
Ne guzel adim atmissin ablaDışarda 10 bin adım atmışım şu anda 11 bin küsürlerdeyim
Çok dolaşmadım birde yoksa daha fazla olurduNe guzel adim atmissin abla
Hemde glutensiz yapılmış kurabiyelerCanım Starbucks ne güzel şeyler yapmışfiltre kahve ile yarımşar yedim kızkardeşim ile bolustuk, havuctan sonra olmadı sanki ama iyi geldi yemeğe çok var işe güce dalinca geç oluyor
No no ekmek bandirmamPattess olurda az ye bariii suyunada ekmek filan sakın haaaa
A evet havucda kativeremBiber havuç patates sogan sarımsak hepisinden koy canımpattis oranı azalsın bari tabagındaki
Yok cnm ya etli patates yemegi dusundumYerden göğe haklısın? Ayçiçek bir bitki. Yağından ne olcak. Kizart patatesi.
Valla o kadar iyi geldi ki öyle çok mutlu oldum kiHemde glutensiz yapılmış kurabiyeler
Hayırdır kim ıslattı tuzunuPastel fitin tuzu şu an hiiiç kuru deeel
Önemli birsey yok kaptanimÖnemli bir şey var mı kızlar
Yeni geldim geçmişe girersem çikamayacağim. Her şey yolunda olsun inşallah. Etiket, alıntı bakabildim sadece.
Kırmızı takımın minnoş şişkolari inşallah güzel beslenmiş, bol bol sularını içmiştir. Öpüyorum hepinizi. İyi akşamlar.
Iyi akşamlar ablacimKaçtım iyi akşamlar hepinize görüşürüz
Bugün partim abla elimden geldiğince bitirmeye çalışacağım. Bol limonlu yesilcay içiyorum 2 tanede p...l agri kesici aldım emdiği için başka ilaç alamiyorumAfiyet olmuştur inşallah.Adımların da güzel teşekkürler bitanem
Selam teşekkür ederiz.Önemli bir şey var mı kızlar
Yeni geldim geçmişe girersem çikamayacağim. Her şey yolunda olsun inşallah. Etiket, alıntı bakabildim sadece.
Kırmızı takımın minnoş şişkolari inşallah güzel beslenmiş, bol bol sularını içmiştir. Öpüyorum hepinizi. İyi akşamlar.
Geçmiş olsunBugün partim abla elimden geldiğince bitirmeye çalışacağım. Bol limonlu yesilcay içiyorum 2 tanede p...l agri kesici aldım emdiği için başka ilaç alamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?