- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
E fıstık gibi menü kuşum. Daha ne olacaktı? Allah kabul etsin
İyi yapmışsınDışarda biraz işlerim vardı, hallettim, geldim, evdeki işleri de hallettim. Katlanacak çamaşırlarım var, canım istemiyor. Muhtemelen akşam yaparım.
Iftara 2 buçuk saat var, biraz oturup hazırlanıp çıkarız.
1 saat kadar kalırsa bozamıyorum ben. İçim elvermiyor yani. Neyse, sağlık olsun. Vardır onda da bir hayırBen bir kere 10 dakika kala öğrenmiştim
Teşekkür ederim cicikuşumE fıstık gibi menü kuşum. Daha ne olacaktı? Allah kabul etsin
Bende o zaman beklemistim zaten 10 dakika cabucak geciyor1 saat kadar kalırsa bozamıyorum ben. İçim elvermiyor yani. Neyse, sağlık olsun. Vardır onda da bir hayır
Saol kuzumBaşarılar bebeğim.
Saol tatlımAfiyet olsun canim
Afiyet olsun canim Allah kabul etsin
Geçmiş olsun canımEve şimdi girdim doktordaydim. Dolgu eritme yaptırdım yine gözümün altına
Fahri kaptanlık yaparım...ikinci hafta belki toparlarim bilmiyorum ki...Adim mi atacaksiniz sadece
Ama Yesil kaptansin
hahahha evet ikinciyi ağzıma alırken neden yiyom ben bunu oldumNeyse ki fark etmissin canim
evet canım. kuru biberler de domates de minikti.Bulgur la yapilmissa sıkıntı yok bende yedim diyeteyken hiç etkilemdi
ahahahhaHoşbuldum canımaynen daha iç gıcıklayıcı oldu sanırım
ay sorma ben de öyle. iftara kalmış 1 saat, yarım saat git regl olİftara yakın regl olduğumda saçımı başımı yolasım geliyor benimSahura kalk, uykunu böl. Bir de niyetlisin yani, tutacaksın işte. Sen böyle kararla yola çıkıp asla elinde olmayan bir nedenle bozmak zorunda olmak… yarım saat kala başladığı zamanları bilirim
5 gun adim atariz derseniz @B O Z A ile ekleyelim sari takima adim içinFahri kaptanlık yaparım...ikinci hafta belki toparlarim bilmiyorum ki...
Iyi grceler canim
Başım ağrır gibi oldu öğleye doğru ölü taklidi yaptım...bugün atamadım ama yarın tamamlarım adımımı ...keşke izne ayrilsaymişim.
Ben hep çocuklara yedirirken korkuyorum bundancanım kahvaltılık istedi. zeytin, peynir falan. normalde iftarda kahvaltılık pek aramam. hadi peynirin tuzunu az çıkarayım dedim. sen o esnada unut bir parça ağzına al. bi de diyom ki şu minik parçayı da atayım ağzıma (keçi peyniri) bir anda dondum kaldım oruç gitti diyefırladım hemen lavaboya
Eki Görüntüle 3039765
Kotu olduysan zorlama ablacim grcmis olsunBaşım ağrır gibi oldu öğleye doğru ölü taklidi yaptım...bugün atamadım ama yarın tamamlarım adımımı ...keşke izne ayrilsaymişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?