ayy insan fena oluyor ama farkedince de miBen hep çocuklara yedirirken korkuyorum bundan
Birde cocukken oruc tutarken annem sofrayı kaldirmamis okul icin hazirlanirken peynir yemistim bendeen son bir iki sene evvel su içerken babamla goz goze gelince hatırlayıp tukurmustum
Az olmuş acıkmadın mi tekrar02. Nisan cumartesi
Sahur; glutensiz ekmek, 1 dilim peynir, 4 zeytin, 1 haşlanmış yumurta, bolca salata, bir dilim ekmeğime tahin pekmez, açık çay
1.5 litre su
İftar; fotoda var ek olarak küçük kase mercimek çorbası, 1 litre su, komposto sekersiz doğal meyveli,
Arada form çayı içtim
22.00 diyetisyen izin verdi yarım dilim güllaç ve çay
Cordelia Zipzip- gezegenfeza ilk gün yorucu geçti boya badana, koli halletme üstüne kabızlık oluştu, çay içip annemlerden cikicaz direkt uyku
Sahur için mi iftar için mi kuzum anlamadım ama hepsi fazla fazla yettiAz olmuş acıkmadın mi tekrar
Iftar canım bana az göründü ben iftarda az yiyince tekrar acıkıyorumSahur için mi iftar için mi kuzum anlamadım ama hepsi fazla fazla yetti
Evet ama Allahin hediyesiymiş derler bizde. Bir tanidigim 5 6 portakal yemiş oruçkenayy insan fena oluyor ama farkedince de mi
Nasıl oldun canımbende de anormal bir uyuşukluk var. yatsam uyucam. kan şekeri de iyice düşüyor ya ondandır canım.
Yok canım sıvıyı fln içince tıkanıyoumIftar canım bana az göründü ben iftarda az yiyince tekrar acıkıyorum
Afiyet olsun canım menün ve adımların harika böyle devamCuma menüsü
Kahvaltı 11:00
2 dilim tb ekmeği
1 tavada yumurta
1 tk kahvaltılık sos
Salatalık
1 dilim peynir
Akşam 18:00
1 kepçe şehriye çorbası
Salata
5 yk yoğurt
1,5 lt su (az oldu bugün)
Eki Görüntüle 3039753
Zipzip- Cordelia sara_28 Kinoalihatun
Afiyet olsun canım menün dengeli olmuş
Burasıda çok rüzgarlıydı bugünAy burası da öyleydi çarptı resmen rüzgar
Harikasın canım
Afiyet olsun canım gayet dengeli ve güzel bir menü olmuş
Geçmiş olsun canım düzeldimi göz altınEve şimdi girdim doktordaydim. Dolgu eritme yaptırdım yine gözümün altına
Afiyet olsun canım sana güveniyorum istersen yaparsın
İyi geceler canım süpersin
Adımların yokmu kuzumCanım kaptanım kaptanlığın hayırlı olsun
Dünün menubildirimini yapıyorum
Kahvaltı 06.00
2 haşlanmış yumurta
İki dilim peynir bir dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
1 elma
1 kutu süt
Öğle 12.00
Yarım çay bardağı ince bulgur ile yapılmış bol yeşillikli kısır
Ara 16.00
1 sade Türk kahvesi
Akşam yemeği 19.00
1 tabak et sote
Bol salata
Su 3lt
Zipzip-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?