Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canim
Günaydın canim
Aynen gerçi ben oruç tutmadığım için sıkıntı yok,adımlara devam ederim,sporu çok aksattım sırt ağrılarım yüzünden zorlamak istemyorum.
Zorlama ablacim yuruyus yeterli olur
Guzel eksi tebrik ederim canim

Gunaydin kizlar,

gecen cuma 67.85
bugun 67.25
fark 600 gram
yuzde % 0.88

yine cok verememisim ama bence benim durumum icin fena degil. Yani az az istikrarli veriyorum, bu da birseydir. Bir de aksamlari islerom sebebiyle de genelde gec kapatiyorum, e hormonal dezavantajda var. hepsini ust uste koyunca cok da kotu vermemisim
Ben yine masterfite dahil olmak istiyorum.
Cordelia Zipzip- pastelfit HLLAK

Geliyoreeere

Tebrikler gayet güzel vermişsin kiloyu

Gunaydin canim bence de eksin guzel tebrik ederim
Ekledim Masterfite

Canım, dün form çayımı içtim. Normalde bağırsaklarımın coşması lazım. Ama evde yabancı biri varken , stres altında olmuyo
Olsun ya öyle düşünme bence,benim içtiğim slim plustı liptonun,ilk başta etki etmesede sonrası iyi oluyor
Kızımda içmeye başladı ilk başta bişi olmadı dedi,şimdi iyi diyor.

cok tesekkur ederim

tesekkurler kaptanim
Ya insanlar hep 1 kilo, 1.5 kilo veriyorlar benim kilolarimda, ben genelde gram grma veriyorum o yuzden biraz icimi doktum, kendimi ikna ettim sizinle paylasarak duygularimi
Herkesin metabolizmasi farkli canim ama eksin gercekten güzel

Çok samimi olduğum eski okulumda bir rehber öğretmenim var sıkıntılarınızı yakinen biliyorum tatlım. Okulun memuru gibi bütün yazışmalar onun üzerineydi. Sadece çocuklar olsa çok rahatım derdi. Veliler zaten ayrı bir dert ... Allah yardımcın olsun bitanem. Sabret ortaokullar da çok fena liseden farkı yok.

Olsun ya öyle düşünme bence,benim içtiğim slim plustı liptonun,ilk başta etki etmesede sonrası iyi oluyor
Kızımda içmeye başladı ilk başta bişi olmadı dedi,şimdi iyi diyor.
Sizde şöyle oluyor mu, bişeyi kullanıyosun etki ediyor. Sonra etkilemiyo, sanki vücut onu tanıyo alışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…