Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım

Bi çorba yeter diyor zaten yemekle ugrasma çünkü kendini tatlıya pideyi ramazan serbetine gömecek

Sonrası için hazırlık olur midene canim

Kaptanım 1kibrit kutusu kadar güllaç ile 2tk aşure yedim
Ooo maşallah, ben o kadarla yetinemezdim, ya hep ya hiç, bugün camide neler neler vardı, hiçbirini ağzıma sürmedim

Afiyet olsun canım

Evet ama Allahin hediyesiymiş derler bizde. Bir tanidigim 5 6 portakal yemiş oruçken
hahahha o da abartmış bir keresinde kan kana su içmiştim. içerken de diyorum ki ben niye bu kadar susadım. içip bitirdikten sonra jeton düştü
Nasıl oldun canım
daha iyiyim canım saol. yorgunluğun üstüne oruç olunca kan şekeri düşünce de iyice mayıştım. gece kahve içmem bilirsin az önce filtre kahve içtim ayılayım diye.
kalkıp az oynadım adımları tamamlayayım diye. aslında dün gece sahura kadar yatmadım. sabah 04.30 gibi yattım. ama bilekliği 2 haftadır takmadığım için şarjı bitmiş. gece şarja koydum. sabah da takmayı unuttum. yani diyeceğim aslında adımlarım daha fazla.

Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlım

Afiyet olsun canim

Bu uclu arkadas benim ortimmi
Ben sadece Beth18 ortim saniyodum
Gene ne kacirdim ben

02 Nisan menum

Sahur 5:30
1 haslanmis yumurta
6 zeytin
Domates
Salatalik
1 dilim tb ekmeği
4 yk yogurt icine 3 kuru kayisi

İftar 20:20
1 hurma
1 kepce sehriye corbasi
Salata
Ayran
7 yk etli yesil fasulye

Ara 21:30
Kahve

Ara 22:30
1 porsiyon karpuz (150gr)

Su suan 2l ama 3e kadar giderim

Adim 5bin cepte ama biraz sonra atarım

Zipzip- Cordelia gezegenfeza Beth18

Afiyet olsun canım aslında kilon çok normal kaç kiloya inmek istiyorsun

Iyi geceler kizlar
Sahurda ugrarim
İyi geceler kaptanım
Bende troit hastasıyım canım bide hipoglisemi var o yüzden oruç tutamıyorum arada bir deniyorum ki yarın evde olduğum için oruç tutacam inşallah kötü olmadan ibadetimi yapabilirim

Adımların çok güzel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…