Iyi calismalar canim kolay gelsinDers çalışıyoruz canım.
Çok güzelDeniz ne kadar güzel hoş
İlk gün tostla başlayacağım. Dördüncü öneri uygundur.
Evet bunlar direkt göbek yapıyor ben deAfiyet olsun canim
Bunlar sayesinde 75 kiloya kadar ciktim
Simdide yiyorum arada ama daha cok hareket ediyorum
Geçmiş olsun canım. Glutensiz beklenmekte zorBende gluten intoleransı var canım uzunca bir süre beslenme listemden çıktı, aynı zaman da süt ürünleri de yasak zor ama alıştım geçen haftasonu taşınma yüzünden dikkat edemeyince çok etkilendim
Afiyet olsun canım30 mart carsamba menum
9.00
1 avuc siirt fistigi
11.20
1 tavada yumurta
2 dilim ekmek
Ara
1 paket etiform biskuvi
1 kupa kahve
15.45
2 tabak yogurtlu ispanak yemegi
2 ince dilim ekmek
Suyumu 2 lt.ye tamamlicam
Adim sayimi aksam aticam
suanda 5binlerde
Zipzip- @sandriyon Elhan
Çok teşekkür ederim canımÇok güzelinsanın atlıyası geliyo.
Ramazan önerileri diyette çok önemli. İşine yaramasına sevindim
Harika olur.Elhan canım kaptanım bugün yarın öğünlerime kabak koysam olumlu sonuç alirmiyim sence iki gündür acıydi form çayiydi derken süper rahatladım beslenmemi de düzene soktum evim gibi cuma tartisini cokkkk merak ediyorum sabitte olsa razıyım
Kolay gelsin canımDers çalışıyoruz canım.
Maşallah
Kesinlikle aferin bitanemmmMekanı cennet olsun
Dün itibarıyla rokalarimi maydonozlarimi saksıya ektimbugün de iki tane salatalık fidanı aldım
Günaydın(bu taaa pazartesi in mesajı sanırım,alintilamistim yazamamıştım bı turlu)
Deme öyle mukaddes deme öylebimde bu hafta getirdikleri granola var,beyaz çikolata parçacıklı ve Antep fıstıklı.Ben öğün olarak kullanıyorum, tatlı ihtiyacı hissetmiyorum.Yoksa benim de bir iki günüm kaldı, resmen tatlı diye krize giriyordum.bi dene istersen
Al benden de o kadar, pazar günü halı falan sildim ama iki gündür elimi sürmedim diğer islere
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Valla sorma kaptanicemama akşam ogunuyle dengeledim hatta spor da yaptım akşam.
Bugün de iyi kapattım,hatta on bin olmak üzereyim ama akşam da spor planım varAferin mi bana(bunu kızım söyler hep,aferin mi anne bana iyi yapmış miyim diye )
Kabaklar yazdan mi yeni mi aldın?Mevsimi olmayınca almadım ama özledim de kabağı
Ramazan' da ekmeğini deneyeceğim canım. Unumu aldım bekliyorum.Bende gluten intoleransı var canım uzunca bir süre beslenme listemden çıktı, aynı zaman da süt ürünleri de yasak zor ama alıştım geçen haftasonu taşınma yüzünden dikkat edemeyince çok etkilendim
Masalım da harika geçirmiş gününü.
Teşekkür ederim kaptanim ❤❤❤Masalım da harika geçirmiş gününü.
Afiyet olsun balım.
Sıradaki harika menülere geçelim
merhaba. evet normal sınırlar içine girdi çok şükür. ama açlık insülin 15 e çıkmış. onu düşürmem lazım.daha doğrusu ocakta öyleydi şimdi ne halde bilmiyorum.Merhaba hba1c değerını düşürdünüz mü acaba birde yükseldiği için çok zayıflama oldu bende sızın öyle bır durumunuz oldumu.
Sağol ablaHarika bir menü.
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?