Allah kolaylık versin şekerim. Bizim de salon uçuyor daginikliktan yeni avizeler yerde yeni hali yerde koltukları bekliyoruz offfNe olsun canım. Ben dertliyim. Öyle bir uyuma isteği var ki . Ramazan’da misafirlerimiz olacak iftara . Bu aralar deli gibi temizlik yapmam gerekirken ben hep tembellik yapıyorum. Keşke hokus pokus desem , şu mutfak dolapları vestiyer kapılar falan silinse, tertemiz olsa
Afiyet olsun HilalcimSabah 10:00
Filtre kahve
1 kare bitter cikolata
Öğle 12:00
1 kase mercimek corbasi
Bol salata
Akşam 18:00
3 köfte
4 kasik bulgur pilavi
2 litre suEki Görüntüle 3036481
Ispanaklı kol böreği ya da Gül böreği. Hangisini dersen . Yanına da kırmızı mercimek çorbası ve ayranKıyma yiyemiyorum, ıspanak lı gönder
Soğanı ince kıy ve yıka
Ben de isteremmmmmI
Ispanaklı kol böreği ya da Gül böreği. Hangisini dersen . Yanına da kırmızı mercimek çorbası ve ayran
Cumartesi 1 tepsi browni yaptım, yemedim amaBenim canım ılık brownie istiyor ya reglim yaklaşıyor tatlı isteğim var deli gibi
Cuma günü göndereyimBen de isteremmmmm
Teşekkür ederim canım, bebekle beniö işim zor, pert oldum gün boyu onunla uğraşmaktan. Hafta sonu artık , eşim bakar ben de yaparım temizliğiAllah kolaylık versin şekerim. Bizim de salon uçuyor daginikliktan yeni avizeler yerde yeni hali yerde koltukları bekliyoruz offf
Hiç farketmezI
Ispanaklı kol böreği ya da Gül böreği. Hangisini dersen . Yanına da kırmızı mercimek çorbası ve ayran
Yav sabırlı ol, paylaşacaz işteBen de isteremmmmm
Sağol canimcimAfiyet olsun eppekim
Iradeni kutluyorum ben bu son diye diye bitirirdimCumartesi 1 tepsi browni yaptım, yemedim ama
Sağol canimcimAfiyet olsun kuzum
Dün patlamış mısır yedim, maalesef ondanTamamdır kaptanım
kıııııxzzz niye öyle oldu ki
Anladım canım. Allah şifa versinEvet hanım kardeşimiz doktora gitti Bugün
Gerçi bende gittim sayılır
Tırnaklarım kırılıyor, doktor vitamin yazdı, reçeteyi almaya gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?