Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kesinlikle aferin bitanemmm
Temiz menüler ümit verici.
Yarını da iyi kapattık mi tamamdır
Spor planın inşallah uygulamaya geçer.

Dün kitap tahlilim varmıs spor planını uygulayamadimama menümü birazdan paylaşacağım temizdibugün de dışarda yemek zorunda kalacağım, erken bitireceğim o yüzden yeme işini.
Hocam sorma fiatlar gene uçmuş,patlıcan 26,kabak 16,domates 24 liraydı uçuyoruz nasılsa

Yeni almıştım kabağı dün pişirdim bugünde devam yemeye.
Afiyet olsun canim

Kahvaltı fotosuna ek olarak 12 gibi pilav üstü döner(pilavın 2 kaşık kadar i yedim) ,ayran

17.00 süt granola

1,5 lt su 0.7 lt Dukan birasi.

Elhan Zipzip- Cordelia

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-31-12-24-23-538_com.huawei.health.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_20220330_075837.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 28
Bugün çok daha iyiyim. Ağzımın tadı yerine geliyor. C.tesiye kadar bulantı işini çözmem lazım. En kısa zamanda da sigarayı bırakmam lazım
Bulantı için nane limon iyi geliyor,fazla aç kaldıysan sigarayıda fazla içtiysen oda bulantı yapar.
Kıyafetsiz affedersin tamamen çiplak :71,7 geliyorum ama kıyafetle 72,4
Hangisi dogru
Kıyafestsiz elbette
Günaydın kizlar
Günaydınlar zeynepcim

Dün kitap tahlilim varmıs spor planını uygulayamadimama menümü birazdan paylaşacağım temizdibugün de dışarda yemek zorunda kalacağım, erken bitireceğim o yüzden yeme işini.

Afiyet olsun canim
Teşekkürler

Afiyet olsun canım. Geçmiş olsun

Bulantı için nane limon iyi geliyor,fazla aç kaldıysan sigarayıda fazla içtiysen oda bulantı yapar.
Evet, sabahları kahvaltıyı geciktirdiğimde, akşam da yediklerimi sindirdiğimde oluyor. Bende fark ettim onu. Ama normal rutinim. Biraz hassas herhalde bu ara midem.

Yatmadan önce ilaç almayın emilim sağlanmıyor diyorlar canım dikkat et yine de yan etkisi falan olur uyku sırasında farketmezsin mazallah
ilk defa boyle bir sey duydum. Ben senelerdir pek cok ilacimi yatarken aldim. Suana kadar hic boyle bir sorun yasamadim. Onun disinda bazi ilaclar ozellikle gece yatarken alinir, hekimlerim gece yatarken almami tavsiye ettigi ilaclarim oldu. Hatta bir tanesini hemen alip yatman gerekiyordu, yoksa yan etkisi olan uyku yapma durumu senin gundelik hayatini olumsuz etkileyebiliyordu. Yani bana biraz sanki ozel bir durum genellenmis kulaktan kulaga boyle bir bilgi yayilmis gibi geldi. Belki yatmadan once alinmamasi gerekn ilaclar vardir ama genel olarak yatmadan once ilac alinmaz cunku emilimi olmaz demek pek dogru degil bence, cunku ozellikle yatmadan once alinmasi gereken ilaclar/takviyeler var.

neyse ben genel olarak kendi tecrubemi paylastim, belki isinize yarar diye, siz yine bir hekime danismadan sadece benim sozlerimle hareket etmeyin

Evet, sabahları kahvaltıyı geciktirdiğimde, akşam da yediklerimi sindirdiğimde oluyor. Bende fark ettim onu. Ama normal rutinim. Biraz hassas herhalde bu ara midem.
Evdesin herhalde demi,sabahları bir saat belirle kahvaltını yaparsın,öğlende öyle,akşamları biraz sıkıntı olabilir yemek saatinde.Eşlerin gelmesi onu beklemesi filan geç yenyorsa mide hazmıda zor olur.

Yapanlar düşünsün baklavayı ben kurtarıyorum nasılsa kesme şeker ble en son 15 liraflandı.
Abla benim evde şeker ve un çok gidiyor.icime oturdu valla.biz şimdi eve hangisini alicaz her ay taksit taksit un, şeker ve sıvıyağ alırız artık

Tamam kaptanim
Maşallah ayaklarına sağlık canım
Sagol kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…