- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Anladım, olsun sebebi var sonuçtaBende artıyım, üstelik bu hafta yürüyüş ekledim, abartı da yemiyorum. Su ve yeşil çay içiyorum.
Regl geliyorum diyor, suç onun hakim bey @Elhan , ben masumum.
Afiyet olsun29.03.2022 salı
8.30
Yarım bardak sade nescafe
12.30
İki dilim kepek ekmek arasına krem peynir,roka
15.00
Sade Türk kahvesi
19.10
Yarım kaseden biraz fazla domatesli tavuklu şehriye çorbası
1 yk yoğurt
5 adet kıymalı yaprak sarması
Su:2 litre
@Maviokur @masal_19 @Suskunkardelen @Elhan @North River @gezenfeza @yildiz4kc @sandriyon @limonlutarcinlikek
Saol canımAfiyet olsun
Hımmm , vücudun su topladı deseneDün patlamış mısır yedim, maalesef ondan
Bebeği uyuttum , beniö de çok uykum geldi. Eşim de yok , arkadaşlarıyla. Adımları tamamlarım yatarım herhaldeKonuş benimle
Naber şeker ve fit kız
Ay çok heyecanlandım, dur bi düşüneyimIssız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi vefesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın.
İyidir şiiiiraaaaa. Senden watsappNaber şeker ve fit kız
Yürüyorumİyidir şiiiiraaaaa. Senden watsapp
Ben tost seviyorum ya sıcak sıcak, yağlı olmasına gerek yok.karışık favorim, kaşarlı da yiyorum onda da bir sorun yok. Bir de kebap ve mangalIssız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi vefesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın.
Sağol tatlımAnladım canım. Allah şifa versin
Iyilik valla, ben ne kadar az öğün yapıyorsam eşim iki katı fazla yapıyor, acıkmış, sucuk kızartıyorum
Bende kedilerimi, konserve ve bol domates alırdımIssız adaya düşseniz yanınıza alacağınız 3 şey ne olur? Ama eş sevgili çocuk değil. Yemek için. Örneğin ben makarna domates konservesi vefesang i alırım. Onu yemeyeceğim merak etmeyin. Maksat canım sıkılmasın.
Yarışmaci aranıyor deyince aklima geldi sadeceNe güzel şimdi bayaa yarışmacı varbildirime gerek yok.
Neden biliyor musun kaptanım?
Burda ne olursa olsun işler zamanında yapılıyor. Bahaneler yok. Grup sorumluluğu var, insanlar birbirine saygı duyuyor. Ve eğlenceli bir grupben buraya geldiğim için mutluyum, hatta çok geç kaldığımı düşünüyorum. Kasım ayında gelseydim şimdiye 70 li kiloları görmüştüm. Neyse zararın neresinden dönersek kardır diyip yola devam edelim
Fark ettim ama neyseki aksam yemeginde kabak vardiTeşekkür ederim kaptanım, menümde mercimek köftesi yoktu aslında ama eşimin arkadaşının eşi göndermiş . Yedim ben de
Afiyet olsun ablacimMenüm
14: 30
Çökertme kebabı ( kerevizli, patates deyil)
Bikaç kaşık bulgur pilavı
2 avuç çekirdek
1,5 lt su
2 kupa kahve
1 kupa yeşil çay
Adımlarımı akşam yollarım, biraz daha artsın
Zipzip-
Cordelia
@Elhan
@yildiz4kc
Gecmis olsun ablacimEvet hanım kardeşimiz doktora gitti Bugün
Gerçi bende gittim sayılır
Tırnaklarım kırılıyor, doktor vitamin yazdı, reçeteyi almaya gittik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?